OVO SU TRI ZAISTA POSEBNA HOROSKOPSKA ZNAKA: Oni svojom pojavom izluđuju sve, ali stvarnost je malo drugačija...

Autor: Republika

Lifestyle

22.05.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavovi su umišljeni, Škorpije večni zlikovci, a Blizanci dvolične izdajice... Često se vide ovakvi natpisi o tri najozloglašenija znaka Zodijaka, ali istina je puno dublja i u suštini iznenađujuća.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako samo svojom pojavom iritiraju mnoge, ova tri horoskopska znaka ipak imaju i svoju dobru stranu:

RepublikaFoto: pixabay.com

Lav

Najčešći opisi: Besni egomanijak. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste da zamislite nekoga kako se šepuri s 12 torbi za kupovinu, zuri u prednju kameru svog telefona i glasno razgovara telefonom.


Stvarnost: Lavovi se "napajaju" kreativnim izražavanjem. Sa suncem kao vladajućom planetom, Lav želi da zrači svojom toplinom putem brojnih talenata koje ima i da prenese tu energiju na sve u svojoj okolini.

Velikodušni vatreni pripadnici ovog znaka žele da vas motivišu svojim rečima, da vas pokrenu svojom muzikom i oduševe vas ekstravagantnom zabavom iznenađenja. Bitnije im je kako ih drugi vide, nego kako doživljavaju sami sebe. Lavovima je potrebno puno hrabrosti da bi neprestano bili izloženi tuđim pogledima.
 
RepublikaFoto: pixabay.com

Blizanci

Najčešći opisi: Brbljavi dvolični monstrumi. Blizanci su često karakterisani kao prijatelji koji često menjaju mišljenja, a i stavove.


Stvarnost: Ako se Blizanci čine neobavezujućima, to je verovatno zato što imaju puno toga na pameti.

Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva, i da, brbljavi, možda će hteti da vam kažu sve o sebi pet minuta nakon što se upoznate. Sjajne komunikacijske veštine Blizanaca su poklon njihovog planetarnog vladara Merkura.

I iako se možda čini kao da oni govore kao navijeni, u suštini su jako dobri slušaoci i sagovornici. Blizanci su među najotvorenijim znakovima, prihvatajući različitosti i posebnosti drugih. Njihova prilagodljivost omogućava im da uspostave odnos bilo s kim. I nisu skloni osuđivanju drugih.
 
RepublikaFoto: pixabay.com

Škorpija

Najčešći opisi: Zlobni filmski negativac. Škorpije su opisani kao tajnoviti zločinci koji su pakleno osvetoljubivi.

Stvarnost: Svakako, Škorpija je tajanstvena, ali to nije zato što ima zle skrivene namere. Pre nego što odluče da se nekome povere, s tim čovekom moraju sigurno da se osećaju.

Prazni pogledi i crni humor štite Škorpijin duboki emocionalni intenzitet. Oni su fiksni vodeni znaci, a često se čine kao santa leda. Jednom kad se uvere da ste iskreni i pouzdani, njihova hladna spoljašnost počinje da se topi i pušteni ste u njihovo meko, empatično unutrašnje carstvo.

Škorpije su toliko intuitivni da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Površne priče ih ne zanimaju. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo, prenosi Prva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading