SUTRA JE POMRAČENJE SUNCA U BLIZANCIMA: Spremite se za novo doba jer će sve izaći na videlo!

Autor: Republika

Lifestyle

09.06.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomračenje Sunca odvija se 10. juna 2021. u 11:43 sata i najviše će uticati na sve ljude sa Suncem u znaku Blizanaca ili sa Blizancima u usponu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Efekat pomračenja će trajati oko šest meseci...

Samo polako i otvorenih očiju. Sve se pokaže, pre ili kasnije. Na nama je da vidimo, da budemo spremni da vidimo.

Efekat pomračenja traje približno 6 meseci. Do kraja ove godine, verovatno će se mnogo toga razjasniti. Sunčeva svetlost biće zaklonjena. Nešto puštamo, završavamo, stvaramo uslove za novi početak.

U blizini će biti retrogradni Merkur i Mars na 29 ′ Rak. Naše životno putovanje dolazi do raskršća.

Osvrnemo se unazad i pokušavamo da shvatimo nedavna iskustva kako bismo skinuli teret, pronašli mir sa onim što je bilo i odlučili da stvorimo bolju budućnost. Pomračenje Sunca u Blizancima donosi nove informacije, važan razgovor, susret, kratko putovanje, znanje koje će nam doneti jasnoću. Ali pre toga prođemo kroz neizvesnost, ne možemo znati kako će se priča dalje razvijati.

Do kraja ove godine, verovatno će se mnogo toga razjasniti...

Slažemo se da ne znamo, kao da nemamo druge mogućnosti, ali ne odustajemo dok ne vidimo. Informacije će naći put do nas ako ih tražimo. Nova učenja i znanja omogućavaju nam da se bolje postavimo u životnim okolnostima. Imamo priliku da naučimo da komuniciramo, da bolje čujemo druge i tako stvorimo bolji ishod. I što je najvažnije, upoznajte svoj um, svoje misli, naučite da rukujete njima u ime najvišeg dobra, prenosi atma.hr.

Vraćamo se u priču iz prošlosti čiji se duhovi još uvek provlače kroz našu sadašnjost. Retrogradni Merkur predlaže razgovore koji pokušavaju da osvetle ono što je bilo. Tražimo više informacija. Potrebno je strpljenje, akcija koja ima odgovore na pitanja - zašto to želim? Kako mogu da se ponašam na način koji je za mene najbolji?

RepublikaFoto: pixabay.com
Najviše će uticati na sve ljude sa Suncem u znaku Blizanaca ili sa Blizancima u usponu...

Bezglavo upadanje u neke situacije bez jasnoće, omogućavajući nam da nas instinkti dovedu do razočaranja. Zbog toga je važno strpljenje. Ništa neće pobeći, a ako i pobegne i to je neki znak. A nestanak je jasna poruka. I ne moraš sada sve da radiš. Može se postupno, polako. Tako ćemo videti bolje.

Uticaj Neptuna donosi i neke zamke - iluziju, krivicu, žrtvu, zbunjenost, neiskrenost. Dakle, samo polako i otvorenih očiju. Sve se pokaže pre ili kasnije. Na nama je da vidimo, da budemo spremni da vidimo.

I osvrnite se nakratko unazad, setite se juna / juna i novembra prošle godine, čak i malo dalje, decembra / decembra 2011. Neke teme iz tih perioda dobijaju svoj nastavak, možda epilog.

Efekat pomračenja traje približno 6 meseci. Do kraja ove godine, verovatno će se mnogo toga razjasniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading