PRED NAMA JE NAJOPASNIJI DAN U JUNU! Posebna verzija pomračenja donosi veliko ZLO: Ovoga se morate čuvati!

Autor:

Lifestyle

09.06.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetog juna očekuje nas posebna verzija pomračenja – prstenasto pomračenje. Ovo je jedan od najopasnijih dana u junu, stoga pokušajte malo usporiti tempo života i postanite malo pažljiviji. Pripremite se na to da stvari možda neće ići po planu, kako se ne biste razočarali zbog neispunjenih snova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deseti jun je jedan od najopasnijih dana u ovom mesecu

Pomračenja Sunca su izuzetno opasna, ali 10. juna 2021. očekuje nas posebna verzija – tzv. prstenasto pomračenje.

Sunce i Mesec će biti izvor negativne energije. Nećete moći zaobići taj uticaj, ali možete sprečiti da vas ovo stanje preuzme. Pokušajte da se rešite ogorčenja i negativnih emocija, kao i pritužbi na život, to je u takvim danima neprihvatljivo.

Prva stvar koju vredi primetiti jeste da je ovo prstenasta vrsta pomračenja. S astrološkog gledišta, obećava nevidljive probleme i povratak starih nevolja koje nisu do kraja rešene.

Na ovaj dan, Mesec i Sunce biće u znaku Blizanaca. To znači da će područja života poput učenja, ljubavi, komunikacije i prijateljstva biti napadnuta.

Održavanje na površini biće izuzetno teško, ali moguće.

Ne sklapajte tek tako nova poznanstva

Možete se upoznati s nekim, ali definitivno se ne biste trebali zbližavati s nepoznatim ljudima. Ovo je ispunjeno velikim previranjima.

Nova poznanstva mogu vas odvesti u neprijatne avanture, dati vam pogrešne savete ili vas jednostavno zaraziti sumnjom u sebe toksičnim frazama.

Štitite se od energetskih vampira

Ovo je njihov dan, jer ljudi neće biti ispunjeni energijom.

Tražiće svoj plen među ranjivim i slaboumnim ljudima. Pazite se manipulatora i svih onih koji u vama barem malo izazivaju pojavu nesigurnosti.

Ovaj dan možemo nazvati danom "kante rakova". Ako rakove stavite u kantu, niko od njih neće izaći, jer jedni druge vuku na dno. Isto će se dogoditi i s ljudima.

Svako će želeti da se popne do svog cilja, prianjajući uz onoga koji je viši. Na kraju, svi mogu izgubiti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pokušajte biti samostalni i samodosledni

Na ovaj dan nema nijedne šanse za uspeh za one koji će se nadati tuđoj pomoći. To će biti običan dan za one koji su slobodnjaci i rade sami.

Tokom razdoblja prstenastih pomračenja, sve dobre stvari mogu se pretvoriti u neuspeh.

Na primer, možete odlučiti da posetiti roditelje, prijatelje, rodbinu, ali odlazak lako može postati izazovan.

Na vas mogu izbaciti svoju negativnost ili vam svojim rečima jednostavno pokvariti raspoloženje.

Budite oprezni sa svojim finansijama

Položaj Meseca i Sunca neće uticati na finansijsku sferu, ali ovo je pomračenje, pa nepredvidivost situacije može ići izvan opsega. Ako potrošite puno novca, možda ćete zažaliti već sledećeg dana.

Takođe, tokom pomračenja će biti mnogo prevaranata koji će pokušati da unovče vaše želje i nepromišljenost. Ne žurite se u pitanjima vezanim uz novac, prenosi portal Atma.

Deseti jun jedan je od najopasnijih dana u ovom mesecu, ali to ne znači da bi se trebao oglasiti alarm. Pokušajte malo usporiti tempo života i postanite malo pažljiviji.

Pripremite se na to da stvari možda neće ići po planu, kako se ne biste razočarali zbog neispunjenih snova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joca

10.06.2021 11:25

Znaci danas ne bi trebali ni da izlazimo iz kuće. Najsigurnije će biti da sedimo između četiri zida i da izbegnemo ove nepovoljne uticaje.. ?