NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JULA! Nesvakidašnji period pred DEVICAMA, RAKOVE očekuje veliki dobitak!

Autor: Republika

Lifestyle

12.07.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljni horoskop donosi vam detaljnu analizu za svaki znak.

RepublikaFoto: facebook.com/Zodiac Signs and Horoscopes

Ovo je nedeljni horoskop za period od 12. do 18. jula. 2021. godine.

Pogledajte šta vam poručuju zvezde.


Ovan - Promena ritma

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovnovima će ove nedelje biti pojačana energija i neki drugačiji događaji koji će ih podstaknuti da urade nešto, a opet, s druge strane, tražiće se od njih da budu strpljivi i tolerantni. Okolnosti oko vas se menjaju, a i vi se sve više menjate. Bićete energičniji, samouvereniji i stabilniji. Želećete da neke stvari promenite i izađete iz ustaljenog šablona i forme.

Svesni ste da treba da radite ono što vas ispunjava i što volite. U fokusu će biti dešavanja koja su planirana, ali će biti i mnogo neplaniranih momenata, pa možete očekivati manja iznenađenja na svim poljima. Prošli ste fazu preispitivanja, otvorili ste se i pokrenuli. Mnogi Ovnovi bi mogli da dobiju neku poslovnu ponudu ili dodatan izvor prihoda, naročito ako se bave nekim kreativnim zanimanjem, a neki bi mogli da započnu nešto sasvim drugačije od onoga što su dosad radili. Bićete inicijator nekih stvari i događaja koji će se realizovati do kraja jula. Očekuju vas neka prijatna iznenađenja i neke potpuno nove stvari. Upoznavaćete neke nove ljude i polako menjati svet oko sebe. Ovo je period u kojem ćete se duže razvijati, menjati planove i ciljeve na dugoročnom planu. Finansijska situacija ide uzlaznom putanjom i stabilniji period na ovom planu. Možda sporije nego što želite, ali će kvalitet sigurno izaći na videlo. Sačekajte bolji momenat i budite strpljivi, to će se sigurno isplatiti.

Ovnovi koji su u braku ili vezi će imati dobru komunikaciju s partnerom i bliskim osobama, a razgovori će biti emotivniji i otvoreniji. Moguće je da ćete završavati neke porodične stvari ili ćete biti podstaknuti nekim bliskim osobama ili događajima. S druge strane, imate jasna očekivanja od partnera i znate u kom pravcu želite da usmerite vezu. Međutim, moraćete da sačekate da partner prođe kroz neke procese i završi neke stvari. Imajte razumevanja i strpljenja za to. I partner će se sigurno pokrenuti i osećati sigurnije i stabilnije. Slobodni Ovnovi će imati priliku da ove nedelje uplove u vezu i na direktan način priđu osobi s kojom žele da stupe u kontakt. Nemojte insistirati jer toj osobi treba malo više vremena. U svakom slučaju, dobićete jasniju sliku u kakvoj poziciji se nalazite i zašto je potencijalni partner usporeniji.

Prolazite kroz period regeneracije, energični ste, dinamični i zbog nekog nesmotrenog cimanja biste mogli da se povredite. Budite obazrivi i smireniji. Mogući su problemi s opekotinama, kožom i leđima. Imate više energije nego što je trošite.
Trudite se da reagujete mudro, a ne impulsivno niti da terate inat. Postepeno i polako ćete sve mnogo bolje rešiti 

Bik - Jače emocije

RepublikaFoto: pixabay.com

Bikovima se pojačavaju emocije i stanja kojima bi trebalo da aktiviraju neke stvari na poslu. Potreban je proces i sazrevanje da ne biste bili napeti i nesigurni na tom polju. Možda ćete se osećati daleko bolje posle 29. jula, kada ćete biti snažniji i jači i možda neke stvari realizovati laganije i mirnije. Imali ste buran i turbulentan period, a najvažnije je da ste iz toga izvukli neku pouku i naučili lekciju.

Važno je da radite sve u skladu sa sobom i da se nakon toga osećate dobro. Sve što nije tako na dugoročnom planu moglo bi da krene u pogrešnom pravcu. Bikovi će tokom ove i sledeće godine napraviti veoma dobre rezultate i povući mudre i zrele poteze. Ovo je period sazrevanja za sve Bikove, bez obzira na to koliko godina imaju. Dobićete mnogo više sigurnosti i samopouzdanja i osećaćete se mnogo bolje, a to je samo priprema za ono što vas čeka za dve godine. Težićete da živite kvalitetnije i da prepoznate prave vrednosti i kvalitete.

Ovo nije period kada želite da se eksponirate, a takve situacije će postojati i možete se zbog toga u nekim momentima osećati nelagodno, neprijatno i nervozno. Značajni datumi su 13. i 14 jul, kada ćete steći značajne uvide i doneti neke zrele odluke. Moguća je poslovna saradnja s jednim od prijatelja ili ćete preko bliske osobe dobiti ponudu. Neki Bikovi bi mogli otići na neko kraće putovanje. Finansijska situacija ide uzlaznom putanjom, a vi ostavljate utisak odgovorne i stabilne osobe.

Bikovi koji su u braku ili vezi će biti veoma emotivni i kvalitetno povezani s partnerom. Moguće je neko zajedničko putovanje i još bliskiji i skladniji odnos. Ove nedelje su veoma jake energije na partnerskom nivou, pa vas očekuje mnogo emotivnih momenata. Neki Bikovi će doneti odluke o proširenju porodice ili zajedničkom životu, a neki bi mogli prekinuti vezu koja je već neko vreme toksična i crpi im energiju. Bikovi koji su slobodni će se naći u situaciji kada neće moći da kontrolišu strasti s osobom koja im se već neko vreme dopada i s kojom ih nešto već duže vreme veže. Možda ste se jedno vreme ustručavali, ali euforija, emocije i strast će nadvladati razum i okolnosti koje su vas do sada sprečavale da se upustite u dublji odnos. Sve prepreke i barijere biće savladane, svi nesporazumi i nesigurnosti otklonjeni.

Imate naglašene emocije, pa svi problemi mogu imati veze sa psihom. Bićete temperamentni, pa možete imati problema sa nervozom, nesanicom, upalama i pritiskom. Bićete uznemireni i u nekim situacijama nesigurni. Moguće infekcije bešike, mokraćnih kanala i povišena temperatura.

Osobe koje uđu u vaš život su verovatno s vama karmički povezane

Blizanci  - Važni momenti

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Blizancima su i dalje u fokusu komunikacija i dešavanja u njihovom bliskom okruženju. Verovatno prolazite kroz neke važne procese i ozbiljnije promene. Moguće je da ste zbog toga malo nervozniji i napetiji, pa bi bilo dobro da se opustite što je više moguće. Možda niste svesni da pod raznim uticajima i okolnostima stvarate potpuno drugačiju energiju oko sebe i da funkcionišete drugačije na poslovnom i privatnom planu. Ove nedelje biste mogli imati neke važne razgovore i dobiti informacije koje će obeležiti karijeru na dugoročnom planu.

Potrebno je da što više radite na sebi, podižete nivo svesti i edukujete se. Promene koje se dešavaju na poslovnom planu su povezane i s promenom koja se dešava u vama. Kada su finansije u pitanju, ovo je još jedna naglašena oblast u ovom periodu. Sigurno ćete imati neki vid podstreka na ovom polju, bilo u vidu materijalne nadoknade, bilo uvećanja zarade. Kvalitet i vrednosti će biti sve prepoznatljiviji, a potencijal koji imate doneće vam velike preokrete. Naročito je dobar period za sve Blizance koji se bave edukacijom, izdavaštvom, novinarstvom i kreativnim poslovima. Važan datum je 14. jul. Jedna osoba će vam pomoći da se što bolje organizujete i što bolje izvučete potencijal.

Blizanci koji su u braku ili vezi nadopunjavaće se s partnerom i biti jedno drugom podrška. Naizmenično se razvijate, ali postoji uzajamno poštovanje i razumevanje. Moguće je zajedničko putovanje, koje će učvrstiti vezu i produbiti odnos i podići ga na viši nivo. Neki Blizanci će pričati o potomstvu i možda raditi na tome u ovom periodu. Slobodni Blizanci će imati mnogo više komunikacije s potencijalnim partnerom. Bilo da se radi o porukama, bilo o razgovorima. Nalazićete se u situacijama da se češće viđate ili će se odvijati čudan splet okolnosti koji će vas navoditi da se nađete na istom mestu. Svi ti susreti i kontakti su važni za ono što vas očekuje. Ovde se radi o karmičkoj vezi i istinskom prepoznavanju, a sredinom avgusta je vrlo moguće da ćete uloviti u ozbiljnu vezu.

I dalje ste puni energije, pa zbog toga možete u nekim trenucima biti nesmotreni i povrediti ruke ili prste. Slabe tačke su vam disajni putevi ili problemi sa psihosomatskim bolestima. Budite obazrivi u saobraćaju i s vrućim tečnostima.

Otkrićete neko novo iskustvo ili znanje, trudite se da ga prepoznate i usvojite

Rak - Dobitak!

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Dragi Rakovi, ukoliko u ovoj nedelji slavite rođendan, želimo vam plodnu i blagorodnu godinu. Za to ima dobre osnove jer se ove nedelje na nebu snažno aktivira vaša kuća finansija i sopstvenih resursa. Naravno, naš najveći resurs su, pre svega, talenti i sposobnost da od njih napravimo nešto što će, osim duhovne satisfakcije, doneti i neku praktičnu suštinu. Sam početak nedelje bi mogao da donese neki događaj ili bar stanje u kom se otvara mogućnost dobitka. Može da se dogodi da dobijete više novca nego što ste planirali, ali ovo nije puki dar s neba, ovo je posledica vašeg truda i zalaganja.

Čak i ukoliko vam je potreban investitor, i na ovom planu može doći do neke realizacije. Ukoliko imate problema s otplatom kredita ili nekog duga, sada ulazite u fazu u kojoj je moguće rešavanje i ovog problema. Većina Rakova će ipak uživati u nekoj vrsti izobilja, pa je moguće i da ćete poželeti da se okružite lepim i luksuznim stvarima. Lepota je nešto što će imati inspirativan kvalitet, pa ukoliko pripadate Rakovima s nekim umetničkim sklonostima, ovo je idealno vreme da se posvetite talentima i da stvarate. U svakom smislu, vaš intelekt će funkcionisati mnogo bolje. Bićete jasniji, organizovaniji i imaćete volje da se posvetite ciljevima. Komunikacija s prijateljima i saradnicima takođe se popravlja, a neki novi partneri mogli bi da se pojave. 

Što se ljubavnih energija tiče, ovo je nedelja vrhunca. Obe planete zadužene za ljubav - Mars, muška, i Venera, ženska, cele nedelje su u čvrstom zagrljaju. Čak i da ste kamenog i zaleđenog srca, ovo je toliko vruć aspekt da će odlediti i istopiti i najhladnije srce. Rakovi koji su u vezi, braku ili partnerstvu sada mogu ući u fazu u kojoj se fokusiraju na uživanje, skupe poklone ili romantične večere. Ovde ima dosta stila i raskoši, pa kakva god da vam je trenutna situacija, neka vrsta hedonizma će se svakako ispoljiti. Kada su u pitanju slobodni Rakovi, nedelja pred nama je neka vrsta prekretnice. Strasti su jake, vi lepi i neodoljivi i retko će koji Rak ostati sam. Izlasci, druženje i više zabave će vas lako dovesti u situaciju da ne možete da odolite. U astrološkom smislu, ovo je školska slika poljupca. Usne na usne, srce na srce... 

Osećate se bolje i vitalnost kao da se vraća u vaše telo. Oprezno s hranom jer ste skloni preterivanju. Čuvajte se velikih vrućina. 

Pokušajte da pevušite šta god radili. Pesma vas sada leči i inspiriše.

Lav  - Kraljevski tretman!

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Dragi Lavovi, baš u vašem znaku se dešavaju vrlo jake planetarne pozicije. S jedne strane, možete se osetiti pomalo podeljeno jer paralelno se krećete na dva nivoa. Prvi je onaj snažan, vatren i dostojanstven. Kada živite njega, svi pogledi su uprti u vas, primate komplimente, aplauze, gledate kako vas ostali posmatraju s divljenjem i obožavanjem. Prema vama se ophode kao da ste plave krvi. I vama to prija, mada je ipak pomalo prenaglašeno.

S druge strane, kao da se ograđujete od svega što vam se dešava. Možete imati utisak kao da se sve to dešava nekom drugom. Negde duboko unutar vašeg bića imate tajnu, neki osećaj da vam je potreban mir i predah. U ovim stanjima možete osvestiti neki podsvesni problem i tako ga prevazići. Neki Lavovi bukvalno mogu nešto skrivati, neku manu jer se ona ne uklapa u sliku koju žele da pokažu okolini. Integracija će se ipak dogoditi krajem meseca i postaćete mnogo jači i kompletniji. Ono čega se treba čuvati jeste to da ne živite isključivo iz ega i trudite se da ne postanete previše arogantni. Vašem intelektu je potreban predah i odmor da bi napunio baterije pred godišnji vrhunac. U tom smislu će vam prijati opuštena kućna atmosfera i čitanje knjiga koje se bave nekim duhovnim potragama. Možete i stupiti u kontakt s osobama koje žive daleko od vas ili pak pripadaju drugoj kulturi. U svakom slučaju, vodite računa da se dovoljno odmorite.


Nema znaka koji će u narednoj nedelji biti ravnodušan kada je ljubav u pitanju, posebno vi jer se veliki ljubavni aspekt dešava baš u znaku Lava. Osim što će vam popularnost mnogostruko porasti i što će vas zasipati komplimentima, ovaj aspekt želi i fizički da se ostvari. Ukoliko pripadate zauzetim Lavovima, možete očekivati kraljevski tretman od partnera jer on odjednom više ne može da vam odoli. Najbolje bi bilo da otputujete nekuda zajedno jer će količina strasti biti ogromna. Čuvajte se samo sopstvenih prevelikih zahteva i sujete jer može se dogoditi da unizite nečiji trud samo zato što nije baš onako kako ste zamislili u glavi. Slobodni Lavovi takođe imaju neverovatno jaku harizmu i biće na meti mnogih obožavalaca. Ono što je pak po vašoj meri, ostaće pomalo pod velom misterije i tajnosti jer tako vam je sada još uzbudljivije.

Morate naći vremena za odmor jer imate mnogo energije, pa se možete preceniti. Čuvajte se jakog sunca, naročito vam je osetljiv predeo glave i lica. 

Razmislite o nekom lepom šeširu, znamo da nije baš kruna, ali, osim što ćete biti lepši, čuvaće vas od vrućine

Device - Bezuslovna ljubav

 

RepublikaFoto: pixabay.com

U nedelji koja nam predstoji Device će imati priliku da dožive nešto vrlo nesvakidašnje i veoma inspirativno. U praktičnom smislu imate u svesti da je vaša poslovna energija pomalo usporena ili čak možete imati utisak kao da ne zavisi mnogo toga od vas, već od neke više sile kojoj se moramo povinovati. Zato je ovo idealan period da se ode na odmor ili da se bar dnevne aktivnosti smanje na minimum. Razlog ovome jeste to što vaša najdublja suština zahteva odmor i mir. Tek iz stanja potpune opuštenosti možemo kreirati čuda. Zato ne treba žuriti i ne treba grabiti.

Više ćete postići posmatranjem. Takođe, sada imate šansu i na intelektualnom planu da razumete nešto što vam je do juče bilo potpuno iracionalno i apstraktno. Ovo su i duhovni uvidi koji vam mogu promeniti poglede na svet. Nekim Devicama se ove stvari mogu otkriti i kroz lucidne snove, dok će se nekima ovo ukazati na misteriozan način kroz molitvu ili meditaciju. Vaša podsvest se menja, menja se i logička postavka, pa bi bilo dobro usporiti da bi se proces nesmetano razvijao. Ovoga leta napunite baterije jer od septembra možete da počnete sasvim drugačije da stvarate, živite i radite. Iskoristite podršku planeta da izađete iz ustaljenih šema, pogledajte svet iz više perspektive. Putujte, posmatrajte i upijajte svaku lepotu koja vam se nađe u vidokrugu. Moguća i saradnja s inostranstvom ili proširenje posla. 

Ljubav, ta nedokučiva sila koja drži čitav svet na okupu. Ta misteriozna pojava o kojoj se pišu pesme, stvaraju remek-dela, vode ratovi... Da, baš ona sada preuzima glavnu ulogu u vašoj transformaciji. Mnoge Device će u ovom periodu doživeti nešto što kao da nije s ovoga sveta, ljubav kakva postoji samo u mašti pesnika, što prevazilazi granice sopstva i pretvara se u apsolut, u boga. Slobodne Device ljubav može susresti sasvim neočekivano, ali i toliko jako da prosto neće moći da veruju da se to dešava baš njima. Nekada se ovo dogodi na nekom putovanju, a nekada je to ljubav koja dolazi iz daleka. Ovo je slika dva bića koja se vole bezgranično, bezvremeno i potpuno. A nekada se to dogodi i kroz snove. Device koje su u braku ili vezi takođe će imati divnih spoznaja, naročito ako su na putovanju. Postoji i jaka sklonost ka tajnim ljubavima, naročito kod Devica koje su dugo u veoma lošim vezama.

Ne jurite ništa, smanjite obaveze i usporite ritam. Odmorite se i spavajte što više. Ako ste na plaži, vodite računa da ne zaspite na suncu. 

Ovo je duhovna revolucija u vama. Verujte u čuda!

Vage - Euforija i rast

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Vagama se i dalje pruža mogućnost i prilika da se na poslovnom planu razvijaju. Sve može da se dogodi neplanirano i iznenada, a neko od prijatelja bi mogao da vam bude podrška ili ćete preko neke bliske osobe doživeti velike promene. Svesni ste da mnogo radite i da se dajete, ali smatrate da niste adekvatno nagrađeni, pa ćete težiti da pronađete neku drugu opciju. To što trenutno radite jeste važno i osećate se korisno na tom polju, ali značajne promene vas svakako očekuju.

Ovih dana biste mogli da osetite blagu neprijatnost od jedne osobe od koje to nikako ne biste očekivali. To može biti okidač da počnete više da gledate sebe i svoje prioritete. Mnoge Vage znaju šta treba da rade i verovatno su se aktivirale na više strana. Možda ćete se u nekim momentima osećati rastrzano, ali ta dinamika vam je potrebna da biste na kraju dobili ono što želite. Ponekad biste mogli da se osećate uznemireno, napeto, a u nekim momentima da planete brže nego što je to uobičajeno. Pokušajte da se smirite i reagujete što mirnije i staloženije. Nekada nećete imati mnogo vremena da razmišljate, već ćete morati brzo i efikasno da reagujete. Dozvolite da vam se dese neki novi trenuci i iznedre neke nove ideje i potrudite se da izađete iz ustaljenog ritma i šablona. Važni datumi su 13. i 14. jul.

Vage koje su u braku ili vezi imaće priliku da se nađu u nekoj potpuno novoj situaciji i kada je emotivni odnos u pitanju. Promene će sigurno doći, a kroz koje okolnosti zavisi od individualnog horoskopa. Ovde se radi o sukobu nekih starih i novih vrednosti, a od toga koliko ste spremni da prihvatite novine zavisiće i vaša veza i odnos s partnerom. Ovih dana ćete biti veoma uzbuđeni, a najvažnije će vam biti međusobno razumevanje i zajedničko funkcionisanje. Do kraja jula će biti veoma važan period na emotivnom planu, kada ćete neke stvari definisati. Slobodne Vage bi mogle da dožive neko iznenađenje od potencijalnog partnera. I to bi moglo da inicira produbljivanje odnosa i bliskost. Vrlo je moguće da se radi o osobi koja vam je prijatelj ili dolazi iz poslovnog okruženja. Ove nedelje možete shvatiti koliko vam je ta osoba važna i koliko utiče na vaš rast i razvoj. Radi se o karmičkom i sudbinskom odnosu.
Na ovom polju biste mogli da imate problema s nervnim sistemom, pa uvedite neke opuštajuće navike. Pazite se opekotina!
Mnoge stvari će se same od sebe rešiti, važno je samo da ne brinete. Prihvatite novine. 

Škorpije - Snažni rezultati

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Škorpijama je pojačana energija na poslovnom planu. Ovo je period kada ćete se presabirati i donositi važne odluke po pitanju karijere, ali i nekih drugih stvari koje su vam važne u životu. Neki događaji su vas u prethodnom periodu, na neki način, uzdrmali i otvorili mnoga pitanja na privatnom i poslovnom planu, pa je moguće da niste u potpunosti sigurni u kom pravcu treba da krenete. Moguće je da ste rastrzani na više strana i da imate i previše opcija, pa vas to pomalo zbunjuje. Sve što se bude dešavalo do kraja meseca biće veoma značajno i uticaće na neke vaše odluke koje će vam odrediti pravac funkcionisanja. Moguće je da treba da rešite neka pitanja oko nekretnina, ali vas iz nekog razloga nešto koči.

Nemojte ništa raditi na silu, prihvatite situacije onakve kakve su trenutno i sve će se polako rešiti. Ponekad se možda osećate čudno i imate neka čudna osećanja koja ne možete da objasnite, ali to je adaptacija na neke nove situacije. Budite smireni i odmereni i pokušajte da ne reagujete na način na koji ste navikli. Mnoge stvari se dešavaju unutar vas i potrebno je vreme da prođete neki proces. Možda ste u nekim momentima neodređeni, ali ni to ne treba da vas uznemirava. Kosmos nam šalje prilike i situacije da bismo se razvijali i rasli. Finansijska situacija je stabilna i rezultati vašeg rada su evidentni. Medutim, postoji mogućnost i većih troškova, planiranih i neplaniranih. Važne spoznaje ili iskušenje možete da očekujete 13. i 14. jula.

Škorpije koje su u vezi ili braku ove nedelje bi mogli da pronađu balans između racionalnih i emotivnih dešavanja. Biće vam jasnije šta želite od partnera i koliko možete da unesete sebe u odnos. S jedne strane, biće vam mnogo lakše jer će neke stvari biti jasnije, ali od stabilnosti odnosa zavisi kako će se stvari odvijati. Neke Škorpije će produbiti odnos i možda želeti da prošire porodicu, a neke će doneti odluku da naprave radikalne rezove. Stanje duše je najvažnije i to će vam u ovom periodu biti jasno. Slobodne Škorpije će dobiti neke snažne potvrde i prepoznavanje na ljubavnom planu. Ovde se radi o nekome koga izuzetno cenite i poštujete, a moguće je i da je reč o nekome iz prošlosti kome se nadate i koga željno iščekujete. Možete sresti neku osobu koju dugo niste videli i da će vam se javiti neka osećanja. U svakom slučaju, radi se o nekim nezavršenim odnosima ili karmičkim vezama.
Na ovom polju mogli biste imati problema s kardiovaskularnim sistemom. Skloni ste povredama i posekotinama i preterivanju s fizičkim aktivnostima. Možete osećati umor zbog naglih reakcija. Obratite pažnju na upale i donji deo leđa.
Ne radite ništa na silu

Strelac - Sublimacija znanja

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Strelčevima je na poslovnom planu aktivirano širenje vidika i kvaliteta i, samim tim, energija na ovom polju ide uzlaznom putanjom. Moguće je da ćete ovih dana imati neku izazovnu situaciju koja će vam promeniti ugao gledanja na neke stvari, ali ćete na sve gledati optimistično i pozitivno, što je i najvažnije. S jedne strane ste na testu i iskušenjima, a, s druge, ovo su veoma podsticajni momenti koji vas teraju na razvijanje. Važno je samo da ne preterujete ni u čemu i da se ne aktivirate više nego što možete da iskontrolišete. Mnoge stvari će vam se same od sebe otvarati i nikakvi spoljašnji faktori neće pokvariti ono što ste zamislili i u kom pravcu idete. Sve što se bude dešavalo do kraja jula ići će vam naruku iako u nekim momentima nećete biti sigurni u sve ishode.

Očekujte dobro razrešenje situacija i ne radite ništa na silu i pod pritiskom. Do kraja ove i naredne godine trasirate put na dugoročnom planu i veoma je važno da neke stvari dobro definišete. Nekada ćete doživeti usporenje, nekada ubrzavanje događaja, ali ništa ne može da se preskoči da biste adekvatno došli do krajnjeg cilja. Na finansijskom planu biste mogli da očekujete uvećanje zarade, pa biste trebali da budete zadovoljni i da, pre svega, imate poverenje u sebe i možda promenite ponašanje i navike u svakodnevnim obavezama. Moguće je da ćete promeniti sistem vrednosti i prioritete. U utorak i sredu biste mogli dobiti neku važnu informaciju i posle toga povučete značajne poteze. Dobićete podstrek da učinite nešto drugačije. Mogući su kontakti sa braćom i sestrama i razrešenje nekih dugoročnih problema.

Strelčevi će veoma dobro uticati na duge u ovom periodu i moći će adekvatno da pruže podršku. Takva je situacija i u partnerskim odnosima, pa ćete biti značajna podrška i oslonac, a u isto vreme ćete učiti iz tuđih iskustava. Mnogi Strelčevi razmišljaju o proširenju porodice ili učvršćivanju veze, a neki su u procesu preseljenja ili renoviranja doma. Slobodni Strelčevi bi srodnu dušu mogli da upoznaju na putu ili je ona u drugom gradu. Budite strpljivi ako situacija ne može odmah da se reši. Neke prepreke koje postoje će se rešiti postepeno, važno je da ste prepoznali osobu koja vam odgovara. Potencijal definitivno postoji, a do značajnog susreta ili razgovora može doći oko 14. jula.
Na ovom polju biste trebali da obratite pažnju na kardiovaskularne probleme, ako ih imate, budete manje temperamentni da ne preterujete ni u čemu. Moguće su opekotine i povišena temperatura. Možete imati problem s viškom kilograma.
Trudite se da jedno ne pričate, a drugo radite 

Jarac - Jake strasti!

RepublikaFoto: pixabay.com

Dragi Jarčevi, nedelja pred nama će vam doneti mnogo toga, pre svega na nivou lične transformacije. Aspekti su vrlo povoljni i donose vam mogućnost da nešto duboko u sebi promenite. Neki Jarčevi će do ove promene doći opservacijom ponašanja ljudi u okruženju. Vaša volja je jaka i kao da možete da uhvatite nit mnogo pre ostalih. Intuicija vas vodi do toga da u svima koji vam se obrate spoznate skrivene motive. Veoma često možete doći do zaključka da ljudi većinu stvari u životu rade iz nekog straha, koji nije zasnovan na realnosti.

Jednom kada uočite to kod drugih, moći ćete lako i sebe da preispitate. Na praktičnom planu ovo će vam pomoći da jasnije vidite kuda se treba kretati i koja je strategija najbolja u datom trenutku. Hrabrosti vam neće nedostajati, a vaša prednost će se ogledati u tome da postanete efikasniji i da se pokrenete. Možete ozbiljnije početi da se bavite i ulaganjima u posao jer vas i logika dobro služi, a poslovni partneri osećaju da ste napredovali, pa žele da vas zadrže. Neki Jarčevi bi mogli da imaju i veoma dobru finansijsku situaciju ili bi mogli da sklope veoma dobre poslove, dok će neki Jarčevi dobiti nasledstvo, povoljne kredite ili neku odštetu. Jedino čega se treba čuvati jeste ego. Potrudite se da izbegnete igru dominacije zarad zadovoljenja sopstvenih kompleksa.


Ovo je vrlo toplo leto i strasti se iz dana u dan umnogostručuju. Vaš libido ove nedelje dostiže vrhunac, a to će primetiti ne samo svi koji vas poznaju nego i ljudi koje srećete prvi put. Vi ste sada puni magnetizma i snage. Vaše oči kao da skeniraju osobe koje su vam interesantne. Imate takve aspekte da će onaj ko dovoljno dugo izdrži silinu vašeg pogleda biti potpuno zaveden. Socijalni život je veoma bogat, pa s tim ide i mnogo mogućnosti. Ljubavi koje sada počnu biće strastvene, jake, gotovo karmičke. Ali i pored svih uzbudljivosti, ove veze imaju i dugoročni kvalitet. Jarčevi koji su u vezi ili braku takođe imaju pojačane strasti, pa je vrlo verovatno da ćete ponovo uzburkati strasti u vezi i uživati u strastvenim poljupcima s partnerom. Neki od vas bi mogli ponovo da se zaljube čak i jače nego ikada dosad. Pojačana je plodnost, pa ako ste planirali decu, ovo je idealno vreme.

Imate mnogo snage i elana, a i aspekti govore da je ovo idealno vreme za regeneraciju tela. Slaba tačka je grlo. Mogući estetski zahvati. 

Vi ste sada kao magnet, izaberite koga/šta ćete privući.

Vodolija - Osmeh koji pleni!

RepublikaFoto: pixabay.com

Drage Vodolije, mi već neko vreme govorimo o tome kako je ovaj mesec stvoren za ljubav i partnerstva. Energije koje nam stižu su toliko jake da će se prelivati na ostale oblasti naših života. Iako ste vi posvećeni nekoj vrsti analitičkog promišljanja i posvećeni nekom poslu više nego inače, situacije koje će se dešavati ukazuju na kvalitet više. Kod vas se ovo ogleda kao mogućnost napredovanja na poslovnom planu jer će neko primetiti i vašu spektakularnu analitičku moć, ali i strastvenost, s kojom pristupate projektu. Zato će sada mnoge Vodolije napredovati u karijeri na razne načine.

Neko će dobiti bolju poziciju u firmi, neko će dobiti dodatni posao, koji može biti veoma dobro plaćen, dok će neko sklapati nova poslovna partnerstva. Oni koji imaju privatni biznis sada mogu da postignu mnogo da bi ga proširili ili unapredili. Detalji vam, uprkos brzini, neće promaći, a imaćete i mnogo srećnih okolnosti da sretnete prave ljude u pravo vreme koji vam mogu pomoći. Čak i ukoliko već duže vreme nemate posao ili ste nezadovoljni trenutnim, sada je vreme da odahnete. Ovo je nedelja koja pokreće pitanja potpisivanja novih ugovora, koja je povoljna za razgovore sa poslodavcima i koja će doneti mogućnost novog radnog mesta. Ukoliko imate firmu i tražite radnike, oni koji se javljaju mogli bi da se pokažu kao veoma kvalitetan kadar.

Ovo je mesec ljubavi za sve znake, a vama donosi još jače uplive. Iako težite da rešite poslovni plan, vaša harizma je jaka i neodoljiva. Sve što treba da uradite je da se osmehnete i sva vrata će vam se otvoriti. Kako su energije prejake i ima mnogo strasti, moguće je da bude vrlo dinamično u vezama koje su nestabilne. Ovoliko strasti, koja nam stiže s neba, treba valjano ispoljiti, pa će Vodolije koje su u stabilnim vezama imati mogućnost divnog provoda s partnerom. Oni koji su u svežim odnosima mogu sada odlučiti da krunišu vezu brakom. Ukoliko ste pak u vezi koja je haotična, pa čas raskidate, čas se mirite, preporuka je da konačan sud donesete tek nakon 22. jula, kada će se strasti malo smiriti. Slobodne Vodolije treba da se što više druže i vode bogat socijalni život jer sada nema te osobe koja bi odolela vašem nastupu, vašem osmehu i vašem smislu za humor.

Zdravstvena situacija je dobra i ovo je odličan period da negujete telo, uvedete neke zdrave navike i napravite dobar dnevni ritam. Ne iscrpljujte se poslom. 

Društveni život vam nudi mnogo mogućnosti, nije vreme za osamu!

Ribe - Dobre vibracije

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Drage Ribe, ova nedelja dolazi kao neka vrsta vašeg vrhunca! Planete su se poređale tako da vaše sazvežđe dobije mnoge lepe kosmičke darove. Pre svega, želeli bismo da istaknemo vaš kreativni potencijal, koji je bez premca. Životna energija je ogromna, a vi ste harizmatični i voljni da se izrazite. U danima pred nama možete dobiti priliku da povećate popularnost. Neko će imati priliku da javno nastupa, da pobere mnoštvo aplauza, dok će neke Ribe to isto učiniti putem društvenih mreža ili sredstava javnog informisanja i na taj način dobiti satisfakciju. Imate i velike šanse da dobijete neku nagradu i priznanje za svoj rad. Ono što posebno izdvajamo jeste činjenica da ćete imati prilike da i na poslovnom planu zablistate. Kreativni načini koje možete da ponudite sada će naići na odobravanje nadređenih, a, samim tim, to će se odraziti i na vašu materijalnu situaciju. Radićete iz srca, s mnogo energije i radosti, pa je napredovanje skoro zagarantovano. Postoji i mogućnost da dobijete neki novi projekat na kom ćete biti veoma poštovani od kolega. Ukoliko imate svoj biznis, dobro je vreme da nađete vrhunske saradnike ili zaposlite vredne stručnjake. Sada ste u stanju da budete i lider i timski igrač, pa vam nijedna situacija neće teško pasti. Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem, ove nedelje se otvaraju mnoga vrata, a na dužnost ćete stupiti vrlo brzo, verovatno već od sledeće nedelje ili do kraja meseca.

Vaša ljubavna energija je veoma snažna, ali istovremeno i negujuća. Kao da shvatate koliko je važno negovati svaki odnos, pa ćete uživati gledajući kako vaš trud pokreće dobre vibracije i partner kao da cveta pred vašim očima. Ribe koje su dugo u vezama koje ih ne ispunjavaju ili su teške mogle bi sada da budu sklone nekim novim ljubavima. I na poslovnom planu postoji neka vrta iskušenja jer neko od kolega ili poslovnih partnera ima jak nagon ka vama, a i vama je teško da odolite ovom izazovu. Parovi koji su u cvetu mladosti bi mogli da rade na potomstvu, a oni koji već imaju decu mogu da se osete veoma ponosnim na njih. Slobodne Ribe će imati idealnih prilika da upoznaju osobu koja im odgovara po mnogim parametrima, a vrlo često se ona pojavi iz poslovnog okruženja. Strasti će biti jake i podmladiće vas.

Idealno je vreme da se posvetite svom telu. Neke nove dijete, neki novi imidž, frizura... Sve će vas to prolepšati. Neke Ribe će se sada lakše odlučivati i na estetske korekcije. Čuvajte se jakog Sunca.

Promenite imidž, promenićete i svakodnevicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading