PUN MESEC ULAZI U ZNAK VAGE 28. MARTA: Ako uradite OVO, ispuniće vam se želje! POKREĆE SE SNAŽNA ENERGIJA

Autor:

Lifestyle

27.03.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra, 28. marta 2021. godine, pun Mesec će ući u diplomatski znak Vage. Period takozvanog "toplog Meseca" najlošije će uticati na Ovnove, dok će Vagama sreća biti naklonjena u svemu.

Foto: Photo by Alex Andrews from Pexels
Foto: Ilustracija

Astrolozi savetuju da je ovaj period idealan da se reše nedoumice i da se završe toksični odnosi, ali i otkrivaju šta treba da uradimo da privučemo harmoniju i blagostanje u život i ostvarimo želje.

Jasno definisati želju

Jako je važno da ono što želite da vam se ostvari u noći punog Meseca jasno i definišete. Budite koncizni ali i uvereni u ostvaranje svoje želje, isplanirajte sve do detalja i osetite zadovoljstvo jer su se stvari realizovale u vašu korist. Ta stvaralačka energija pokrenuće i ostvaranje.

Mesečeve mene utiču i na nervozu i razdražljivost, a opuštajuća kupka uz eterično ulje može pomoći da se oslobodite negativnih misli i osećanja. Ugodite sebi i razmišljate pozitivno kako biste u život pustili sve lepe stvari koje vas čekaju, piše Lepa&Srećna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading