DOLAZI PUN MESEC U VODOLIJI 24. JULA! Otkrijte šta će se desiti tog dana i SPREMITE SE ZA LUDILO!

Autor: Republika

Lifestyle

15.07.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun Mesec u Vodoliji doneće 24. jula talas dobre energije, pozitivne misli i bujicu emocija. Sve će da se uskomeša.

RepublikaFoto: Photo by Alex Andrews from Pexels
Foto: Ilustracija

Dobra vest je da ćemo imati dva puna Meseca u Vodoliji i to 24. jula i 22. avgusta.

U tome periodu vladaće harmonija.

Sve što nam se bude događalo tokom prvog punog meseca u Vodoliji, biće čvrsto povezano i sa narednim, koji će se odigrati 22. avgusta.

RepublikaFoto: pixabay.com

Znak Vodolije ima sposobnost prikupljanja vode, što je povezano sa emocijama sveta, koje se pretvaraju u energiju vetra. Vodonoša ih na taj način "sipa" nazad u svet i donosi promenu svesti.

Sve ovo energiji Vodolije donosi isceljujuće kvalitete, sa kojima se možemo povezati tokom ovog punog Meseca. Konekcija ove vrste je naročito moguća zbog Čariklo asteroida koji predstavlja Duh medicine i svojom povezanošću sa punim Mesecom u Vodoliji podstiče naše istraživanje alternativnih metoda lečenja, naročito onih koja se dešavaju na energetskom nivou, prenosi Informer.

Pored toga, pun Mesec u Vodoliji tokom jula nam donosi i energiju transformacije i potpune promene. Shvatićemo šta je to što treba da otpustimo iz svog života, kako bismo mogli da doživimo ponovno rođenje. Osetićete neverovatnu potrebu da nešto promenite i otpustite iz života, na šta će vas intenzivno navoditi vaša intuicija.

Sa ovakvom energijom bićete i neverovatno proaktivni i otvorenog uma. Energija Vodolije je revolucionarna i nagnaće nas na promene. Takođe će nam dati hrabrost da preduzmemo određene korake. Oslobodićete se rigidnih ideja i pogrešnih obrazaca.

Pod uticajem ove moćne energije punog Meseca zapitajte se sledeće: "Kako mogu da donesem više svetlosti i tako olakšam svoj život? Šta treba da otpustim kako bi mi u život došle nove stvari?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading