TOTALNA LUNARNA EKLIPSA: Danas u ovo vreme se dešava poravnanje duha, duše i tela!

Autor:

Lifestyle

26.05.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nepunih punih 10 minuta, tačnije u 13:20 časova očekuje nas vrlo suptilan trenutak u vremenu i prostoru, trenutak kada na Zemlji doživljavamo poravnanje duha, duše i tela. Pomrčina se odvija u znaku Strelca na 5*25, a rezultat je opozicije svetala, Meseca u Strelcu i Sunca u Blizancima između kojih se „isprečila“ Zemlja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zato je zovemo Lunarnom eklipsom ili pomračenjem Meseca, a 10.6. svedočićemo njenom paru ili Solarnoj eklipsi tj. pomračenju Sunca u znaku Blizanca. Iskoristimo ovaj psihološki vrlo izazovan period kako bi integrirali sebe i povezali se s delovima duha i tela!

26.5. u 13:20 časova očekuje nas vrlo suptilan trenutak u vremenu i prostoru, trenutak kada planeta Zemlja meditira, a mi na Zemlji doživljavamo poravnanje duha, duše i tela. Naravno reč je o pomračenju eklipsi koje generalno predstavljaju DNK Duše. DNK koji nas povezuje kako s prošlošću tako i s budućnošću.

Pomračenja ili eklipse događaju se kada se svetla Zodijaka Sunce i Mesec nađu u neposrednoj blizini Ose Mesečevih čvorova koji predstavljaju delove naše Duše, ali i sam Božanski upliv ili upliv Sudbine. Eklipse su i vreme kada se otvaraju portali putem kojih svetlosne inteligencije koje zovemo anđelima, ali i druge Duše u većem broju dolaze (ili odlaze) na ovozemaljsku ravan. Isto tako eklipse otvaraju i portale na nivou svesti svakoga od nas te se pod tim energijama, napose ako nam aktiviraju određenu natalnu planetu, direktno povezujemo sa sećanjima duše.

Budući se otvaramo istoj energetskoj situaciji koja je ostala „zapisana“ u našem energetskom polju (jer ništa se ne zaboravlja i ne briše na tom nivou), time se pod uticajem eklipse aktiviraju karmički događaji.

Eklipse uvek dolaze u paru, a isti par eklipsi ponavlja se na svakih osamnaest godina i desetak dana i uvek vrlo blizu stepena na kojem su bile i tada u određenom znaku Zodijaka.

Ova pomrčina odvija se u znaku Strelca na 5*25, a rezultat je opozicije svetala, Meseca u Strelcu i Sunca u Blizancima između kojih se „isprečila“ Zemlja. Zato je zovemo Lunarnom eklipsom ili pomračenjem Meseca, a 10.6. svedočit ćemo njenom paru ili Solarnoj eklipsi tj. pomračenju Sunca u znaku Blizanca.

Ova eklipsa prva je u ovoj godini i otvorila je sezonu eklipsi za ovu godinu.

Pogledajte koje kuće (segmenti života) u natalu su vam zahvaćene ovom pomrčinom i imate li koju planetu na 5*(+- 3*) znaka Strelac/Blizanac i tu je vaša priča, fokus, intenzitet, vir. Tu je kontakt s vašom ISTINOM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading