VILIJAM POKAZAO BICEPSE! Princ se vakcinisao protiv KORONE, ali obožavaocima je pažnju privuklo nešto potpuno drugo

Autor: Republika

Svet

20.05.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski princ Vilijam objavio je na Tviteru da se vakcinisao protiv koronavirusa, ali je mnogima više pažnje privuklo nešto drugo dok je bio u vakcinalnom punktu nedaleko od Kensington palate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Vilijam je primio vakcinu protiv korone

Britanski princ Vilijam (38), vojvoda od Kembridža i drugi u redu da nasledi tron Ujedinjenog Kraljevstva, primio je vakcinu protiv koronavirusa, ali pažnju svetske javnosti nije privukla ta činjenica, koliko fizički izgled mladog kraljevića budući da je u trenutku kada je podigao rukav pokazao utrenirane bicepse.

- Vojvoda je zasukao rukav i razvijeni biceps spremio za vakcinu - glasi deo naslova objavljenog u britanskom dnevnom listu Dejli mejl, ispod čijeg teksta su se ređali komentari, uglavnom obožavateljki, povezanih sa prinčevim izgledom. 

- Te ruke... - glasi jedan od komentara, dok se ubrzo pojavljuje i drugi. 

- Ima ozbiljne mišiće, Kejt mora da je srećna - napisala je još jedna čitateljka Dejli mejla.   

Inače, Vilijam se vakcinisao u centru za imunizaciju napravljenom u sklopu Naučnog muzeja nedaleko od Kensington palate u Londonu, gde on živi sa suprugom Kejt Midlton i njihovo troje dece. 

- U utorak sam primio svoju prvu vakcinu protiv KOVIDA-19. Svima onima koji rade u vakcinalnom centru - hvala vam na svemu što radite i što ćete nastaviti da radite za nas - napisao je princ na Tviteru uz svoju fotografiju kako prima cepivo. 

On, međutim, nije želeo da otkrije koju je vakcinu primio, ali mediji spekulišu da je dobio ili Astrazeneku ili Fajzer, budući da su jedino te dve dostupne na punktu gde se pelcovao, a dozvoljene su za osobe mlađe od 40 godina. 

Interesantno je da su mlađi članovi kraljevske porodice počeli s vakcinacijom tek sada jer se radilo na kampanji koja je za cilj imala da ubedi narod da niko nema posebne privilegije kada je u pitanju dobijanje vakcine protiv opake zaraze. Osim toga, Vilijam je bio zaražen koronavirusom prošlog aprila, u isto vreme kada je bio i njegov otac, princ Čarls, ali se ta vest krila od javnosti sve do novembra.  

Kejt je najavila da će se i ona vakcinisati u narednom periodu, ali nije precizirala kada.          

Dejli mejl je primetio i da je Vilijam vakcinu primio u desnu ruku, iako je levoruk. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading