Ova 3 znaka su najveći lažovi zodijaka

Autor:

Lifestyle

23.10.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako živite u ovom svetu, onda ste sigurno nekad naišli na manipulativnu i lažljivu osobu, i verovatno ste dosad već shvatili što to znači biti izigran. Većina vas nije ni svesna da joj se to dešava, sve dok se to jednostavno ne dogodi. Svaka osoba ima svoju manipulativnu stranu, ali je ona kod nekih jače i vidljivije izražena, pa oni umeju da je dobro iskoriste.

RepublikaFoto: Photo by Kristina Flour on Unsplash
Foto: Ilustracija

Zavisno od horoskopskog znaka, neki ljudi mogu biti manipulativniji od od drugih. Ljudska spremnost da manipšulišu drugima se menja u različitim situacijama i sa različitim ljudima. Kad se neki od ova 3 znaka zodijaka nađe u neprijatnim situacijama, oni će najverovatnije dati sve od sebe kako bi izmanipulisali celu stvar.

 

1. Škorpija

Iako je izuzetno dovitljiva, nemojte se zavaravati. Škorpija je nepoverljiva i tajnovita. Iako je ona vaš najbolji prijatelj, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, naći će razlog da vam ne veruje. Ona će potajno početi da se druži i sa drugim ljudima. A čim se okrenete, ona će već imati novog najboljeg prijatelja. Na kraju će još i vas okriviti da ste vi za sve krivi. Škorpija je jako ljubomorna, odličan je vođa i jako uverljiva. Ona je majstor manipulacije i potpuno je svesna toga.

 

 

 

2. Ribe

Ako je vaš partner Riba, znate da je potpuno nesebična i uvek spremna da pomogne. Zbog svega toga se ponekad zapitate da li je ta osoba zapravo stvarna? Ponekad očajnički želi da pomogne drugima da morate da se zapitate, da li to čini iz sebičnih razloga. Loša vest: ponekad se upravo radi o tome.

Ribe će hteti da idete negde svako veče jer zna da prolazite kroz teško razdoblje, ali zapravo će koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšala stvari. Kasnije će vam se žaliti kako je zbog vas njen život u haosu i rasulu, iako su taj haos same stvorile. Igranje žrtve je modus operandi za sve Ribe.

RepublikaFoto: pixabay.com

3. Lav 

Lav je jako strastven, ali najviše od svega, voli da bude glavni. On je spreman da se raspravlja do smrti, tvrdeći kako je uvek u pravu, čak i kada jzna da greši. Jedna stvar koju treba poštovati je ta što je iskren u vezi svojih postupaka. To važi i za situacije kada je totalno manipulativan. On stoji iza svih svojih postupaka i ne stidi se da kaže kako se oseća. Iz tog razloga, njegovi postupci su znatno opakiji i teži za dešifrovanje.

 

 

 

Na primer, iskreno će vam reći da mu se sviđa ista osoba kao i vama i da će preduzeti nešto po tom pitanju, iako dobro zna da se ta osoba prvo svidela vama. Lav je tip osobe koja će nadoknaditi svoju lenjost svojim brbljanjem. Vama će reći da niste obavili svoj posao dok on radi čitav dan. Kada ga upitate kako nema vidljivog rezultata tog rada, onda će prebaciti priču na neku drugu stvar. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading