ŠOK! POTROŠILA MILIONE DA IZGLEDA KAO BRATZ LUTKA! Ljudi u neverici gladaju šta je uradila od sebe (FOTO)

Autor:

Lifestyle

03.07.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima samo 20 godina i potrošila je ogromne pare na plastične operacije, a sve kako bi izgledala kao Bratz lutka.

RepublikaFoto: Instagram/Jessy.Bunny.Oficial
Džesika želi da izgleda kao plastična lutka

Za devojku kao što je Džesika Banington verovatno nikada niste čuli. Prvo uvećanje grudi je uradila sa samo 18 godina, a nakon što je ubedila roditelje da joj dozvole da novac koji su uštedeli za njen prvi auto potroši na operaciju. Kako je ispričala za britanske medije, bila je jako tuižna što je "ravna k'o daska". 

Ovisnica o plastičnoj hirurgiji sa gigantskim grudima potrošila je 30.000 funti, odnosno nešto više od četiri miliona dinara, da bi izgledala kao Bratz lutka. I, mada je zadovoljna postignutim, nema nameru da stane. Do sada je dva puta uvećavala grudi, a namerava makar još jednom.

Ova devojka poreklom iz Beča je podosta uradila na sebi - ultraskupo brazilsko podizanje zadnjice, a koje se zasniva na premeštanju sala i ugradnji implanta, a sve kako bi postigla da izgleda kao seksi verzija omiljene lutke.

Takođe, redovno stavlja silikone u usne kako bi izgledale što "napućenije".

Apsolutno volim što izgledam plastično. Do sada sam imala dve operacije grudi, liposukciju brade, proširenje vaginalnih usana, brazilski lift zadnjice, botoks i filere za lice -, ispričala je ova 20-godišnjakinja i mnoge ostavila u šoku - nikome nije jasno zašto bi neko uvećavao vaginalne usne...

"Ne želim da izgledam prirodno. Želim da izgledam kaolutka, posebno kao Bratz, jer imaju velike napućene usne."

A kada su je pitali koji joj je omiljeni deo tela, objasnila je:

"Volim svoje ogromne usne. Silikoni u njima su mi pogli da se osećam neverovatno seksi. Ponekad ih uradim jednom u četiri nedelje", priznaje Džesika.

Iako često dobija negativne komentare, mnogi joj zameraju jer ne izgleda prirodno, Džesika kaže da je baš to poenta - da izgleda ekstremno plastično kao prava Bratz lutka!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading