OVNU TEHNOLOGIJA, STRELCU PUTOVANJE... OVO su najbolji pokloni za SVAKI znak Zodijaka!

Autor:

Lifestyle

27.02.2021

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor poklona za vaše najdraže, ponekad može da bude veoma iscrpljujuće iskustvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ali, svaki znak ima određene interese i sklonosti prema kojima ćete lako suziti izbor i tako sebi olakšati posao u odabiru pravog poklona. 

Ovan priželjkuje nešto od tehnologije

Ovan kao pravi vatreni i tvrdoglavi znak obožava originalne poklone, no nemojte se začuditi ako vam kaže da ne želi ništa. On zapravo gori od želje da dobije neki otkačeni poklon, prenosi Prva.

Imajte uvek na umu njihov dinamičan stil života i to da su stalno u pokretu. Idealni poklon za tvrdoglavog Ovna je sat crvene boje, srebrni prsten ili narukvica, patike ili ulaznice za koncert ili neku sportsku utakmicu.

Bik će se oduševiti kuvarom

Bik je kućni tip i uvek će ceniti poklone koji imaju upotrebnu i praktičnu vrednost. Oni obožavaju da kuvaju i pre svega da jedu, pa su kuhinjske potrepštine te koje će zagrejati Bikovo srce. Idealni pokloni su kuvar, novo posuđe, šal i topla kapa, parfem ili umetnička slika.

Blizanci očekuju nešto neponovljivo

Blizanci su kreativni i pustolovni pa njihovi pokloni moraju da budu u skladu s njihovim otkačenim životnim stilom. Raduju se otvaranju poklona, ali najviše će ih obradovati oni originalni. Idealni pokloni za Blizance su mobilni telefon, neki fora "gadget", umetnička slika, putovanje, otkačena kapa ili nešto svetlucavo.

Rak želi unikatan poklon

Rak je vodeni znak koji je jako emocionalan i sentimentalan, pa bi kod kupovine poklona trebalo da vodite računa i o tome. Raku je važno da se kod izbora poklona vidi da je neko razmišljao o njemu i onome što voli. Idealan poklon za Raka je otmena večera s porodicom u njihovom omiljenom restoranu, dobro vino, cipele, jakna ili kasica prasica.

"In" pokloni su za Lava

Lav kao vatreni znak obožava sve što je "in" i što odiše glamurom. Najviše će se obradovati ako dobije nešto što još niko drugi nema. Idealni pokloni koje možete pokloniti Lavu jesu najnovija tehnologija poput novog programa ili aplikacije, odevni predmeti s potpisom kreatora, ukrasne sveće ili najnoviji album njihovog omiljenog benda.

Devica želi praktičan poklon

Device su praktične, pa će takav poklon i očekivati. No, imajte na umu da ona uvek zna šta želi i da joj se pokloni koji nemaju svrhu neće svideti. Idealni poklon za pedantnu Devicu su njena omiljena knjiga, set za manikir, priručnik o zdravom životu, sat, umetnička slika ili stalak za začine.

Elegantan poklon oduševiće Vagu

Vaga pre svega voli sve što lepo izgleda, ali nemojte da zaboravite njenu prevrtljivu narav i nemojte se začuditi ako joj je danas poklon super, a već sutra joj se ne sviđa. Zato kupite nešto elegantno i jednostavno - svevremeno. Idealni pokloni za Vagu su klasične minđuše, elegantni šal ili rukavice, kravata, skupa krema ili lep izlet.

Škorpije su tajnovite oko poklona

Škorpije su misteriozne i retko kada će odati šta žele. Njih je teško zadovoljiti običnim poklonom, zato bi uvek trebalo tražiti nešto što je neuobičajeno i originalno. Idealni pokloni za Škorpije su egzotična životinja, kvalitetno vino, dobra knjiga o dalekom i nepoznatom, enciklopedija ili mirisne sveće.

Putovanje je idealan poklon za Strelca

Strelac obožava stalno da bude u pokretu ili na nekom drugom mestu. Zato je za njega najbolji poklon neko putovanje, bez obzira da li je ono u susedni grad ili državu. Idealni pokloni za Strelčeve su role, putovanja, putopisi, bicikl ili ulaznice za koncert.

Praktične stvari poklonite Jarcu

Jarčevi su ambiciozni i jako vole svoj posao, pa priželjkuju da njihov poklon ima veze s tim. Vole korisne i praktične poklone, zato odmah izbacite one za ukrašavanje kuće ili sobe. Idealni pokloni za Jarca su pidžama, novčanik, knjiga, pribor za brijanje, planer ili neku stručna literatura.

Vodolija želi otkačen poklon

Vodolija je poseban znak što se tiče poklona. Originalan je i uvek će očekivati i takav poklon. Nemojte se iznenaditi ako joj se ne svidi vaš poklon, ona je jednostavno takva. Idealan poklon koji možete pokloniti otkačenim i izbirljivim Vodolijama su ručni rad poput nakita ili šala, društvene igre, masažer, MP4, neobični ukrasi ili ulaznice za pozorište.

Ribe vole sentimentalne poklone

Ribe su sentimentalan znak koji ne voli skupe poklone. Nemojte ni u ludilu da ostavljate cenu na poklonu, jer će se Ribe jako naljutiti na vas. Poklonite im nešto što ima veze s vama i njima. Idealan poklon za Ribe su ram za slike u kom se nalazi vaša zajednička fotografija, album prijateljstva, rokovnik, privezak s omiljenim likom iz serije ili cipele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading