KINESKI HOROSKOP NAJAVLJUJE MNOGO LOVE: U julu će ova TRI ZNAKA da se OBOGATE!

Autor: Republika

Lifestyle

07.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineski horoskop za jul predviđa da će tri znaka imati najviše sreće s novcem.

RepublikaFoto: freeimages.com/
Foto: Ilustracija

Ova tri znaka blistaće na polju finansija, zvezde su na njihovoj strani.

Tigar

Kineski horoskop za jul navodi da će Tigrovi dobiti ono što se naziva "skrivenim novcem". Ne brinite, to ne znači da ćete ga dobiti na neki način kojeg bi trebalo da se stidite. U kineskoj kulturi, "skriveni novac" je suma koju ne biste rado objavili "na sva zvona" svojoj okolini. U pitanju je veća svota, kao novac od prodaje nekretnine, automobila, ili dobitak u nekoj igri na sreću.

Pacov

Jul će Pacovima biti naporan kada je posao u pitanju, ali će upravo od posla i zavisiti veliki dobitak. Ako niste u dobrim odnosima sa nadređenima, sada je trenutak da to "ispeglate" i pokažete koliko ste u stanju da odskočite iznad drugih. Stiže vam dobitak, ali zavisi od druge osobe s kojom radite ili vam je šef. Napredak je izvestan a do kraja 2021. će samo biti još bolje!

Konj

Iako ljudima rođenim u ovom znaku novčani horoskop nije baš bio naklonjen, u julu se sreća menja. Velike su šanse da na nekom opuštenom društvenom okupljanju upoznate osobu koja će izmeniti vaš finansijski status u mesecima koji dolaze. Otvorite četvore oči, da ne biste propustili to poznanstvo, jer vam može izmeniti život iz korena,prenosi Mondo.

Ostali znaci kineskog horoskopa neće imati većih turbulencija u novcu. Neće biti značajnog napretka, ali ni većih gubitaka, sve će ići svojim putem i biće u redu ako budete pažljivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading