NEOČEKIVANI NOVAČANI DOBITAK! Ova 4 znaka sve što taknu u julu pretvara se u zlato, ali postoji uslov

Autor: Republika

Lifestyle

06.07.2021

07:31

Četiri horoskopska znaka zadesiće neviđena sreća i bogatstvo ovog leta. Novčani horoskop za jul donosi obilje dobrih prilika, brdo para, ali pod jednim uslovom.

ST/D. KADIĆ

Jedan od najpoznatijih svetskih astrologa, Rus Pavel Globa objavio koje hosokopske znake očekuje velika sreća u julu, i to na polju finansija.

Prema njegovim rečima, četiti znaka Zodijaka zadesiće neočekivano bogatstvo u drugom mesecu leta.

Blizanci

U narednim danima Blizanci će briljirati na poslu, a njihv trud biće primećen i nagrađen i to "debelo". Ali, predstavnike ovog znaka ne bi trebalo da ponese upeh i priliv novca. U ovom trenutku je bolje da se usredsrede na porodične odnose. Radost se umnožava kada se deli sa drugima.

Devica

Device očekuju kardinalne promene u finansijskoj situaciji. Dug i naporan rad će se konačno isplatiti, a pripadnici ovog znaka mogu da očekuju da se značajno uvećanje profita. Međutim, Globa upozorava da će, između ostalog, drugi mesec leta doneti Devicama i neke provokacije. Preporuka astrologa jeste da ni u kom slučaju ne reaguju, izgubiće povlastice koje su stekli.

pixabay.com

Jarac

U bliskoj budućnosti mogu se desiti najneočekivanije promene u karijeri Jarčeva. Postoji mogućnost da će predstavnici ovog znaka želeti da u potpunosti promene polje rada. Imaće podršku bliskih prijatelja koji će im pomoći da donesu pravu odluku. Savet astrologa jeste da ne zaboravite na ovu pomoć i adekvatno se zahvalite dragim ljudima.

Vodolija

I Vodolije će pratiti sreća i uspeh im "ne gine". Pripadnici ovog znaka će, prema ruskom astrologu, dobiti izuzetno povoljnu ponudu. Veoma je važno da ne izgube hrabrost i odbiju da prihvate rizik. Za ovakvu odlučnost biće nagrađeni i to će osigurati brz i efikasan razvoj firme u kojoj rade, a oni sami biće dobro nagrađeni - povišica će biti pozamašna.

 

Komentari (0)

Loading