OVA TRI ZNAKA OČEKUJE VELIKI NOVČANI DOBITAK U MAJU! Ruski astrolog tvrdi da dolazi mesec promena

Autor:

Lifestyle

22.04.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maj je mesec veliki promena, Venera ulazi u znak Bika i svima nam donosi talas pozitivne energije.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tri znaka očekuje iznenadni novčani dobitak

Na svim aspektima ćemo osetiti poboljšanje, a ruski astrolog Pavel Globa otriva koja to 3 znaka očekuje i iznenadni veliki novčani dobitak:

Bik

Ovog meseca su vam zvezde posebno naklonjene, pa pametno iskoristite to. Ukoliko ste planirali da pokrenete privatni biznis, sad je pravo vreme za to. Astrološki aspekti su odlični, kaže astrolog. Možete očekivati novčani dobitak ili povišicu kojoj se niste nadali.

RepublikaFoto: Photo by Matthew Hamilton on Unsplash
Prilike će se otvarati same od sebe

Škorpija

Venera u znaku Bika će pozitivno uticati na sve osobe rođene u ovom znaku. Sav trud koji ste uložili do sad će se isplatiti. Nadređeni će znati da cene vaš rad, pa možete da se nadate finansijskom boljitku sredinom meseca. Ukoliko ste planirali da promenite radno mesto, sada je pravo vreme. Prilike će se otvarati same od sebe. 

Lav

Došlo je vreme da odahnete i počnete da uživate. Sve što ste do sad radili, konačno počinje da se isplaćuje. Baš kao i Škorpijama i za Lavove počinje neverovatno uspešan period. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading