SAMI SU SEBI NAJVEĆI NEPRIJATELJI! Ovih 5 znakova horoskopa su u stalnoj borbi sa demonima

Autor:

Lifestyle

19.10.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autodestruktivno ponašanje izraz je naše mračne strane, koja izvire iz niskog samopoštovanja, pa čak i mržnje prema sebi. Dolazi u mnogim oblicima, a najbolje je suočiti se sa svojim demonima i pogledati ih ravno u lice.

Republika

Foto: pixabay.com

Zamišljena devojka

 

Evo ko je u Zodijaku najskloniji autodestrukciji u vezama:

1. Škorpija

Od svih znakova, Škorpion će najprije implodirati u odnosu. Uništava ne samo sebe, već i one oko sebe. Iako su puni ljubavi, zbog čega i privlače ljude, imaju naviku da u vezi budu preterano posesivni i ljubomorni.

2. Bik
Kao i Škorpija, Bik je poznat po svojoj strasti. Imaju neobičnu sposobnost da obaraju ljude s nogu svojom simpatičnošću. Dopustite da vaša strast izvuče najbolje iz vas umesto da budete preterano opsesivni u vezi do tačke gušenja svog partnera.

3. Blizanci

Blizanac može izgledati kao vrlo energično. Uvijek uspeva da projektuje sliku pozitivnosti i neograničene energije. Međutim, iznutra stvari i nisu baš takve. Stalno se bori s anksioznošću, nesigurnošću i nepoverenjem i to uteče na dinamiku odnosa. Glavni problem je nemogućnost da se otvori drugima kada se radi o njihovim problemima.

4. Lav
Poznat kao sjajan partner kada su stvari nove i sveže u vezi. Uvek zrači ​​osećajem uzbuđenja i radosti kad je veza još uvek nova. Ali, kada se dublje uvuče u vezu, demoni ponosa i taštine počinju izranjati i uzrokuju probleme.

5. Rak
Uglavnom su vrlo osetljivi i konzervativni. Također vrlo su ekspresivni kada se radi o emocijama i ljudi uvek znaju na čemu su s njima. Međutim, imaju naviku da dugo zameraju. Teško zaboravljaju svađe i nesuglasice s partnerom, piše Atma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading