OVA TRI ZNAKA SU NENADMAŠNI BLISTAVI UMOVI: Imaju najveću inteligenciju a jedan je imun na prevaru i manipulacije

Autor:

Lifestyle

13.04.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tri znaka krasi intelektualna znatiželja, ali i velika pronicljivost. Škorpiona rijetko tko može prevariti, a nema smisla ni pokušati manipulirati njima

RepublikaFoto: Photo by Timothy Dykes on Unsplash
Foto: Ilustracija

1. Blizanci

Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznali pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

2. Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju Škorpijin prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodriti. Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima nemojte da pušavate da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale i tuđe namere.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

3. Strelac

Strelčevi uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju proceniti situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako sa ljudima. Oni već na 'prvu loptu' pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne znanosti su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života, piše atma.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading