UZBUDLJIVO DO KRAJA NEDELJE: Neke znake očekuje nov početak, a druge velika sreća (+ SAVET ZA SVAKI ZNAK)

Autor:

Lifestyle

12.10.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte kakve su astrološke prognoze do početka naredne nedelje za vaš znak zodijaka

Republika

Foto: pexels.com

Koga čeka radost, a koga naporan rad

Do ponedeljka 18. oktobra mnogi znakovi zodijaka će imati burne dane. Saznajte da li ste Vi među njima.

 

via GIPHY

 

Ovan

Novi početak

POSAO: Ovnovi će ove nedelje, iz nekog razloga, imati izbora na koju stranu da krenu. Otvoriće vam se mogućnost da napravite neku promenu i drugačije se postavite u radu ili prema nadređenima. Neke kolege mogle bi čak biti iznenađene vašim stavom, ali ste shvatili da morate da se postavite drugačije prema nekim ljudima da biste se postavili tamo gde pripadate. Moguće je da se pomalo osećate uplašeno, ali ste svesni da radite nešto veoma važno za lični razvoj. Bićete i uzbuđeni u nekim momentima jer ćete prepoznati koliko se zapravo menjate i na spoljašnjem i na unutrašnjem planu. Naći će se i neke osobe koje će možda pokušati da vam rade iza leđa, ali će biti i onih koji će vas podržati i želeti da rade s vama. Važan datum je 11. oktobar, kada biste mogli da doživite neke provokacije ili pokušaj da vas degradiraju. Nije pametno da reagujete burno, već pokušajte da se izdignete iznad situacije i ne objašnjavate koliki je vaš potencijal, koliko vredite i koliko ste doprineli. Ako se to nije pokazalo do sada, vaše insistiranje neće pomoći. Pokušajte da budete mudri i preokrenete u svoju korist jer bi afekat imao samo kontraefekat. Prolazite kroz važan period transformacije i neke stvari postavljate na svoje mesto. Neki ljudi će možda izaći iz vašeg života, a neki novi ući. Sačekajte da se slegne situacija i saberite neke misli jer će se sve namestiti kako treba. I poslovne okolnosti i rezultati koji sleduju. Edukacija vam je veoma važna i doneće vam značajno iskustvo. Studenti bi mogli da imaju uspeha na ispitima, a neki da istraju i objedine neko znanje.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi mogli bi da imaju oscilacije u osećanjima i događajima. Čas ćete biti zadovoljni odnosom u kojem ste, čas razočarani i možda pomalo besni zbog nekih partnerovih stavova i razmišljanja. U nekim momentima očekujte buru strasti, dok bi drugi mogli da prerastu u konflikte. Moguće je da ste zbog nekih stvari koje vam se dešavaju veoma ranjivi i osetljivi i da sve doživljavate isuviše emotivno. Menjaju se okolnosti, ali se i vi menjate. Menjaćete ponašanje i prioritete. U sredu 14. oktobra mogli biste da donesete neke dugotrajne odluke. Slobodni Ovnovi bi mogli da budu razočarani potencijalnim partnerom ili bi moglo da dođe do nekog nesporazuma. Moguće je da će ta osoba pokušati na neki način da dominira jer misli da joj ne posvećujete dovoljno pažnje ili je iz nekog drugog razloga revoltirana. Svesni ste da se radi o nezrelosti i to bi moglo da vas prilično udalji.

ZDRAVLJE: Budite umereni u svemu što radite. Ponekad je dobro da budete sami sa sobom. Mogući su problemi s donjim delom stomaka.

SAVET + Nema razloga da budete nezadovoljni situacijom, ovo je samo konstruktivna faza za dalji razvoj i napredak

 

 

Bik

Držite situaciju pod kontrolom

POSAO: Bikovi ove nedelje mogu da očekuju dosta dešavanja na polju posla. Dešavaće vam se stvari i okolnosti na koje ćete morati da reagujete brzo i efikasno, ali bi najviše mogle da vas uspore ili nerviraju neke osobe iz poslovnog okruženja. Moguće je da ćete s nekim doći u konflikt, imati nesporazume, burno reagovati ili izgubiti kontrolu nad sobom. Pokušajte da budete smireni koliko je to moguće i reagujete hladne glave. Probajte neke stvari da postavite na svoje mesto od početka nedelje i postavite neke granice jer bi vas svako prekidanje, upadanje, iznenadna cimanja mogli zaista izbezumiti. Budite fokusirani na prioritete i organizujte se na vreme. U isto vreme bi vas mogli razočarati neki ljudi, dok će vas drugi iskreno oduševiti. Ako ste na nekim vodećim pozicijama, potrudite se da ne kritikujete saradnike i objašnjavate kako je nešto moglo da bude urađeno. To bi moglo da revoltira saradnike i mogli biste samo da napravite štetu. Sredinom nedelje očekujte neki značajan priliv novca ili možda povišicu. Moguće je da se radi o nekim starim dugovima. Vi ste inače znak koji je sklon sigurnosti i hedonizmu, pa će vas izlazak iz zone komfora u narednom periodu malo poremetiti. Moguće je da ćete biti rastrzani između privatnih i poslovnih obaveza, pa će vas to dodatno izbaciti iz ravnoteže. Oko 15. oktobra vas očekuje neka značajna situacija, koja će vam pružiti mogućnost da napredujete ili proširite znanje. Moguće je da ćete biti u dilemi šta da radite i pomalo nesigurni, ali sačekajte kraj meseca ako ste u mogućnosti. Možete imati neke zanimljive aktivnosti koje se ne tiču direktno onoga šta radite.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi mogli bi ponašanjem da iznerviraju partnera. Lako može da dođe do nesuglasica, naročito zbog toga što izbegavate da neke stvari kažete direktno, što će samo dodati ulje na vatru. Partner vam može zamerati i zbog nekih svakodnevnih aktivnosti koje smatra da radite pogrešno, a dokazaće vam na taj način što će uskočiti da vam pomogne ili ispravi neke greške. Probajte oko 13. da izgladite neke stvari. Slobodnim Bikovima bi mogle da se dopadaju neke osobe iz poslovnog okruženja, ali je isto tako moguće da se plaše nekog odbijanja. Moguće je da nećete realizovati sve kako želite, što vas može prilično izbaciti iz takta. Privlačite pažnju mnogih, ali jedna osoba vas već duže vreme posmatra i divi se vašoj preciznosti i odgovornosti.

ZDRAVLJE: Na ovom polju biste mogli da imate problema zbog stresa i ustaljenih loših navika. Mogući su problemi s donjim stomakom i rukama.

SAVET + Nemojte da budete sami sebi kamen spoticanja

 

 

Blizanci

Jasna slika

POSAO: Blizancima su na poslovnom planu naglašene budnost, ogromna želja, volja za uspehom i kreativnost. Želećete da sve razjasnite i bićete maksimalno uključeni i predani svemu što budete radili. Moguće je da se ne radi samo o poslovnim aktivnostima, već je reč i o nekom hobiju ili nečemu u čemu uživate i zbog čega osećate veliko zadovoljstvo. Nije isključeno da će se od vas tražiti veća odgovornost i da ćete zbog toga biti dodatno plaćeni. Vodite računa kako ćete se dogovoriti i da vam neke činjenice ne promaknu. Ovo je nezgodan period za sve pregovore, a naročito ako nešto budete potpisivali. Isto tako biste mogli s nekim iz tima da se sukobite, pa bi to moglo da se završi netrpeljivošću i ne baš prijatnim rečima. Situacija u kojoj ćete se naći može vam doneti i lepo i korisno, a u kojoj meri, zavisi isključivo od vas. S druge strane, neke stvari ili ljude treba da otpustite, a ne da pokušavate da ih zadržite po svaku cenu. Ovo iskustvo će vam podići kvalitet života na viši nivo. Već na početku nedelje ćete imati potrebu da nešto razjasnite s nekim poslovnim saradnicima. Sve će se dogoditi iznenada, pa i da hoćete, nećete moći to da izbegnete. Oko 15. oktobra očekuje vas veoma dobar period za sve što ima veze s edukacijom ili inostranstvom. Sve ćete raditi s lakoćom i bićete zadovoljni onim što ste postigli. Naučićete da neke stvari gledate s distance i da u njima uživate. Studenti će imati uspeha na ispitima, a moguće je i neko putovanje.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi imaće dosta burnih i emotivnih trenutaka, ali i onih manje lepih. Želećete da pojačate kvalitet života na ovom polju, ali vaš partner će smatrati da vi više vodite računa o sebi i svojim potrebama. Moguće je da će vam trebati više prostora i slobode, pa bi to osobi pored vas moglo da zasmeta. Neki će biti skloni da uplove u paralelne veze, ali bi mogli biti otkriveni, što bi samo pogoršalo situaciju. Blizanci koji su u stabilnoj vezi ili žele da je ozvaniče radiće na potomstvu i proširenju porodice. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati ljubavnih varnica napretek. Trenutno niste spremni za ozbiljnu vezu ili vezivanje, ali će vam svakako prijati flert i interakcija sa spontanim i otvorenim ljudima. U vaš život će ući osobe koje su vam slične i s kojim ste na istim talasnim dužinama, a opet neki će izaći jer na njih niste obratili dovoljno pažnje.

ZDRAVLJE: Prolazite kroz period regeneracije. U kvalitetnom ste periodu kada je zdravlje u pitanju.

SAVET + Prihvatite mogućnosti koje vam se nude

 

 

Rak

Stabilan period na svim poljima

POSAO: Ove nedelje na poslovnom planu Rakovi mogu da očekuju stabilnu situaciju. Mnogi poslovi koji su bili odloženi pomeriće se s mrtve tačke i započeće s realizacijom, što će Rakovima doneti olakšanje, i to već početkom nedelje. Poslovi započeti u ovom periodu imaju tendenciju da traju u budućnosti i mogu biti finansijski plodonosni na duže staze. Trudite se da prilikom donošenja odluka ne rešavate samo ad hok situacije, već da prilikom odlučivanja imate u vidu i mogući razvoj situacije u budućnosti. Sredinom nedelje možete dobiti ponudu za proširenje posla kroz partnerstvo, što se uglavnom odnosi na Rakove koji se bave privatnim poslom. Ovo bi moglo da se realizuje na taj način što neko ko već duže vreme posmatra vaš rad ponudi novčano ulaganje koje bi dovelo do proširenja vaše delatnosti i na taj način postane vaš poslovni partner. Prilikom donošenja odluke uključite intuiciju, koja je kod vas, dragi Rakovi, uvek nepogrešiva. Finansijska situacija je stabilna cele nedelje, pa je, pored uobičajenih prihoda, moguć i priliv novca kroz nova partnerstva, kao i kroz dodatne poslove koje možete obavljati i od kuće.

LJUBAV: Kod Rakova koji u braku ili vezi može se u ovom periodu očekivati stabilizacija odnosa, odnosno početak zajedničkog života, pa i razgovori o proširenju porodice. Kod onih koji su već zasnovali bračnu ili vanbračnu zajednicu povoljan je period za decu, provođenje dosta vremena s njima, što će Rakovima veoma prijati. Kod Rakova koji su trenutno slobodni može lako doći do promene statusa. Postoji neko ko je ozbiljno zainteresovan za vas i odluka o ulasku u vezu je na vama. Moguće je da se radi o osobi koja je starija ili mlađa od vas i, kao i kada je posao u pitanju, bez obzira na to kakve su spoljašnje okolnosti, poslušajte intuiciju.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je stabilno, ali Rakovi koji pate od hroničnih bolesti mogli bi da posete lekara zbog kontrole, nezavisno od činjenice da li osećaju tegobe.

SAVET + Sačuvajte privatni život za sebe i kod donošenja odluka, pored racija, uključite i intuiciju

 

 

Lav

Kreativnost na delu

POSAO: Kada je posao u pitanju, kod Lavova su u ovom periodu naglašeni kontakti koji će se uglavnom odvijati elektronski ili telefonom, što će Lavovima i odgovarati. Na poslu ove nedelje sve dolazi na svoje mesto i Lavovima će biti jasan stav koji treba zauzeti u cilju održanja i očuvanja njihove pozicije. Bićete izrazito kreativni, što će se naročito odraziti kod vas koji se na bilo koji način bavite pisanjem, ali i drugim vidovima komunikacije. Iznosićete misli jasno i s lakoćom, pa će drugima biti lako da vas shvate. Protok ideja je dosta izražen i u ovoj nedelji, pa prilično lako dolazite do rešenje za razne situacije na poslu, što dobro utiče na ljude s kojima radite i koji se opravdano oslanjaju na vas. Iskoristite trenutnu situaciju da biste ojačali pozicije i stekli veću kreativnu slobodu u dinamici odlučivanja, što će vam, pored poboljšanja finansija, doneti i mnogo više zadovoljstva tokom samog procesa rada. Dana 17. 10. povedite računa o komunikaciji da neko iz poslovnog okruženja ne bi zloupotrebio informacije koje dobija od vas. Za Lavove koji su planirali da traže više novca u bilo kom segmentu posla koji obavljaju pravo je vreme da to i urade. S obzirom na to da su mnoga nova rešenja pronašla put do realizacije upravo zahvaljujući vama, cele sledeće nedelje bićete u prilici da povećate prihode na duže staze. Bićete iznenađeni lakoćom kojom ćete uspeti da poboljšate finansije.

LJUBAV: Zauzeti Lavovi će učvrstiti privrženost prema partneru, čak i u slučaju da ne provode mnogo vremena zajedno. Lakoća u komunikaciji i razumevanje biće ključ dobrog odnosa i Lavovi će biti zadovoljni načinom na koji stvari funkcionišu. Prija vam da delite razmišljanja s partnerom i stalo vam je do njegovog mišljenja. Lavovi koji su trenutno sami dobijaju dosta poziva za izlaske od potencijalnih partnera i to im odgovara. Raspoloženi ste za neobavezne kontakte više nego za obavezujuća partnerstva, ali to ne znači da nećete biti u prilici da uđete u vezu. Osoba koja bi vam mogla ukrasti pažnju na duže vreme biće u mnogo čemu neobična, inovativna, ali i stabilna, što je vama prilično važno. To može biti neko ko je već duže vreme prisutan u vašem životu, ali sada ćete ga doživeti na drugačiji način.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu postoji opasnost od iscrpljivanja, pa povedite računa da ne preterate da biste očuvali imunitet na prihvatljivom nivou.

SAVET + Dajte idejama i kreativnosti na volju, ali povedite računa kome dajete informacije

 

 

Devica

Dobra nedelja za finansije

POSAO: Ove nedelje Device će na poslu biti organizovanije nego inače i mnoge komplikovane poslove obavljaće rutinski. Bićete potpuno usklađeni sa sobom kada je posao u pitanju, pa će se sklad koji je u vama osećati u svemu što radite. Obaveze ćete završavati na vreme, i već sredinom nedelje stići će očekivani novac. Ovo naročito važi za Device koje se bave nekretninama, privatnim biznisom, ali i bilo kojim vidom javnog posla. Ipak, veći priliv novca očekujte u petak, i to kako kroz partnerske poslove tako i kroz povećanje zarade, razne bonuse koje niste očekivali ili kroz nove finansijske angažmane po ugovoru o delu. Iskoristite ovu nedelju da biste ugovorili poslove od kojih ćete profitirati u dužem vremenskom periodu i konačno postavili osnove za dugoročnu finansijsku stabilnost. Trudite se da prihvatate poslove koji vam ne narušavaju mir jer imate sve manje volje za poslove koji unose napetost i nervozu, bez obzira na njihov finansijski efekat. Devicama se ove nedelje savetuje finansijska disciplina. Bez obzira na konstantan priliv novca, koji možete očekivati ove nedelje, akcenat će biti na troškovima, kako redovnim tako i vanrednim, dakle onim koje niste planirali i ukalkulisali u budžet. Iz tog razloga, trudite se da potrošnja bude u granicama nužnog da ne biste došli u situaciju da troškovi prevaziđu primanja.

LJUBAV: Device koje imaju partnera naći će način da održe balans između poslovnih i privatnih obaveza, što će uticati povoljno na partnerske odnose. Želite da provedete dovoljno vremena s partnerom, ali i da odgovorite svakodnevnim izazovima na poslu, a ove nedelje će vam poći za rukom da u tome napravite savršen balans. Možda bi mogli ovaj obrazac da primenjujete i ubuduće pošto ćete sve dovesti u sklad. Device koje su trenutno bez partnera mogla bi lako da zaintrigira osoba koju poznaju odranije, ali ne znaju mnogo o njoj, pa će sada dobiti priliku da provedu više vremena zajedno i upoznaju je bolje. Takođe, obratite pažnju na poslovno okruženje jer ćete imati priliku da potencijalnog partnera upoznate na poslu ili preko posla.

ZDRAVLJE: Što se zdravstvenog plana tiče, iscrpljenost kojoj ste izloženi već duže vreme može dovesti do pojačane aritmije. Iskoristite ovu nedelju da malo ublažite tempo i dovedete u balans vreme predviđeno za rad i odmor da bi organizam uspeo da se oporavi.

SAVET + Manje se trošite, više se odmarajte i čuvajte zarađeni novac

 

 

Vaga

Iznenadne okolnosti

POSAO: Drage Vage, srećan vam rođendan! Verovatno ste primetile da u poslednje vreme imate snagu i inicijativu na mnogim poljima. Možda u nekim trenucima ne možete da prepoznate svoje postupke niti ste u mogućnosti da se zaustavite. I ova nedelja će biti u sličnom duhu. Prihvatićete sve neočekivane, iznenadne momente i odlično se nositi s njima, koliko god oni možda bili izazovni. Osećaćete se snažnije i jače, a ponekad bi za vas moglo da se kaže da ste tvrdoglavi. U vama se dogodio neki preokret koji je možda inicirao neki događaj, a možda je impuls došao sam od sebe. Na početku nedelje može doći do nekih naglih odluka ili nadahnuća koje će drastično uticati na vas. Možda ćete se iznenaditi spletom okolnosti i reakcijama, ali ćete se veoma dobro snaći i naučiti važnu lekciju. Ovo je odličan period za kreativnost, umetnost, sve javne poslove ili možda ulazak u vezu. Rezultati će biti konkretni i vrlo zadovoljavajući i ići će uzlaznom putanjom. Ovo je samo početak uspeha koji vas očekuje u narednom periodu. Važno je da sve bude spontano i da ništa ne pritiskate i ne radite na silu jer biste tako blokirali neke stvari. Ako se bavite privatnim biznisom, krajem nedelje biste mogli da imate izvesnih poteškoća. Neki pripadnici vašeg znaka bi mogli da imaju problem s jednim od roditelja. Komunikacija vam je jača strana ove nedelje, pa se potrudite da iskoristite taj dar. Dobar je period da proširite znanje u oblasti koja vas već duže vreme zanima.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi bi ove nedelje mogle reše neke stvari koje su dugo gurale pod tepih ili nisu imale rešenja. Ovo je odličan period da na najbolji mogući način prezentujete partneru šta želite. Odlučni ste i sigurni u sebe i zato će vam biti mnogo lakše da sve to realizujete. Neki pripadnici vašeg znaka će doneti odluku o proširenju porodice, dok bi neke Vage mogle da započnu zajednički život. U svakom slučaju, očekuje vas dinamičnija i živahnija energija i međusobna podrška. Komunikacija će biti mnogo bolja iako u nekim trenucima možete izgledati tvrdoglavo. Slobodne Vage će biti otvorenije za razgovor, ali i za početak nekog novog odnosa. Mnogo ćete lakše uspostavljati komunikaciju s potencijalnim partnerima, ali nećete želeti da se vežete ili, na neki način, izgubite sebe. Zanimaće vas neobične osobe koje mogu da vas nasmeju.

ZDRAVLJE: I dalje vam je osetljiv predeo oko glave, pa su moguće neočekivane povrede u tom predelu. Usporite malo i više se odmarajte.

SAVET + Odlazak na neko kratko putovanje ili produženi vikend bi vam mnogo prijao

 

 

Škorpija

Završna faza

POSAO: Škorpije će do kraja meseca biti na nekoj distanci i u situaciji u kojoj neke stvari moraju da sačekaju ili možda zavise od nečije odluke. Nekim Škorpijama će se dešavati malo drugačije okolnosti kada će drugi da ih usporavaju. Budite oprezni, ali i strpljivi, da se kockice same slože. Ništa nije bezrazložno, pa ni čekanje. Ovo je više period introspekcije, kada treba u miru i tišini neke stvari da usaglasite sami sa sobom. Što pre to prihvatite, biće vam mnogo lakše, a, videćete i sami, i mnogo delotvornije. Važan datum za stabilizaciju i dobru materijalnu i finansijsku dobit je 13. oktobar. Oko tog datuma je moguće da će se realizovati nešto što dugo čekate. Mogući su sudski sporovi, deoba imovine, neki novac na koji ste možda već zaboravili, a nije isključeno da bi neki pripadnici vašeg znaka mogli da dobiju povećanje plate ili neki stabilan dodatni priliv novca. Ovo je i faza u kojoj nešto privodite kraju da biste započeli nešto sasvim novo. Ako se bavite privatnim biznisom, ovo će biti veoma plodonosan period, u kojem ćete rešiti neka važna pitanja. Krajem nedelje bićete veoma zadovoljni onim što ste uradili i postigli prethodne nedelje, pa ćete vikend provesti okruženi dragim ljudima i porodicom. Razgovori koje budete vodili u nedelju, moglo bi se reći, za vas će biti lekoviti. Ako imate brata ili sestru, imaćete neku brigu oko njih ili s njima. Na edukativnom planu vas očekuje novo iskustvo, gde ćete otkriti neke nove potencijale.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku i dalje prolaze kroz neke momente koji ih tište, ali im je iz nekog razloga uskraćena mogućnost da to podele s partnerom. Nije isključeno da, pored toga što ste distancirani od drugih, možete u nekom trenutku reagovati afektivno. To bi moglo značajno da poremeti vaš odnos. Možda vam namere nisu loše, ali se ne ponašate prirodno i spontano i ego bi mogao da bude prilično povređen. Probajte da se oslobodite nekih ekstremnih i teških misli i iskontrolišete grubost i bezobzirnost. Škorpije koje su u stabilnom odnosu neće mnogo osetiti ove aspekte, ali će primetiti da se osećaju prilično čudno u emotivnom odnosu ovih dana i neće se slagati oko podele obaveza. Slobodne Škorpije se nalaze u nekoj neobičnoj situaciji ili je sve, iz nekog razloga, pod velom tajne. Dopada vam se osoba, a da ni sami ne znate zbog čega, što će vas pomalo zbuniti. Moraćete da shvatite da ne mora da postoji razlog da biste s nekim želeli da delite sve što želite. Moguće je da se radi o karmičkom odnosu i mnogo dubljoj povezanosti.

ZDRAVLJE: I dalje ćete biti uznemireni i pod stresom. Moguća je nesanica, strahovi ili ćete zbog nečega biti uplašeni. Oslobodite se strepnje i loših misli.
Nemojte biti buntovni i grubi 

 

 

Strelac

Nova inspiracija

POSAO: Strelčeve ove nedelje očekuju neka zaista lepa i prijatna iznenađenja. Bićete veseli, pozitivni i zračićete nekom posebnom energijom. Događaji i situacije koje se budu nizali samo će učiniti da se osećate još bolje. Projekat koji radite naići će na oduševljenje mnogih, a vi ćete biti veoma zadovoljni. Moguće je da će se događati neke neobične okolnosti, ali to će vam samo biti dodatna motivacija. Kao prirodan sled događaja, sledi i materijalizacija svega onoga što ste radili. Moguće je da je u sve uključeno više ljudi i da će vaš projekat dobiti široke razmere. I ako bude nekih prolongiranja ili kašnjenja, neće mnogo uticati na vas. Menjaćete pogled na poslovna dešavanja i veoma dobro ćete se uklapati u novonastale situacije. Nećete dozvoliti da vas nešto poremeti, već ćete shvatiti da sve treba da se dogodi onda kada je vreme. Krajem nedelje očekujte veoma važne informacije i povoljne vesti. Strelčevi koji traže novi posao bi mogli da dobiju neku konkretnu ponudu, a moguće je čak da će ih biti i više. Postoji mogućnost da bi s nekim od prijatelja moglo da dođe do sukoba mišljenja, pa je bolje da to izbegnete da vam ne kvari raspoloženje. Edukativni plan i obrazovanje su veoma naglašeni i kreativni. Bićete otvoreni za nova znanja, ideje i poduhvate. Spremni ste da spoznate neke drugačije stvari.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi će ove nedelje biti mnogo otvoreniji i spremniji da s partnerom sve podele. Bićete oslobođeni svih predrasuda, okova i kočnica, zadovoljni okolnostima i što možete da ispratite neka poslovna dešavanja, a partner će vam biti oslonac i velika podrška. Energija se mnogo promenila oko vas, pa će vam to dati vetar u leđa. Svesni ste svojih potencijala i na taj način ponovo ćete osvajati partnera. Bićete inicijator svakodnevnih dešavanja i širiti ljubav na svakom koraku. Ovo je period kada ćete osećati veću bliskost i razumevanje. Slobodni Strelčevi će uživati u slobodi i privlačiti mnoge osobe. Odjednom će se javljati i stare i nove osobe, poruke će stizati sa svih strana, a vi ćete se osećati fantastično. Budićete kod drugih ljudi kvalitete i maštu i imati čestu interakciju. Međutim, u susretu s jednom osobom, gde prepoznavanje traje neko vreme, imaćete osećaj neprijatnosti. Bićete otvoreni da upravo s tom osobom produbite odnos jer ćete shvatiti da je upravo ona zaslužna za vaš razvoj.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je dobra. Osećate se sjajno i, samim tim, to će se odraziti i na vaše telo.

SAVET + Bićete skloni gojaznosti, pa povedite računa o ishrani 

 

 

Jarac

Na pravom mestu u pravo vreme

POSAO: Na poslovnom planu stvari se odvijaju u skladu s vašim očekivanjima. Promene na polju karijere ogledaju se kroz statusno i finansijsko napredovanje, pa su tako moguća unapređenja na bolje pozicije, praćena uvećanjem finansija. Ovo se posebno odnosi na Jarčeve zaposlene u državnim institucijama. Kada su u pitanju Jarčevi koji rade u privatnom sektoru, oni će se sjajno snalaziti u neočekivanim situacijama i novac im može doći kroz određene rizične poteze. Jarčevi će biti u prilici da na poslu jasno vide ono što drugi naziru tek u konturama i da tu poziciju iskoriste za uvećanje svojih finansija. Ovo se naročito odnosi na 13.10, kada treba pojačati budnost na poslu da biste bili na visini zadatka. Bićete u prilici da s lakoćom razotkrijete sve skrivene strane i nedostatke nekog posla, odnosno sve što druga strana u poslu pokušava od vas da sakrije, i da svojim pravovremenim reakcijama pomognete u donošenju važnih poslovnih odluka, što će vaši nadređeni znati da cene. Na finansijskom polju očekuje vas dobra situacija. Priliv novca možete očekivati u sredu i petak, a moguće su i neke zaostale isplate. Ono što je neophodno da uradite jeste reorganizacija vašeg budžeta, i to na duže staze da biste korigovali ono što do sada nije funkcionisalo kako ste vi to očekivali.

LJUBAV: Za zauzete Jarčeve ovo je period kada će moći da se na jedan dublji način povežu s partnerom, što će u dosadašnji odnos uneti više sigurnosti. Sve ono što vas je mučilo i što ste skrivali od partnera, bilo da se radi o vašim skrivenim željama ili nekim tajnama koje vas opterećuju, rešićete da podelite s njim i to će dovesti do većeg stepena poverenja u vezi. Jarčevi koji su trenutno slobodni mogu biti zaintrigirani osobom koju duže vreme viđaju, ali ne znaju gotovo ništa o njoj, pa im se onda cela stvar čini još primamljivijom. Iako priželjkujete kontakt, bilo bi dobro da sačekate s ulaskom u vezu do prelaska Venere u vaš znak, početkom decembra.

ZDRAVLJE: Problemi s kostima i zglobovima. Jarčevi koji već duže vreme osećaju određene simptome trebalo bi da se obrate lekaru. Više se odmarajte.

SAVET + Iskoristite svoje prednosti i uživajte u rezultatima 

 

 

Vodolija

Primena stečenih znanja

POSAO: Već duže vreme Vodolije se nalaze u transformativnom procesu, pa će, počevši od ove nedelje, i one same, kao i ljudi oko njih, početi da uviđaju promene u svom načinu funkcionisanja. Studiozan pristup i disciplina biće prisutni u svemu što Vodolije rade i promena će biti osetna na svim poljima, uključujući i posao. Inovativnost i novi pristup poslu biće karakteristični za sve Vodolije, bez obzira na oblast delovanja, i upravo od ove nedelje počinje period kada će Vodolije moći da primene u poslu sve što su u prethodnom periodu naučile. To ne znači da je proces kroz koji prolaze okončan, pošto će Vodolije nastaviti s edukacijom, već samo znači da je došlo vreme da se unutrašnje promene kroz koje su prošle odraze i na spoljašnju sferu. Prvi rezultati biće vidljivi već 13. oktobra i nastaviće se tokom cele nedelje. Ovaj nov način funkcionisanja biće dobro integrisan i prihvaćen, kako od vaših kolega tako i od vaših nadređenih, i upravo vi ćete biti zaslužni za sve dobre promene koje će na poslovnom planu biti nužne.
Situacija na materijalnom planu je povoljna i očekuju vas mnogi iznenadni prilivi novca, kako kroz saradnju s prijateljima tako i kroz neočekivane poteze koji će se na kraju isplatiti finansijski. Povoljni dani za novac su sreda i nedelja. Imate priliku i da naplatite svoje znanje kroz edukaciju drugih ljudi.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi ove nedelje biće raspoložene za neuobičajeni vid zabave, pa svi koji imaju Vodolije za partnere neka izađu iz rutine svakodnevice i opredele se za neke alternativnije vidove zabave. Što je više promena na dnevnom nivou, to će Vodolija biti srećnija i ispunjenija. Od 17. oktobra otvara se mogućnost zajedničkog putovanja koje je povezano s nekim vidom edukacije, pa je ovo idealan način da se spoji lepo i korisno. Vodolije koje su slobodne mogu da ostvare zanimljiva poznanstva s mlađim osobama na nekom putovanju, a može ih zainteresovati i osoba koja se bavi nekim vidom društvenog aktivizma i s kojom dele iste vrednosti. Vodolije će se dobro osećati kroz efekat ogledala i uživaće u društvu ljudi koji se ne plaše da iskorače iz postavljenih društvenih okvira, kao ni one same.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bez većih oscilacija. Problemi koji bi se eventualno mogli javiti su psihosomatske prirode, pa bi bilo dobro da ne dovodite sebe u stanje jake razdraženosti.

SAVET + Budite inovativni na svim poljima i podelite svoje znanje s drugima

 

 

Ribe

Potreba za rizikom i dobar ishod

POSAO: Drage Ribe, na poslovnom planu možete očekivati dinamičnu nedelju. Mnoge nepredviđene okolnosti dovešće do toga da morate da menjate odluke i da se prilagođavate dinamici novonastale situacije. Ovakav razvoj poslovnih događaja neće vam teško pasti pošto se dobro snalazite u svim vidovima improvizacije. Ovo se više odnosi na one pripadnike znaka koji se bave zanimanjima koja sa sobom nose neku vrstu rizika ili koje rade s novcem. Ribe koje obavljaju poslove institucionalnog karaktera mogu da računaju na mirniju nedelju i na uspostavljanje rutine koja će u budućnosti doneti dobre rezultate. Ali nezavisno od delatnosti koju obavljate, imaćete potrebu da se više izlažete riziku, što će se u ovoj situaciji pokazati kao dobar izbor. Odličan period za pokretanje pitanja nasledstva, kao i za dobijanje kredita za poslovna ulaganja. Finansijska situacija je dobra, novac vam dolazi kroz partnerstva i zajednička ulaganja, a moguće je da vam baš ove nedelje bude odobren i isplaćen traženi kredit i pozajmice. Ako ste hteli da tražite kredit, a niste to učinili, možete to uraditi počev od 15. oktobra. Novac dolazi i kroz vaš posao, pa ćete ove nedelje biti zadovoljni finansijama.

LJUBAV: Što se ljubavi tiče, zauzete Ribe će ove nedelje imati veću potrebu da provode vreme s partnerom i biće im važno da u tom smislu ne budu zapostavljene. Strasti su dosta naglašene, a prisutna je i potreba za razgovorom i nekom vrstom poveravanja. Potrudite se da neke stvari zadržite za sebe da se kasnije ne biste preispitivali oko toga da li je trebalo reći baš sve, što bi vam unelo bespotrebnu nervozu.
Pripadnici znaka koji su trenutno sami mogu maštati o osobi koja im je nedostupna ili idealizovati nekoga koga ne poznaju dovoljno. Isto tako možete doći u situaciju da se upustite u avanturu s nekim od vaših prijatelja, što može za donese vezu s puno strasti, praćenu trzavicama.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bez većih problema. Trudite se da budete umereni, naročito kada je u pitanju alkohol pošto ćete imati pojačanu potrebu za preterivanjem.

SAVET + Ne plašite se da rizikujete, ali trudite se da ne upadate u stanja razdraženosti, već sačuvajte mir koliko je to moguće

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading