OD SATA SVE ZAVISI! Astrolozi tvrde da nije svejedno da li ste na svet došli UJUTRU ILI UVEČE! EVO I KAKO TO UTIČE NA VAŠ ŽIVOT!

Autor: Republika

Lifestyle

11.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako niste znali, postoji određena veza između vremena kada ste se rodili i vašeg karaktera.

RepublikaFoto: pixabay.com

Saznajte šta sat rodjenja govori o vama...

Astrološki gledano, karakter osobe ne zavisi samo od datuma rođenja, već i od sata, odnosno doba dana ili noći kada je neko rođen. Dalje se gleda kakav je bio položaj planeta u baš tom trenutku i kakve će dugoročne posledice imati taj aspekt na sudbinu osobe.

Kad je reč o vremenu rođenja, astrolozi su primetili da postoje određena korelacija između satnice i osobina osobe. Evo kakve se osobe rađaju rano ujutru, a kakve u podne...

Od 23h do 6h

Astrolozi kažu da se tajanstveni ljudi rađaju između 23 sata noću i 6 časova ujutru. Po njihovom mišljenju, ove bebe izrastaju u posebne ljude, borce sa fantastičnim kvalitetima.

Od 6h do 11h

Od ranog jutra pa malo pre podneva rađaju se veoma aktivne osobe. Astrolozi kažu da ih krasi izuzetna bistrina i oštroumnost. Kako su požurile da se rode i tako "pozdrave dan", smatra se da su rođeni u ovo vreme veoma vredni.

Od 11h do 18h

Ovo je vreme za poslovne susrete i sklapanje dogovora. Astrolozi veruju da osobe rođene između 11h i 18h drže do sebe, uspešni su u pregovaranju. Nikada ne kasne i sve stižu da obave na vreme i kako treba.

Od 18 h do 23h

Kreativne osobe, pomalo i narcisi koji neretko precenjuju sebe. Smatraju da ceo svet treba da zastane kada se oni pojave, nigde ne žure, jer veruju da drugi moraju da ih čekaju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading