DETALJAN HOROSKOP ZA MESEC MAJ: Vruća poznanstva i retro Saturn

Autor: astrousluge.com

Lifestyle

28.04.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maj je definitivno mesec proleća, što znači da nam sledi mnogo akcije i novih poznanstava, kao i vrućih ljubavi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Saznajte šta nam to donosi mesec maj

Takoda se postavlja dobro pitanje: Kada, ako ne sada? Evo kakve su prognoze po znakovima:

OVAN

POSAO: Bićete okrenuti poslu tokom meseca. Mars kao vaš vladar i pokretač energije daće vam dodatnu snagu da se okrenete važnim delatnostima, posebno ako ste perfekcionista. Najbolje bi bilo baviti se nekim intelektualnim poslom, internetom i dizajnom. Možda posao neće ići brzo i lako na početku meseca, ali krajem meseca ćete završili započeto i zaradili više nego što ste očekivali. Ne bi bilo loše kada bi muška figura bila finansijska podrška. Kreativnost je pojačana i daje dobre aspekte u odnosu na vaš znak. Svi koji planiraju put u inostranstvo mogu od samog početka da pokrenu tu energiju. Novac dolazi u više navrata posle 6. maja i oko 17. i 24 maja.

LJUBAVEmocije su prenaglašene u maju. Mesec maj počinje sa trzavicama između vas i vašeg partnera. Treba pripaziti prvih desetak dana na komunikaciju sa voljenom osobom. Ako su već postojale svađe, to može da se izvitoperi još više. Čitav haos trajaće do dvadesetog maja. Mlađe devojke zadesiće fatalni susret ili zaljubljivanje na prvi pogled. Fatalna osoba za sve Ovnove u maju je Strelac ili Jarac.

ZDRAVLJE: Ovnovi moraju da pripaze na krvni pritisak, oči i kičmu, posebno na donji deo kičme.

BIK

POSAO: Posebnu intuiciju kada je posao u pitanju imaju Bikovi. Šesto čulo ih ne izdaje pri izboru posla, saradnika i same organizacije delatnosti. Oslonite se na svoje unutrašnje snage. Teško ko može da predvodi to što vi možete kada je u pitanju posao i novac. Stari saradnici će vam se vraćati ili tražiti savete. Morate biti realni, ali ne i previše emotivni. Novac vam stiže iz inostranstva i to iz zemalja koje nisu komšijske.

LJUBAV: Tokom maja treba obratiti pažnju na ljubavni život. Zapravo žene mogu biti zanesene muškarcima koji su uniformisani. To su obično muškarci koji nisu često kod kuće i žive neki svoj život. Ako ste u braku, morate da obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, koji nije prijatan za priču. Bolji period za brak je u trećoj nedelji meseca kada se savetuje put u inostranstvo kao kraći odmor. Najbolje bi bilo biti u vezi sa nekim ko ima smisla za humor i više je kućni tip, jer ćete tu naći svoj unutrašnji mir i sreću. Slobodni Bikovi očekuju poziv iz inostranstva ili predlog da se upuste u vezu sa osobom koja je daleko od mesta stanovanja.

ZDRAVLJE: Prva nedelja daje otežanje. Problem su šećer i visoki krvni pritisak.

BLIZANCI

POSAO: Neki Blizanci su pokrenuli svoj sopstveni biznis ali je stao, zbog nedostatka mušterija ili motivacije. Od 10. maja dobijate snagu da se okrenete optimizmu i ponovnom okretanju svojih ideja i kreativnosti. Ne bi bilo loše da se bavite poslovima koji traže dodatno kretanje, edukaciju i informativni sistem. Ukoliko imate svoju radnju, možete biti uspešni i više produktivni ukoliko zaposlite mlade u svom timu. Budite pažljivi pri trošenju novca i vodite evidenciju kako ne biste veću količinu novca potrošili uzalud. Druga nedelja je dobra za putovanja, a uvećanje novca očekujte vrlo brzo već od druge polovine meseca. Koristite uvek vaš šarm, elokventnost i dar za procenu saradnika preko puta vas. 

LJUBAV: Emotivno ste na raskrsnici. Ako ste raskinuli tajnu ljubavnu vezu ne treba previše patiti, jer ta ljubav ionako nije bila iskrena, samo ste bili skloni idealizovanju partnera. Iako ulaskom u maj ponovo će se pokrenuti potreba da imate nešto trajno. Ovog puta ta ljubav će biti realnija i prihvatljivija za vaš um. Slobodni Blizanci imaju susret u drugoj polovini meseca sa osobom koja je pre svega obrazovana, sportski tip, dobrog fizičkog izgleda i neko ko vodi važan posao. Ovo je prilika koju treba da iskoristite i prepustite se ljubavi i strasti. Dobri dani za ljubav i susret su utorak i petak a datumi - 17, 26, 29 maj.

ZDRAVLJE: Može postojati problem sa bešikom ili debelim crevom. Ne bi bilo loše da se izbegava hladno vreme i preterani izlasci noću, piše astrousluge.com.

RAK

POSAO: Maj mesec je daleko bolji i dinamičniji od predhodnog. Početak može biti težak i prve nedelje donosi napor i iscrpljivanje. Već u drugoj nedelji meseca i tokom celog perioda možete očekivati neverovatan i neočekivan preokret. Ovo se posebno odnosi na mlađe Rakove koji rade u velikim kompanijama, bankama i trgovinskim sistemima. Preuzimanje posla neće biti problem jer je to prirodno stanje koje pripada ovom znaku. Oni Rakovi koje imaju saradnju sa strancima, morali bi biti obazriviji. Ukoliko imate posao u vezi sa nekretninama, onda će pomoć Strelca, Jarca ili Škorpije biti od velike važnosti i stvoriti mogućnost zarade. Novac stiže od 13. maja i 21. u mesecu.

LJUBAV: Ako ste u vezi sa osobom marsijanskog tipa Škorpija ili Ovan, onda stvarno morate da povedete računa o samom pristupu partnera, jer možete biti razdražljivi i osetljivi na svaku njihovu reč. Ako je partner rođen u znaku Škorpije, morao bi da povede računa u saobraćaju ili možda ima kvar nekog kućnog aparata. Ako ste u vezi sa Strelcem ili Jarcem mogli biste imati dobar period, čak i neki poklon kao mali znak pažnje. Rakovi koji su u braku moraju da obrate više pažnje na dodelu emocija partneru koji će svakako ceniti i uvažavati napor. Ovaj mesec se savetuje da ga iskoristite uz socijalne zabave.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste na nekoj stalnoj terapiji, savetuje se više vitamina i prirodnih sokova. Posetite stomatologa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pročitajte kakva ljubav vas čeka u maju

LAV

POSAO: Nije poželjno rasipati novac na bezvredne stvari i sitnice. Lav zna da pretera, a žena Lavica voli skupocene stvari, pa joj to može biti opasnost za budžet. Sarađujte sa zemljanim znakovima - Jarac, Devica i Bik. Onaj Lav koji ima svoj biznis mora da stane sa lošim idejama i ulaganjem do desetog u mesecu. Druga polovina meseca a posebno poslednja nedelja, ima smisao za nastavak dobrog poslovanja. Ukoliko ste vezani za inostranstvo ne bi bilo loše da putujete češće, bar dva do tri puta u toku meseca, jer ćete pronaći rešenje za vašu veću produktivnost. Dobri dani za poslovnu saradnju od ponedeljka do četvrtka, a datumi koji vas mogu povezati sa srećnim ishodom su 9, 12, 22. i 26. u mesecu.

LJUBAV: Dobar period za nova poznanstva, nova druženja i svakako novu ljubavnu vezu. Venera, planeta ljubavi pokrenuće preterani hedonizam uz zanimljivu hranu, piće i noćne izlaske. Mladi Lav se najbolje oseća u velikom društvu gde ima dosta prilika za udvaranje. Osoba koja bi bila povoljna, jeste energični emotivac, koga Lav sreće na kratkom turističkom putovanju. Ukoliko imate simpatiju na radnom mestu ili previše vremena provodite u kancelariji, moraćete da se brzo izvučete iz takvog načina života jer partner koji vas gleda nije ljubitelj preterano zaposlenih osoba. On voli zabavu, putovanja, pozorište i kućne žurke. Sredinom meseca, pa sve do kraja maja možete imati mirniji ljubavni život.

ZDRAVLJE: Morate jako povesti računa posebno o imunitetu. Stoga čuvajte grlo, a posebno stomak, jer on prvi strada kad je prehlada.

DEVICA

POSAO: Devica može sve da izdrži, ali moraćete da obrati pažnju na zdravlje, posebno ako ste radnik u administraciji. Jako je važno kakav vam je nastup sa klijentima, saradnicima i autoritetima. Verovatno ćete se mučiti dugovanjima. Možda će vas Blizanac, Lav ili Vodolija pritisnuti, ali morate imati svoj stil i stav. Odlično bi bilo da radite poslove u maloj proizvodnji ili ako radite u velikim državnim sistemima, institucijama - poslove istraživanja ili administracije. Dobar period za novac je od 16. maja.

LJUBAV: Verovatno vam sledi odvajanje od partnera zbog nerazumevanja ili nerešene prošlosti. Niste više spremi da se mučite i da trpite one ličnosti od kojih, realno, nemate zadovoljstvo. Potrebna vam je ljubav, i to iskrena. Nemate nekih prilika koje mogu da vas oduševe. Veoma ste teški i probirljivi. U maju čistite svoj um da bi vam pomogao da shvatite svoje želje. To je dobro za sve slobodne Device, jer neće u budućnosti stalno tražiti “princa na belom konju”. Ljubav koju sada upoznate je ljubav koja dobija na vremenu razvija se postepeno i tako postaje sve jača.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu i na kosti i zglobove.

VAGA

POSAO: Vage su znak sa gvozdenom voljom. Zapravo, vaš posao je vaša zabava. Ovaj mesec je pun angažovanja. Bićete pomalo rasejani, ali vaš osnovni princip, uspeh, neće vas napustiti. Sposobni ste da zaradite, organizujete i zaposlite druge. Sledi vam saradnja sa Škorpijom, Devicom i Blizancima, ali i Lav može biti od velike koristi. Škorpion zna da prepozna šta vam je potrebno da biste zaradili. Devica ima stil koji je vama lako prepoznatljiv, posebno ako se bavite kreativnim radom, pa odlične savete i ideje primićete od nje. Blizancima su vam bliski zbog lake i dobre komunikacije, dok Lav, kao i uvek, drži sve pod kontrolom a posebno kada su novčani transferi aktuelni. Novac zarađujete najbolje od druge polovine meseca. 

LJUBAV: Vage u braku prva tri dana mogu imati teža iskustva sa partnerom. Nećete znati kako da iskažete pokažete ličnu emociju partneru. To ne znači da vi ne volite ili ste nezainteresovani, već želite svoj mir, slobodu misli, duha i reči. Iako će vaš partner biti pomalo iznenađen, blago “šokiran” takvim ponašanjem, pokušajte da mu objasnite da je to takvo stanje duha koje traži pročišćenje. Naravno da vas on može opteretiti svojim finansijskim stanjem i podići vam nivo neraspoloženja, ali to su aspekti koji prolaze i ako ih ne prihvatimo i ne prepoznamo, mogu nam dati i dalje neprijatnosti.

ZDRAVLJE: Jake nervoze i teške misli nisu prijatelj ovog sazvežđa. Zapravo preopterećeni ste poslom i stanjem u firmi ili privatnom biznisu. To vas vodi u teške misli, koje su obojene depresijom.

ŠKORPIJA

POSAO: Težak početak meseca. Od njega zavisi tok poslovanja i ambicije do kraja maja. One Škorpije koje su imale pravni problem na poslu moraju da istrpe teži period kako bi nastavile da rade i dalje. Ukoliko ste vezani za privatni posao i saradnike, morate obratiti pažnju na radnike da ne bi došlo do krađe ili loše orgranizacije posla. Novac i stabilniji priliv finansija od 13. maja, najbolji pred sam kraj meseca.  

LJUBAV: Slobodne Škorpije, imaju u sebi snažan osećaj sigurnosti u svoje emocije da su vredne da ih pokažu ili poklone osobi preko puta. Realni aspekti za takvo poznanstvo počinju posle 5. maja. Oni koji su imali vezu i raskinuli mogu imati problem sa istim partnerom, koji će nastojati da vezu vrati na staro. Možete osetiti izvesne pritiske i pozive telefonom koji nisu prijatni. U nastavku meseca se savetuje da imate bolju komunikaciju ili da više vremena provedete van kuće. Ukoliko je partner dosta stariji od vas, onda morate obratiti pažnju na njegovo zdravlje.

ZDRAVLJE: Škorpije moraju da povedu računa o bubrezima. Inače, zdravlje je stabilno.

STRELAC

POSAO: Ovo je mesec kada se treba maksimalno angažovati jer će vam omogućiti da se bavite poslovima koji će vam doneti prosperitet. Ako zarađujete u okviru državne institucije - morate biti spremni na velike promene. Verovatno će se desiti grandiozna reogranizacija, što bi bilo dobro za vaš rad i samu funkciju na radnom mestu. Iako osećate pritisak, imate psihološku napetost, spremni ste na svaku ozbiljnu promenu koja će vam doneti još više slobode i mogućnosti da napredujete. Ovo je ozbiljno vreme za sve Strelčeve koji misle da napreduju i ostvare svoj san. Treba da koriste svoj unutrašnji glas. Saradnja sa Rakom je plodonosna, Bik može da pomogne finansijski, a Lav je idealan za putovanje. Novac vam stiže brže nego što ste mislili.  

LJUBAV: Uvek osmeh na licu, optimizam i želja za dobrim provodom. Jednostavno -  sunce sija. Ipak, planete mogu doneti tešku komunikaciju i razumevanje s vremena na vreme. Strelac zna da prasne i podvikne ali nije zlonameran. Pokušajte bar da balansirate u vašem odnosu prvih nedelju dana, dok ne prođu teži aspekti, pa ćete lakše pokrenuti točak ljubavi pod lakšim uticajima planeta.

ZDRAVLJE: Možete imati problem hronične prirode.

RepublikaFoto: pexels.com
Koga čeka ljubav, a koga raskid veze?

JARAC

POSAO: Zapravo maj je bolji mesec za Jarčeve jer će imati više snage i energije da nešto menjaju. Okolonosti u kojoj se nalazite stalno variraju. Finansije jesu stresan faktor za svakog Jarca, ali poznajući vaš cilj i ambiciju, imaćete ipak puno snage i mogućnosti da ostvarite svoj plan. Morate sami da pronađete svoj stil i put rada, jer jedino tako dobro radite i stičete samopouzdanje. Najviše sreće imaće pripadnici rođeni u drugoj dekadi, dok onima rođenim u trećoj dekadi, posao cveta samo ako su samostalni u delatnosti od koje zarađuju. Budite oprezni u početku meseca sa Škorpijom jer može da vas uspori. Svakako da ćete zarađivati dobro već od 12. maja.

LJUBAV: U maju nije lako steći vezu ukoliko ste slobodni Jarac. Privlače vas muškarci/ žene u braku i dugogodišnjim vezama, koji su uspešni i moćni. Verovatno ćete imati virtuelnu ljubav. Takva iluzija ne traje dugo i nemoguće je ostvariti realnu vezu, bar u vašem slučaju. Ukoliko budete u društvu nekog zemljanog znaka kao što su Bik, Devica i muški Jarac, onda vam se pruža prilika da ostvarite nešto realno i lepo. Ukoliko se vezujete za vazdušne znakove poput Vodolije, Blizanci, Vaga, imaćete dobar provod, ali ne toliko emocije i ljubavi. Osoba iz znaka Ribe ili Rak će vam pomoći da pronađete svoju iskrenu dušu i pravu emociju u sebi. Preporučljivo je da idete na putovanje.

ZDRAVLJE: Tokom maja ćete imati više mogućnosti za oporavak ili neko novo pročišćenje kroz mentalno ili telesno oslobođenje, fitnes, jogu ili neku drugu veštinu alternativnih ponuda.

VODOLIJA

POSAO: Karijera vam je jako naglašena. Promene su aktuelne tokom celog meseca i možete očekivati da ćete imati zaista dobar period. Ono što je važno da znate jeste da ste u pravo vreme započeli zamišljeno. Imate dobre aspekte koji ukazuju na dobar posao i konačno vaše predvođenje u radnom okruženju. Novac vam stiže kroz udruženja i rad na socijalnim mrežama. Ako ste vezani za modu onda ćete dobijati ponude za koje niste sanjali i tako sebi povećati budžet. Ukoliko radite u administraciji onda imate sve šanse da potpišete ugovor koji će vas povezati sa inostranstvom, možda i odlazak, rad u drugoj državi. Sve u svemu novac vam neće nedostajati ovog puta!!!

LJUBAV: Osećaj samoće ili usamljenosti biće potisnut. Verovatno će se pojaviti neko važan sa posla ili vašeg bližeg okruženja. Birajte partnera koji će da vas nasmejati i uneti u vaš život dodatni optimizam. Potrebno vam je da se okrenete lakšim vezama i druženjima za vreme Retro Saturna. Dosta ste bili vezani za nekog ko vam nije doneo sreću i raspoloženje. Dobra prilika za vezu je Strelac, Blizanac ili Rak. Moguće su tajne ljubavi i udvaranja onima koji rade u velikim državnim institucijama u uniformi.

ZDRAVLJE: Čuvajte srce i stomak, a posebno vodite računa o ishrani, piše astrousluge.com.

RIBE

POSAO: Novembar je mesec nagrada i unapređenja za vas, posebno ako radite u nekoj velikoj državnoj instituciji. Verovatno ćete imati važan poslovni put u inostranstvo. Taj put vam može promeniti život. Neke Ribe imaju prednost da dobiju nagradu i veću zaradu. Budite sigurni da će vam novac stizati i više nego što očekujete. Sarađujte tokom meseca sa ženom Bikom koja je vaša velika podrška i prijateljica. Zatim, sa muškim Jarcem koji je dobar kritizer, ali njegovi saveti jesu dobri i trajni za vas. Takođe, sa muškom osobom iz znaka Ribe možete imati dobro razumevanje.

LJUBAV: Vaša ljubav je na vašem radnom mestu. Negde ste svesni toga ali kao i svaka Riba se povlačite i imate nevericu i sumnju. Vreme je da se oslobodite i iskoristite mesec maj koji će vam dovesti zaista uzbudljivog i dinamičnog parnera. Osoba može biti Strelac, Bik, Vaga. Strelac i vodi vas napolje, u društvo i svet. Bik vam je kućni tip sa kojim pijete jutarnju kafu i ne razmišljate o telesnoj težini, Vaga vam je zanimljiva jer vas pokreće kroz unutrašnji rad, dok vas Škorpijon budi kroz “niske strasti”. Muškarac Ribe traba više vremena da posvetite sebi, svom fizičkom telu i zdravlju. Jako je važno da brinete o svom telu jer vaša partnerka voli zgodnog, lepog, doteranog muškarca pored sebe.

ZDRAVLJE: Pokušajte da se odvojite od težih fizičkih poslova. Ako ste kancelariski tip, onda su problem srce, vene i kolena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading