KONAČNO DOBRE VESTI! Otvaranje granica, putovanja...Evo šta nam donosi MAJ prema prognozi numerologa

Autor:

Lifestyle

01.05.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maj, mesec u broju (5). Godina na globalu (5) tako da nam je maj u broju (1). Sa ulaskom u maj konačno ćemo izaći iz karmičke, teške i naporne godine 2020-te, godine četvorke i da svima nama sa majem dolazi potpuno novi univerzalni ciklus koji unosi svežu energiju koja je spremna za boljitak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Maj nam donosi dobre promene slobodu, posao, druženje, putovanja

Kako piše numerolog Bojan Klajić,  broj (5) je sve što predstavlja planeta Merkur. U prvom planu će biti sloboda, posao, druženje, putovanje. Merkur se vezuje za mlade ljude, decu najčešće, sve što je lagano, komunikativno kao i za svako učenje. Pratiće će nas jedna poletna energija, u kojoj ćemo se osećati vedrije, pa ćemo i na problematične situacije gledati drugačije.

Globalno gledano maj će nam dati jaku volju, odlučnost, nezavisnost, prodornost, individualnost i hrabrost koju su svakako osnovne osobine koje se pripisuju broju jedan.⁣ Sa majem nam dolazi olakšavajuće okolnosti vezano za posao, za nove početke, nove ljubavi, nove veze. Još jedan odličan mesec da se poradi na trudnoći.

Maj će biti dobar da se upišu neki kursevi, da uložimo u svoje znanje, da se edukujemo. Neki neočekivani novi susreti, nova poznanstva i to preko posla ili društvenih mreža. ⁣Sa druge strane ljubav ili novi početak može da nam se desi u susednom mestu ili gradu, jer je sve to simbolika broja (5), neki vršnjaci ili mlađi partneri ali zbog (1) toga mogu biti i neki stariji dominantniji na položaju.⁣

Polako ali sigurno mere u svetu počinju da slabe. Zemlje polako otvaraju svoje granice. Putovaćemo slobodno. Turizam počinje da cveta. Počećemo da dišemo punim plućima. Šta svaka (5) voli? Voli da boravi u prirodi, na svežem vazduhu, da pliva, da se šeta, da planinari, da vozi biciklo. Pa eto saveta šta možete u slobodno vreme tokom maja meseca da radite.⁣

RepublikaFoto: pixabay.com

Jedna potpuno nova energija će zavladati svetom. Virus koji nas je zadesio će biti prisutan i dalje ali sa tendencijom opadanja. Sa njim ćemo živeti i funkcionisati kao što živimo i funkcionišemo sa bilo kojim drugim, ali ovaj više neće biti u toliko meri u kakvom smo ga imali u prethodnim mesecima koji su sada iza nas. ⁣

Tokom maja osetićemo potrebu za slobodom, ograničenja i sputavanja nećemo prihvatati. Jedino gde treba da povedemo računa je saobraćaj, pa tu budite dodatno oprezni. Zdravstveno moguće su alergijske reakcije, napetost i osetljivost vratnog i ramenog dela.

Generalno, maj kao  jedinica donosi strast, kreativnost, blistave ideje, avanture i stvarni pogled na život "sve ili ništa". Ova energija se često naziva "početkom svih stvari", pa je sasvim prirodno da ćete ovog meseca biti okrenuti ka nečemu novom - novom hobiju, novim kreativnim idejama, novom načinu života, novom poslu, novim putovanjima, zabavama i druženjima.

Energija maja, koju donosi jedinica pružiće vam individualnost, samopouzdanje, ambiciju i hrabrost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading