Ovnovi vole "doggy style", Rakovi da podignu noge, a Device uz zid: Seksi horoskop za svaki znak

Autor:

Lifestyle

16.03.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Rakovi, Škorpije i Ribe vole eksperimentiranje s neobičnim pozama, Device, Jarčevi i Bikovi vole poze 'oči u oči' s partnerom, a Lavovi i Vodolije sedeći.

RepublikaFoto: pixabay.com

 

Ovan

Za večite avanturiste i strastvene ljubavnike Ovnove najbolji je seks onaj žestoki, pa čak i pomalo agresivan. Najbolja poza za njih je doggy style, u kojem će žena ispred sebe staviti jastuk kako bi se naslonila te bila s glavom u istom nivou kao i njen partner. Takođe, jastuk će poslužiti i za silovito stiskanje kojem su skloni.

Bik

Veliki hedonisti Bikovi vole poze koje im ostavljaju prostora za puno fizičkog kontakta, a istovremeno ne zahtevaju velik fizički napor kako bi seks trajao što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerleži na leđima sa jastukom ispod zadnjice kako bi joj karlica bila povišena. Muškarac kleči priljubljen iznad nje te stavlja noge od partnerke na svoja ramena.

Blizanci

Znatiželjni i promenjivi pripadnici ovog znaka skloni su eksperimentiranju i čestom menjanju poza u seksu, no najbolje im odgovara poza u kojoj oba partnera leže priljubljenih tela li tzv. školjka. Partnerka leži na trbuhu sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj je pozi trenje je veliko, pa seks obično i kratko traje ali donosi puno užitka.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash

 

Rak

Vrlo senzualni pripadnici ovog znaka kojima je seks ne samo fizičko već i duboko emotivno iskustvo obožavatelji su nesvakidašnjih poza. Idealna pozicija za njih je ona u kojoj žena sedi na rubu stola, dok muškarac stoji i rukama pridržava njezine noge u vzduhu. Prednost ove poze je što se partneri celo vreme mogu gledati u oči.

Lav

Pripadnici ovog znaka vole poze u kojima se ističe bliskost s partnerom, a lično one u kojima osete svaki pokret svog i partnerovog tela. Zato je za njih idealna poza u kojoj oba partnera sede, bilo na stolici ili rubu kreveta, a muškarac rukama pridržava partnerku za zadnjicu dok ona diktira ritam.

RepublikaFoto: Photo by Becca Tapert on Unsplash

 

Devica

Pripadnici ovog znaka ljubitelji igrica dominacije i neobičnih poza. Vole pozicije u kojima vide velik deo partnerovog tela, a odlična za njih je ona kaubojke u kojima je žena na muškarcu, ali tako da je leđima okrenuta od njegovog lica i on ima pogled na njenu zadnjicu i sam čin seksa. Najviše strasti ipak će izazvati poze u kojima on stoji i rukama pridržava partnericu naslonjenu na zid.

Vaga

Pripadnici ovog znaka veliki su estete i zaljubljenici u ljudska tela i formu, zbog čega vole seks u blizini ogledala. Idealna seksualna pozicija za njih je misionarska u kojoj je žena na vrhu. Muškarac se takođe može pridignuti iz ležeće pozicije i približiti lice njenim grudima.

 

Škorpija

Poznati ljubavnici u Zodijaku veliku pažnju posvećuju seksualnom istraživanju, a iako su im drage mnoge poze, ona u kojoj je zadovoljstvo najveće je poza 69. Ona omogućuje istovremenu oralnu stimulaciju oba partnera. Draže su im one poze u kojima muškarac diktira tempo seksa, poput "obične" misionarske.

RepublikaFoto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Strelac

Impulsivni pripadnici ovog znaka vole da obaraju rekorde u seksu. Poza koja im najviše odgovora je ona kašičice, u kojoj oba partnera leže na boku  s time da on leži iza nje i prodire sa strane. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugoda za njega, a istovremeno i bolje stimulira klitoris te G tačka. Takođe, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno stimulirati klitoris.

 

Jarac

Pripadnici ovog znaka su naizgled hladnokrvni, no u seksu strastveni ljubavnici. Najviše im odgovara poza u kojoj je žena gore, sedi ili pak čuči na partneru, a on joj pomaže svojim rukama da zajedno uhvate idealan tempo.

Vodolija

Poput Jarčeva Vodolije su takođe ljubitelji seks-pozicija u kojima je žena dominantna. Partner treba ležati ili sedeti na rubu kauča skupljenih nogu dok se žena treba sesti na njega tako da mu je okrenuta lice te ga nogama obgrliti oko bokova.

Ribe

Strastvene i senzualne Ribe vole egzibicije u krevetu, ali i na svim dostupnim komadima nameštaja. Vole poze koje su izvedenice klasičnoga doggy stylea, primerice u kojoj je žena rukama oslonjena na pod, dok joj je stražnjica podignuta, a muškarac stoji uspravno. Oni veće fizičke spreme mogu isprobati čak i sličnu pozu u kojoj će njene noge podići u vazduh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading