BESPLATNA IZRADA NATALNE KARTE: Astro nagradni konkurs za čitaoce portala Republika.rs

Autor:

Lifestyle

14.05.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite da osvojite neku od vrednih nagrada u vidu astro usluge na sajtu astrousluge.com, sve što treba da uradite je da ostavite koomentar...

RepublikaFoto: Republika
Pošaljite komentar i osvojite nagrade

Astrologija je više puta pokazala da ume da predvidi dešavanja u bliskoj i daljoj budućnosti, pa ne čudi što je poslednjih godina sve veće interesovanje za Zaodijak, posebno izradu lične natalne karte koja može da otkrije mnogo toga o našoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Ukoliko ste i Vi imali iskustva u kome vam je horoskop odnosno astrologija predvidela neki događaj, susret ili možda nesreću, onda ste jedan od idealnih kandidata za učestvovanje u ovom nagradnom konkursu.

Naime, potrebno je da u komentarima na ovaj tekst napišete par rečenica na temu "Šta mi je horoskop predvideo i to se ostvarilo". Dakle, to može da bude dobar ili loš primer, ali se potrudite da bude zanimljiv jer će oni komentari koji budu imli najviše lajkova osvojiti nagrade.

Nagrade su vredne usluge sa sajta astrousluge.com.  Evo o kojim nagradama je reč:

  • Izrada natalne karte
  • Razgovor s astrologom preko Vibera - 30 minuta
  • Izrada horoskopa - astrolog Vesna Rivas
  • Astro nagradni konkurs traje nedelju dana, tačnije do 23 sata 20. maja, posle čega ćemo 21. maja u 12 sati proglasiti pobednike, odnosno one komentare koji u tom trenutku budu imali najviše lajkova. Zato, ukoliko ostavite komentar vredan pažnje i želite da osvojite neku od usluga sa sajta astrousluge.com, šerujte ovu vest sa prijateljima kako bi vas podržali i ostavili lajk.

    Još jednom, da biste učestvovali u konkursu, potrebno je samo da ostavite komentar ispod ovog teksta na temu "Šta mi je horoskop predvideo i to se ostvarilo".

    Na kraju nagradnog konkursa, 21.05 objavićemo pobedničke priče na portalu Republika.rs, a važno je da prilikom ostavljanja komentara upišete svoju imejl adresu kako bismo Vas kontaktirali ukoliko osvojite nagradu.

     

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (12)

    Loading
    samir

    15.05.2021 07:21

    neznam niko mi nije otvarao natalnu kartu al ono sto gledam horoskop mi je uspjesno dosad pogadjalo i nadam se da ce tako i ostati

    branka slavnic

    15.05.2021 17:17

    Jos mi niko nije radio natalnu kartu ako mozete uradite bila bih vam zahvalna unapred hvala

    Nina

    17.05.2021 10:21

    Ako moze natalna karta

    TAMARA v

    18.05.2021 09:12

    Meni je astrolog predvideo da ću se preseliti u Australiju što se i ostvarilo, iako mi je to tada delovalo nemoguće jer nikog tamo nisam poznavala.