OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NAJGORI PRIJATELJI: Bežite od njih, oni su samotnjaci!

Autor: Republika

Lifestyle

22.04.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako prijateljstva mogu trajati ceo život, većina se ipak u nekom trenutku "raspadne". Potrebno je mnogo vremena, truda i razumevanja da bi prijateljstvo opstalo. Nekome to lako polazi za rukom, a nekome baš i ne.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako je verovati astrologiji ovi horoskopski znaci važe za najgore prijatelje i često ostaju sami, piše Pinkvilla.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovan

Ljudi rođeni u znaku Ovna ponekad mogu biti prilično tvrdoglavi. Impulsivni su i umišljeni, pačesto mogu učiniti da se njihovi prijatelji osećaju zanemareno. Takođe imaju dominantnu ličnost koja može naljutiti njihove prijatelje i naštetiti njihovim odnosima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Bik

Bikovi vole da stiču nove prijatelje i da zabavljaju sa njima, ali nakon određenog vremena treba im malo vremena za sebe. To može rezultirati komunikacijskim problemima s prijateljima i može dovesti do toga da prijatelje iznervira ta navika.

RepublikaFoto: pixabay.com

Rak

Budući da su Rakovi emocionalni, preterano osetljivi i impulsivni, lako ih može povrediti nešto što su njihovi prijatelji rekli. To može dovesti do svađa i zbunjenosti. Takođe preterano razmišljaju o svemu i mogu stvoriti mnogo problema, što može dovesti do gubitka prijateljstva.

RepublikaFoto: pixabay.com

Lav

Lavovi jednostavno nikoga ne mogu da stave ispred sebe. Vole činjenicu da su samopouzdani i definitivno im nije žao zbog toga. Ova njihova karakteristika može da iritira njihove prijatelje i zbog nje se mogu osećati usamljeno. Lavovi nemaju ono što je potrebno da čovek bude brižan i dobar prijatelj, koji će potrebe svog prijatelja staviti ispred svojih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading