HOROSKOP ZA JUN 2021: Blizancima nova ljubav, Rakovima radikalna promena, JEDAN ZNAK NE SME DA SE POLAKOMI ZA LAKOM ZARADOM!

Autor:

Lifestyle

27.05.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec u kome iz toplog proleća ulazimo u vrelo leto, može da znači samo jedno - jun je pravo vreme za putovanja i nove ljubavi. Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

OVAN

POSAO: Jun je dobar period za putovanja i trgovinu na veliko. Ovan koji se bavi špedicijom imaće sreće da napravi dobre ugovore koji su predodređeni za budućnost, ne samo za ovaj mesec, već za period tokom cele godine, pa i dalje. Ovde je važno da se ne gubi optimizam, jer je skoro nemoguće biti gubitnik.

Novac vam je opsesija tokom ovog perioda pa ćete morati da se dobro organizujete kako ne biste trošili vreme uzalud. Ovan koji traži posao za stalno verovatno ga neće naći, ali bi trebalo da prihvati sve što mu se nudi na kratko ili povremeno.

LJUBAV: Ovnovi u braku ili dužoj vezi imaju zadatak da naprave kompromis sa partnerom. Biće to mesec ljubavi, nežnosti, iskušenja. Potrebno je biti strpljiv, ne odustajati od prave ljubavi. Ženski pripadnici ovog sazvežđa biće u prilici da urade nešto posebno na emotivnom polju, a to je svakako tajna za sve nas. Muški Ovan ima mogućnost za tajnu vezu, posebno pred kraj meseca.

ZDRAVLJE: Očekujte bolje zdravlje, a sam tim i imunitet. Ipak, mnogi Ovnovi znaju da u ovom periodu imaju problem sa grlom, a često ih prate i hronične upale, kašalj, posebno alergije.

Savetuje se alternativno lečenje puno čajeva biljnog porekla, a posebno žalfija može delovati isceliteljski. Sredina meseca je najosetljiviji period za zdravlje.

RepublikaFoto: pixabay.com

BIK

POSAO: Sada je šansa da se stabilizujete i da počnete da razmišljate o novim planovima za naredni period. Povezanost sa inostranstvom je evidetna, a posebno ćete imati susret sa muškom starijom osobom koja će vas uvesti u svet velikih korporacija. Morate da očuvate svoje veze i dostojanstvo, a pre svega svoju intuiciju koju koristite u svakoj prilici. Novac vam je imerativ, ali morate da čuvate svoje zalihe, jer neće vam biti lako u drugoj polovini meseca kada imate aspekat da uložite u posao koji nije za vas.

LJUBAV: Vi ste zemljani znak, ali zbog svoje pomalo spore prirode volite da imate pored sebe često osobe mnogo brže od vas samih. Jedna osoba u znaku Blizanaca će vam pomoći da se stabilizujete i pronađete svoj put ljubavi. Ovo bi moglo da bude interesantno i pokreće jednu zaista veliku i snažnu energiju koja ima priliku da pruži rezultat jake i uspešne veze tokom meseca, pa i u budućnosti.

Bikovi u braku ili vezi imaju šansu da se stabilizuju do kraja meseca. Veza i komunikacija mogu biti loši, ali pomoć prijatelja i savet jednog Ovna može biti od velike koristi za vašu zajednicu.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste na viruse. Imunitet vam je oslabljen, pa ćete morati da pijete prirodne
sokove i prirodne antibiotike.

BLIZANCI

POSAO: Za sada vam predstoje samo veliki planovi i ideje. Morate da se stabilizujete kako biste bili u prilici da tu svoju zamisao ispratite na realnom nivou. Potrebni su vam saradnici kako biste pokrenuli posao. Ne možete sve sami ovoga puta, pa ćete napraviti jednu veliku reorganizaciju posla i pokrenuti sve oko sebe. Početak meseca će biti otežan, ali kako idete dalje, tako ćete ići napred i novac će stizati sve brže i u većoj količini. Trebalo bi da sarađujete sa osobama koje su povezane sa Istokom, jer vam tamo leži veliki uspeh i sve će biti bolje ukoliko prihvatite njihov talas saradnje.

LJUBAV: Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvesni problem u komunikaciji sa partnerom. Zapravo, to se dešava i mesec dana unazad, ali sada je potrebno da budete uz partnera i date podršku jedan drugom. Sigurno je da ćete provesti jedan period zajedno, posebno ako idete na zajednički zimski odmor. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu ljubav u svom okruženju ili je već to poznanstvo zaživelo, pa sada kao prijatelji mogu polako da razmišljaju o vezi i ljubavnoj energiji.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Skloni ste prehladi i nazebu, a najviše vam stradaju bubrezi, oči i sinusi. Često ne vodite računa o svom zdravlju, posebno ako idete ovog meseca na letovanje.

RepublikaFoto: pexels.com

RAK

POSAO: Rak ima sreće kada je posao u pitanju jer mu njegova neiscrpna energija neće dati mira i stalan rad. Važno je biti aktivan, ali žurba će učiniti svoje i nećete imati vremena za sebe. Druga polovina meseca može biti pomalo loša i kada su novac, finansije i ulaganja u pitanju. Sve se dešava sa razlogom jer morate napraviti radikalnu promenu, posebno morate postaviti stabilne temelje sa nadređenima. U sukobu ste sa autoritetom i to nije dobro za dalji poslovni angažman. Sarađujte sa vatrenim znakovima, posebno sa Strelcem ili Ovnom koji mogu biti od velike pomoći.

LJUBAV: Za Rakove u braku ili vezi, stanje na emotivnom nebu se poboljšava. Verovatno ste imali noći i dane koji su bili hladni i prazni bez reči, ali se sada situacija menja i vi možete polako da uđete u stabilniji period. Za one koji su sami, mesec jun može biti veliki izazov jer novu ljubav srećete negde daleko. Verovatno ćete provoditi dane i sate na internetu i tražiti idealnu ljubav ili ćete zbog posla putovati i upoznati nekog ko će vas zainteresovati. Lepi i
romantični trenuci su pred svim pripadnicima ovog sazvežđa i trebalo bi da uživaju.

ZDRAVLJE: Planete u junu će Raku omogućiti više aktivnosti ili bar potrebu da se aktivirate. Iako ste neko ko konzumira mnogo hrane, posebno slatko, moraćete taj višak šećera da izbacite na aktivniji način, nikako sedenjem i grickanjem ispred televizora. Zelenu, žutu i narandžastu hranu uvrstite u svoj jelovnik, posebno kupus, praziluk i brokoli a od voća narandže, jabuke i banane.

LAV

POSAO: Jun je mesec kada dobijate nove saradnike sa kojima možete da ostvarite san o velikom privatnom poslu. Osobe Ovan i Jarac su idealne za vas i treba negde da sledite njihovu intuiciju i njihovu strategiju poslovnosti kako biste uspeli u svojim idejama. Samo posao u inostranstvu u ovom mesecu može da vam pomogne. Usmerite se na posao koji znate da radite i nemojte da se okrenete nekim navodno lakim zaradama, jer sve je to zamka. Vi ste sposobni za sve i polako koračajte svojim putem. Veći novac dolazi u drugoj nedelji meseca.

LJUBAV: Za one koji su u braku ili u vezi, jun može pomalo biti mesec razdvojenosti. Vaš posao čini da budete hladni ili nedovoljno bliski i otvoreni. Potrebno vam je da provodite vreme sa partnerom kako biste popravili situaciju. Pred kraj meseca stepen bliskosti raste. Slobodan Lav ima krila koja je raširio i kreće u pobede. Idealna ljubav kažu postoji u pesmama i bajkama, ali Lav zna da ona postoji u realnosti. Susret sa osobom koja ima dara zaumetnost, sport, rad sa decom biće idealni spoj.

ZDRAVLJE: Prva polovina meseca i može biti aktivna, ali druga polovina meseca nije dobro pokazana kroz aspekte. Lenjost, preterani hedonizam su velika opasnost za ovo sazvežđe. Samo kretanje leči sve.

RepublikaFoto: pexels.com

DEVICA

POSAO: Prva polovina meseca je jako uspešna u poslovma usluga. Spremni ste sve da radite i uradite za dobar posao i za ljude koji rade sa vama. Na polju posla očekujte nagle preokrete u saradnji sa drugima i u odnosu sa nadređenima Ukoliko ste privatnik onda ćete menjati posao ili dobiti još jednu ponudu. Bilo bi dobro da se posvetite javnosti i da više reklamirate svoj rad, dela i proizvode koje prodajete. Novac zarađujete u periodu između 13. i 17. i 21. i 25. juna. Device koje traže posao mogu imati uspešan period od treće nedelje u mesecu.

LJUBAV: Teško je do ljubavi, ali borite se kao i uvek. U prvoj polovini meseca možete očekivati i raskid, svađe, prepirke, nerazumevanje. To je sve teško za jednu Devicu da prihvati, ali bolji dani dolaze tek pred kraj meseca, kada možete obnoviti jednu staru vezu. Dosta dvoumljenja, dosta razmišljanja da li da se nastavi, ali bićete i više nego srećni da se taj neko vrati. Druga polovina meseca biće značajna za one koji su u braku ili vezi. Ako je bilo  tenzije, sada je vreme da se stvari smire i pokrenete ljubav i strast.

ZDRAVLJE: Potreban vam je vazduh i priroda. Devica ima problem sa šećerom jer ne troši energiju na pravi način, a nervoza i glukoza rastu. Hrana je lek, a kretanje, vežbe, sport isceljenje.

RepublikaFoto: pixabay.com

VAGA

POSAO: Dobar je period za sve Vage koje žele da napreduju ili pokažu svoj talenat. Imaćete priliku da otputujete u inostranstvo i da tamo napravite jako dobar posao koji vam može biti odskočna daska za celu 2021. godinu. Vaša hrabrost i entuzijazam su zaista toliko veliki da možete da pomerite brda i planine. Vagama koje nisu zaposlene stiže planetarna pomoć. Treba da sarađujete sa osobama iz vašeg kvaliteta, tačnije iz kardinalnog kvaliteta znaka, Ovan, Jarac, Rak, Vaga ili sa osobama u znaku Lava, Škorpije i Bika.

LJUBAV: Potrebna vam je stalna podrška partnera, a često osećate da ste bez toga. Ako iko može da ima taj osećaj, onda će to sigurno da ima jedna Vaga. Po aspektu možete da računate na nepoverenje partnera, ali morate da se stabilizujete kako biste držali i dalje sve u svojim rukama. Posebno Vage u braku ili vezi moraju biti obazrive u komunikaciji sa partnerom, jer će jedino tako moći da poprave odnose. Za one koji su sami, to će uskoro biti davna prošlost jer vam se na putovanju smeši nova ljubav.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na način ishrane. Ovo je period kada su Vage naklonjene
najlakšem i najbržem gojenju.

ŠKORPIJA

POSAO: Aspekti ovog meseca će vas terati da radite i to prekovremeno, kao i da se okrenete poslovima koji traže akciju, ali novac vam stiže ipak iz inostranstva. Možete biti zaneseni nekim poslom koji izgleda kao laka zarada, ali vam je savet da u sve što ulazite budete oprezni. Važno je da slušate svoju intuiciju i to će biti pravi pogodak za vaš poslovni uspeh. Druga polovina meseca donosi poziv ili saradnju sa stranim investitorima. Pazite šta potpisujete. Pokušajte da sarađujete sa Devicom ili sa osobom u znaku Jarac.

LJUBAV: Veoma ste skloni tajnim vezama, što posebno važi za one koji su već u braku ili u dužoj zajednici. Sklonost ka strastima i zaljubljenosti vas "kida" i nikako ne možete da se zaustavite. Trebalo bi da imate pored sebe prave prijatelje kako bi vam otvorili oči ili vas usmerili da ne ostanete "slepi kod očiju". Za one koji nisu u vezi, javlja se šansa da se stanje popravi sa novim poznanstvom i to verovatno na putu koji ima veze sa poslom. Imaćete veoma zanimljiv i dinamičan mesec kada su emotivna dešavanja aspektovana. Verujete u ljubav sa Ovnom, Devicom ili drugom Škorpijom, koja u vama budi ludu strast.

ZDRAVLJE: Skloni ste akutnim upalama. Čuvajte donji stomaka, posebno zonu lumbalnog dela. Mlade Škorpije moraju kod specijaliste ginekologa ili urologa.

RepublikaFoto: pexels.com

STRELAC

POSAO: Od samog početka meseca imate povoljne aspekte koji mogu podići nivo zarade, ali vas u principu zanima i sam posao koji radite jer volite promene, uzbuđenja i putovanja. Komunikaciju koju vi imate sa drugima to možemo nazvati savršenim, jer ste u prilici da dobijete zaštitu sa neba i da napravite posao stoleća. Mada, pazite na novac od druge polovine meseca, iako imate sreće. Oni Strelčevi koji su nezaposleni imaće podršku jednog Bika ili Blizanca koji mogu da pomognu i budu pokretači dobrog poslovnog projekta.

LJUBAV: Ako ste u braku ili vezi, opet vas muči ili podiže tajna veza. Nekako kao da ne možete bez toga. Teško da vam se neko iskreno svidi i pokrenete neku realnu priču. Morate više verovati u sebe. Izgledate kao da ste se utopili u svoju već dobro poznatu slobodu. Teško da ćete naći smiraj pored jedne osobe. Strelčevi koji su sami, mada to je realno teško sresti u ovom periodu, mogu očekivati poznanstvo sa Rakom, Bikom ili Vagom.

ZDRAVLJE: Držite se dobro i zdravo. Mars kroz vaš znak daje pojačanu aktivnost, pa ćete to koristiti kao lek, a oni Strelčevi koji pate od kukova, kostiju, bolova u kičmi ili vratu trebalo bi da idu na fizikalnu terapiju.

RepublikaFoto: pixabay.com

JARAC

POSAO: Ne bi trebalo da ulazite u konflikte ili započinjete posao sa osobama sa kojima se ne slažete. Često želite sve odjednom, ali to ne ide tako. Loši aspekti planeta neće dati ni novac ni uspeh u karijeri, ali i to je kratkog daha. Već od desetog juna možete očekivati bolju klimu. Važno je da ne ulažete novac ni u šta u prvoj polovini meseca zbog gubitaka i loših ljudi. Ne žurite, vreme radi za vas. Bolji period sledi od kraja meseca.

LJUBAV: Emotivno ste sazreli za ozbiljnu vezu, mada ste poljuljani avanturama i to često. Ako ste u braku ili vezi morate biti oprezni sa finansijama jer vam nisu naklonjene, ni vama ni partneru, pa će to biti razlog svađe. Bolje je da uživate u nekim malim stvarima koje "život znače" nego da se stalno vrtite u krug oko sitnica koje vas u nekoj suštini blokiraju. Ako ste sami onda je za vas druga polovina meseca kada možete biti maštovitiji i emotivniji, nežniji za ljubav i za prijem iskrenih osećanja. Rak, Ribe, Škorpija su idealni partneri u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Nije ništa novo ako ste opet prehlađeni. Niste pažljivi, često se hvalite jakim zdravljem, a onda sve to nekako preko noći jednom temperaturom padne. Više vitamina, minerala, kretanja i vazduha.

VODOLIJA

POSAO: U junu ćete biti istaknuti na svim poljima, kako na poslu sa saradnicima, tako i na socijalnom nivou. Važno je kako ćete praviti dogovore i šta potpisujete. Uglavnom posao ne mora da bude stresan niti treba da ga menjate, ali morate nešto u okviru njega da promenite. Vaši prijatelji i saradnici su ovoga puta na vašoj strani, tako ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete.

Novac će vam dolaziti nekim novim, čudnim putem. Stoga budite stabilni i trudite se da uložite u prave stvari. Posebno će vam druga polovina meseca biti interesantna jer će vam se pojaviti osoba koja će ponuditi nešto novo da radite, a vi ćete naravno prihvatiti, jer jedino tako možete da pobedite svoj unutrašnji nemir koji je stalno prisutan kada je posao u pitanju.

RepublikaFoto: pexels.com

LJUBAV: Ovo je period stabilnosti za sve one koji su u braku ili vezi. Vi volite napetost jer vas stres zapravo i pokreće. Uran je planeta iznenađenja, pa ne znamo kakvo nas to iznenađenje čeka, lepo ili loše, malo ili veliko, ali intuicija i vizija ovog znaka zna da prepozna situaciju. Ljubavi će biti i nema straha kada je o njoj reč. Slobodne Vodolije kojih ima u većini, potrudiće se da preokrenu situaciju na bolje, a posle desetog u mesecu mogu očekivati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se bavi edukacijom drugih. Imate dobar odnos sa vatrenim
znakovima.

ZDRAVLJE: Premor koji stalno osećate je nešto što ne prestaje, ali je to više od loše energije. Čuvajte se loših misli, lečite se pozitivnim afirmacijama.

RepublikaFoto: pixabay.com

RIBE

POSAO: Prva polovina meseca je odlična. Morate dosta toga da uradite i bićete na pravom putu do uspeha. Pazite na novac od 17. juna jer ste skloni naglom trošenju, bez razmišljanja. Pojaviće vam se osoba koja nije dobar saradnik, ali ćete vi biti zaneseni i misliti da je to neko "pravi".

Posavetujte se sa Ovnom ili Bikom i sa Jarcem, oni su dobri prijatelji i neko ko zna da pruži pravi poslovni savet. Inače, ovog meseca bavite se uslugama, saobraćajem, organizacijom, pripremate zabavu i program za mlade. Imate inspiraciju za bolji život. Ljudi oko vas to cene možete biti veoma nagrađeni za neke nove ideje koje pružate. Ribe koje traže posao mogu tražiti delatnost gde će se baviti nekim radom koji podrazumeva istraživanja ili putovanja.

LJUBAV: Vama odgovaraju osobe iz vodenog i zemljanog elementa. Možda ćete sa Devicom ući u ozbiljnu vezu ako ste sami, a ako niste, a sreli ste se Devicom, onda je moguća tajna veza koja realno neće trajati dugo, jer su emocije suviše jake da bi bila tajna. Ukoliko ste, pak, upoznali Škorpiju, ona ne želi ni da čuje da je druga a kamoli da pristane na tajnu vezu. U svakom slučaju lep period pun dinamike je dobar za uspavane Ribe.

ZDRAVLJE: Emotivna preosetljivost može da ugrozi pojedine organe, posebno rad želuca ili
žuč. Krećite se više i ne razmišljajte negativno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading