TRENUTAK JE IDEALAN: Astrolozi savetuju da ovo obavezno uradite pre 5. novembra

Autor:

Lifestyle

15.10.2021

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Saznajte šta kaže horoskop za kraj oktobra 2021! Venera u Strelcu zove na promene, a evo šta trebva da uradite da privučete sreću.

Foto: poixabay

Žena se smeje

 

Astrolozi savetuju - pravi je trenutak da se pobrinete za svoju sreću. Sledeće tri nedelje planeta Venera, koja je "zadužena" za uživanje, ostaće u sazvežđu Strelca a koji je simbol za promene. Astrolozi su naveli deset pravila kojih je potrebno da se pridržavate da biste privukli pozitivne promene u svoj život.

1. Budite otvoreni za promene

Da bi došlo do pozitivnih promena, morate da se otvorite prema svetu, prema mogućnostima. Zato je preporuka da do 5. novembra prigrlite novitete koji dolaze, imajte poverenja i budite otvoreni za sve što se oko vas dešava. Veoma je bitno da se oslobodite straha koji vas koči.

2. Promenite percepciju

Pokušajte da procenite događaje, životne situacije i postupke ljudi ne samo iz svog ugla, već sagledavajući ih i sa drugih strana. Na ovaj način možete da pronađete neočekivana rešenja i nove mogućnosti.

3. Naučite da se prepustite

Ako imate problema na polju ljubavi, u ovom periodu možete da naučite da se sa njima nosite. Pokušajte da ne držite partnera na "kratkom povocu", dajte mu više prostora.

4. Sprovedite planove u dela

Došlo je vreme da izvadite spisak svih ideja koje već neko vreme planirate da sprovedete u delo. Venera će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, samo je potrebno da napravite prvi korak.

5. Vodite računa o troškovima

Pre 5. novembra je važno da kontrolišete troškove i ne upuštate se u u impulsivne kupovine. Imaćete pojačanu želju za rasipanjem novca, nemojte joj podleći.

6. Nadogradite svoje veštine

Naučite nešto novo, osvežite davno zaboravljena znanja, posvetite se razvoju sopstvenih veština. Tokom ovog perioda je poželjno da upijete sve informacije koje će vam pomoći da u budućnosti bolje zarađujete.

7. Putujte

Zbog situacije sa koronom putovanja su otežana, ali nije neophodno da idete daleko, dovoljno je da odete na neki izlet u blizini mesta stanovanja, višestruko će vam se isplatiti. Postoje velike šanse da pronađete ljubav svog života, uspostvaite neke nove veze i korisna poznanstva.

8. Dozvolite drugima da vam pomognu

Razmislite o segmentu života u kojem biste najradije zatražili podršku i ne odbijajte pomoć drugih, nove prilike će vas same pronaći.

9. Ne bežite od strahova

Ne zatvarajte oči, uhvatite se u koštac sa sopstvenim strahovima. Uradite nešto što vas prestravljuje, pobedite sebe i videćete koliko će vam to pomoći da se razvijete.

10. Pazite na ishranu

Kontrolišite šta jedete i u kojoj količini. Tokom ovog perioda moguće je da će vam se povećati apetit.

Komentari (0)

Loading