SUTRA POČINJE MOĆAN ASTROLOŠKI PERIOD: Očekuju nas promene, a ova 3 znaka će ih najviše osetiti!

Autor:

Lifestyle

20.03.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi kažu da je pred nama veoma moćan period, koji počinje 21. marta, kada Sunce uđe u znak Ovna, tu će ostati sve do 19. aprila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovakva astrološka postavka doneće dobre promene svima – energiju i osećaj da možemo sve, motivaciju da idemo ka svojim ciljevima. Ove promene osetiće svi horoskopski znaci, ali ova tri znaka najviše.

Ovan

Pošto je reč o vladavini Ovna, logično je da osobe rođene u ovom znaku osete značajnu promenu. Ukoliko se samo malo potrudite, pokrenete i uložite napor da ostvarite svoje ciljeve i snove, sve je moguće.

Rak

Rakovima koji do sada nisu imali nikakvu motivaciju i bili su prilično uspavani, Sunce u Ovnu će doneti upravo tu prekopotrebnu motivaciju, piše Mondo. U ovom periodu je biti dobrih prilika za pokretanje biznisa, a procvetaće posao i onima čija se komunikacija i rad odvijaju putem interneta.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Devica

Sunce u Ovnu Devicama će doneti sjajne promene, posebno na polju ljubavi. Zauzete Device će uživati u vezi, a slobodnima će se ukazati prilika za poznanstvo koje bi moglo da im "uzdrma tlo pod nogama".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading