MNOGI IH ZAOBILAZE U ŠIROKOM LUKU: Ova TRI horoskopska znaka DRAME oko svake sitnice, a JEDAN ima posebno OŠTAR jezik!

Autor:

Lifestyle

20.05.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje znakovi zodijaka koji imaju velikih poteškoća da obuzdaju temperament. Kod njih je uvek sve na ivici konflikta, od najmanje sitnice napraviće haos.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Upravo zbog toga ih mnogi izbegavaju. Savet astrologa je da bolje ne ulazite u raspravu sa njima - neće se dobro završiti.

Evo o kojim znacima je reč...

Strelac

Kompletan šok za većinu - Strelac je velika prznica! Da stvari budu još gore, pripadnici ovog znaka prave skandale samo zbog svađe, ne da bi isterali pravdu ili istinu na videlo. Svađanje im pruža zadovoljstvo. Astrolozi tvrde da su predstavnici ovog znaka najkonfliktniji. U isto vreme, Strelcu nije potreban razlog za svađu - čak i kada nema šta da zameri, izmisliće nešto što remeti njegova pravila...

Ovan

Ovan je izuzetno energičan i prilično burno reaguje. Doboljno je samo da ga "pipnete" i izazvaćete pravu eksploziju. Međutim, kada napravi haos, ne radi to iz zle namere. Jednostavno njegova priroda je takva da mora se isprazni - tako se oslobađa stresa i napetosti, negativnih emocija. Ipak, prilikom tih ispada često ume da uvredi i povredi ljude oko sebe, iako mu to nije bila namera.

Škorpija

Škoprije će najburnije reagovati u ljubavnim odnosima. Osveta nakon što ih je neko povredio za njih predstavlja misiju, a pritom ih vrlo i zabavlja. Ono što jedna Škorpija može da vam saspe u lice, retko koji znak će umeti da sroči. Njihove uvrede nikada nisu "obične" i nepromišljene. Ciljaće tamo gde ste "najtanji", a njihove reči će vam dugo odzvanjati u ušima. Njih posebno treba da se čuvate ako ste osetljive prirode, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading