NERVIRAJU SVE U DRUŠTVU: Ovaj horopski znak ima tešku narav, manjak saosećanja i obožava da KRITIKUJE!

Autor: Republika

Lifestyle

29.08.2021

07:15

Svaki horoskopski znaku ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zameraju, ali da li znate koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu "najiritantnijeg"?

pixabay.com

Foto: Ilustracija

To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu nadmašila sve njih.

Device vole da mnogo analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao "picajzle" koje vole da je sve u savršenom redu, a ako uradite nešto loše po njih, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli, piše Stil.

Naravno, Device imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenljive, čak i ako kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne. Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da pomognu.

Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.

Komentari (2)

Loading
Jelena

29.08.2021 10:56

Ja sam "vaga" i kao da ste mene opisali.

Ljiki

29.08.2021 19:15

Opisali ste mene u originalu, ali ja sam lav(ica). Doduše na granici sa devicom... 😉😇