NAJOKRUTNIJI OD SVIH U ZODIJAKU: Ovaj znak NE PRAŠTA greške, ako ga izdate - osetićete ISTINSKI GNEV!

Autor:

Lifestyle

21.11.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se mi razlikujemo prema određenim karakternim osobinama, ali ponekad određeni aspekti naših ličnosti mogu preći granicu podnošljivosti. Neke horoskopske znakove krase hladnoća i odlučnost, ali neki mogu biti i posebno okrutni prema drugima. No, postoji jedan znak koji je, prema poznavateljima horoskopa, najokrutniji.

NAJOKRUTNIJI OD SVIH U ZODIJAKU: Ovaj znak NE PRAŠTA greške, ako ga izdate - osetićete ISTINSKI GNEV!

Foto: pexels.com

Rak je najokrutniji horoskopski znak. Ovaj znak će namerno odvojiti svoje vreme tokom dana za stvaranje haosa u tuđem životu. Zbog njega ćete se osećati kao da ćete izludeti, a često ćete se pitati šta ste loše uradili da se tako ponaša prema vama. No, ništa što ste uradili ne zaslužuje takvu reakciju, prenosi Your Tango.

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama

Kako zapravo prepoznati takvu osobu? Vidi li se to u načinu na koji razgovaraju s porodicom? Ili u načinu kako razgovaraju s vama? Odgovor je lakši nego što mislite: astrologija je odličan alat za otkrivanje takvih osoba. Upravo ona otkriva zašto je Rak najokrutniji horoskopski znak.

Rakovi su okrutni jer su uvek ćudljivi i skloni promenama raspoloženja. Iako se većinu vremena čine kao brižne osobe pune ljubavi s kojima se lako sprijateljite, no, to što su vodeni znak, ne znači da su uvek emotivne i drage osobe. Ako oseti da ste ga izdali na neki način, učiniće sve kako bi vam zagorčao život. Njihove emocije kreću se u rasponu od ekstremno slatkih do ekstremno ogorčenih. 

Oni su vrlo suzdržani kod iznošenja svojih emocija. Ako se nađete u vezi s Rakom, shvatićete da oko sebe imaju visoki zid koji je vrlo teško probiti i srušiti, osim ako vam Rak ne poveruje da imate iskrene namere. Ako osete da je njihovo poverenje izigrano, njihov zid i odbrana ponovno se vraća, a vi morate platiti zbog vaše izdaje. Tada ćete stvarno iskusiti istinski gnev Raka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Oggy

21.11.2021 08:01

Neverovatna je mržnja pisaca ovih usranih tekstova prema Rakovima! A ne poznaju nas baš nimalo! Rak vam nikad neće namerno napakostiti. Ako ste povredili Raka, i to još učinili namerno - snosićete posledice i tu nema ništa loše. Ali da Rak sedi po ceo dan i smišlja kako da napakosti drugima - veću glupost u životu nisam čuo. Rak nikad nije okrutan već pravedan!

Odgovori 12 4
Jelena

22.11.2021 12:45

@Oggy - Evo, ja sam se amaterski bavila horoskopom, bilo mi je zanimljivo, ali mislim da ne treba dozvoliti da ti to definiše odnos sa drugima. "Vaga" sam. Imala sam rakove u životu-bivša drugarica, pokojni deda, tetka. Zluradi su i uvek se žale na svoju sudbinu. Emotivnost im je opravdanje za bezobrazluk, a puni su samosažaljenja. Uvek imaju primedbe, čak i kad ih drugi nemaju. Jako sam im bila privrženi, a naišla sam samo na osudu i hladnoću. Po meni, više obećavaju nego što pružaju i nisu vredni pažnje. Sad to vidim. Dele samo zlo sa drugima, a dobro zadržavaju za sebe. Ono što je pozitivno kod njih je da su pošteni.