S njima nikad ne znaš na čemu si: OVO SU NAJDVOLIČNIJI HOROSKOPSKI ZNACI, ako ih sretnete bežite!

Autor: Republika

Lifestyle

03.05.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekim znakovima horoskopa urođeno je da žive u skladu sa svojim principima, ali postoje četiri znaka koji imaju dvostruke aršine i često zagovaraju jednu stvar dok sami rade upravo suprotno.

RepublikaFoto: Photo by Anastasia Dulgier on Unsplash
Foto: Ilustracija

Blizanci

Oni su preambiciozni da bi dopustili moralu i njihovim životnim vrednostima da im stanu na put do uspeha. Nemaju nikakvih problema s gaženjem svojih ideala kako bi što lakše i brže došli do cilja.

Dvolični su, lažljivi i pasivno-agresivni. Osim toga, bez problema će nekome "zabiti nož u leđa" i izneveriti poverenje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Škorpija

On ne veruju u davanje druge šanse drugima i ne mogu da oproste i zaborave.

Kada neko izneveri njihovo poverenje, oni mu zatvaraju sva vrata. Ali kada oni nekoga izdaju, očekuju da im se oprosti i shvati njihova strana priče.

RepublikaFoto: pixabay.com

Strelac

Njih često nazivaju dvoličnima jer su suviše dragi i preobzirni da bi nekome svesno slomili srce. Osim toga, retko drže do svojih principa i lako ih ignorišu kada im to odgovara.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vodolija

Oni za svakoga imaju osmeh i prave se da brinu o svačijim osećajima, ali duboko u sebi zapravo osuđuju i procenjuju sve koje poznaju.

Trude se da ostave utisak da su opušteni, dragi i da sve prihvataju upravo takve kakvi jesu, ali to je samo fasada kojom kriju svoju osuđujuću i kritičku narav, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading