NERVIRAJU SVE U DRUŠTVU: Ovaj horopski znak ima tešku narav, manjak saosećanja i obožava da KRITIKUJE!

Autor:

Lifestyle

29.08.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki horoskopski znaku ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zameraju, ali da li znate koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu "najiritantnijeg"?

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu nadmašila sve njih.

Device vole da mnogo analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao "picajzle" koje vole da je sve u savršenom redu, a ako uradite nešto loše po njih, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli, piše Stil.

Naravno, Device imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenljive, čak i ako kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne. Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da pomognu.

Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

29.08.2021 08:56

Ja sam "vaga" i kao da ste mene opisali.

Ljiki

29.08.2021 17:15

Opisali ste mene u originalu, ali ja sam lav(ica). Doduše na granici sa devicom... 😉😇