SPREMITE SE! OVO JE DETALJAN MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Vage će pucati od ljubomore, Rakovi će zaraditi brdo para, saznajte šta vas očekuje!

Autor: Republika

Lifestyle

26.02.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko su brzo prošla dprva dva meseca u godini?! To je utisak na kraju februara, ali šta nam zvezde spremaju u martu, to je ono što mnoge zanima. Ko će imati sreće na poslu, ko će rešiti veliki problem, kome će se konačno desiti sudbinska ljubav, a ko će zaraditi veliki novac?

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Sve to saznajte u detaljnom mesečnom horoskopu za mart koji je pred vama...

OVAN

Ljubav

Zabavljajte se ovog meseca i uživajte u ljubavi. Veoma ste romantični. Ne dozvolite da Vam se neko meša u odnos sa voljenom osobom. Trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa partnerom, pošto može da dođe do problema ako sve ne uradite kako bi trebalo. Ako ste slobodni, moguća je avantura, ali i novo poznanstvo. Imaćete volju za novom vezom, ništa neće teško da vam pada.

Posao

Ne morate svima da pričate šta vas muči na poslu. Ono što je bitno je da ćete od ovog meseca da imate manje problema, naročito od druge nedelje. Tako ćete da smanjite pritisak u svom životu. Ne pozajmljujte novac drugim ljudima.

Zdravlje

Odlično ćete da se osećate tokom celog marta i imaćete višak energije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BIK

Ljubav

Strastveni ste ovog meseca. Konačno ćete se posvetiti privatnom životu. Neka osoba koju odavno znate vam daje neke znake da joj se dopadate. Trebalo bi da preduzmete neke korake da ostvarite vezu. Venera u vašem polju prijateljstava vam pomaže da lakše ostvarite vezu. Dobra komunikacija sa partnerom može da reši dosta problema. Poboljšaće se odnos sa partnerom, ali probudite strast u vezi.

Posao

Na poslu mogu da se pojave manji problemi, samo je važno da sve radite na vreme. Drugi ljudi mogu biti od velike pomoći, ali izbegavajte bilo kakvu raspravu. Bitno je da ne preterujete sa obavezama koje preuzimate na sebe. Držite se plana rada. Saradnja sa kolegama može da bude uspešna, ali morate da budete malo brži nego što ste navikli. Nije vreme za preterano i olako trošenje novca.

Zdravlje

Ne prejedajte se ovog meseca. Mogući su problemi sa varenjem, vreme je za dijetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BLIZANCI

Posao

Ako se bavite transportom, trgovinom ili imate privatni posao, ovaj mesec će biti odličan za vas. Biće vam bitnije da radite nego da zaradite previše novca. Kontakti su ključni. Zato, budite odgovorni, uporni. Nemojte da kasnite na dogovorene sastanke.

Ljubav

Neku zanimljivu osobu možete da upoznate na radnom mestu. Venera u polju posla tokom meseca može da poveća mogućnost za ljubav preko posla. Veoma ste romantični, ali neodlučni. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte voljenu osobu zbog previše posla.

Zdravlje

Obavezno je bavljenje sportom tokom celog meseca ili makar šetajte.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

RAK

Ljubav

Potrudite se malo više oko partnera, budite romantični, to može da doprinese poboljšanju veze. Dajte sve od sebe da se fokusirate na ljubav, ne samo na obaveze. Moguć je flert na poslu. Veoma ste romantični. Na nekom putu možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Posao

Možda će doći do nepredviđenih troškova, ali ne budite loše raspoloženi zbog svega toga. Posao koji ste odavno započeli može da vam donese dosta novca. Merkur ulazi u polje novca i moguće su nove prilike za povećanje obaveza, ali je bitno da se bolje organizujete da biste sve završili na vreme.

Zdravlje

Imate dosta energije i sve će da bude idealno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

LAV

Ljubav

Ne idealizujte partnera. Budite realni i samo tako može doći do rešenja za svaki problem u vezi. Strastveniji ste nego inače, ali niste skloni kompromisu, pa to može da bude problem. Ne brzajte sa ulaskom u vezu, a avantura može da vam se dogodi jako lako.

Posao

Pitajte neke bliske osobe za savet ako ne znate kako da donesete bitne odluke vezane za novac i za saradnju sa drugima. Ukoliko imate saradnike lako ćete da uspete da se dogovorite oko svega. Jedino nije dobro da sada ulažete u tehniku ili u posao, jer to može da bude greška. Sačekajte sledeći mesec za novine.

Zdravlje

Moguća je alergija, pa koristite kozmetičke preparate koji nisu prejaki, da ne biste imali neki problem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

DEVICA

Ljubav

Možete da sarađujete sa partnerom u poslu ili možete da dobijete savet od njega. Bitno je da pravite kompromis sa voljenom osobom, a ne da budete hladni i da nalazite zamerke. Ako ste slobodni, priđite osobi koja vam se dopada duže vreme. Skloni ste flertu.

Posao

Moguća saradnja sa strancima. Nećete više da imate problem da budete vredni i agilni jer ćete da imate višak energije na poslu. Nema više zastoja i možete da nastavite gde ste stali pre mesec dana. Sada je vreme za nove poslovne priče.

Zdravlje

Moguća glavobolja i problem sa pritiskom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VAGA

Ljubav

Moguće su ljubomorne scene, ali i rasprave sa voljenom osobom oko sitnica. Potrudite se da se držite ustaljenog načina ponašanja i vaših navika. Ne dozvolite da vas nešto poremeti ovog meseca. Bitno je da se o svemu otvoreno priča. Budite otvoreni, ne gubite vreme sa osobom koja nije baš za vas.

Posao

Ne trošite previše novca, vreme je za štednju. Bićete zadovoljni kako se situacija odvija na poslu. Nema više bespotrebnog trošenja energije na neke ljude sa kojima nije baš bila idealna saradnja. Želite da proširite svoje poslovanje. Moguće je i usavršavanje radi posla, pa ne bi trebalo da odlažete dobre prilike za to.

Zdravlje

Odlično ćete da se osećate tokom celog meseca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

ŠKORPIJA

Ljubav

Zauzeti, strastveni ste i skloni flertu. Venera je u polju ljubavi pa bar o tome ne morate da brinete. Sve će da bude idealno. Slobodni, moguća je neka nova ljubav, veoma ste romantični. Svakako, sjajno ćete se osećati i sve će biti u redu.

Posao

Ako ste preduzetnik ili uglavnom samostalno obavljate svoj posao nećete da imate nikakve probleme. Lako ćete da ostvarite sve što ste zamislili. Imaćete dosta posla u toku marta. Svi vam izlaze u susret. Razmislite u šta biste mogli da uložite neki višak novca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa pritiskom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

STRELAC

Ljubav

Strasti su uzburkane. Moguće su rasprave i svađe. Ne nervirajte voljenu osobu, bolje je da se bavite sportom nego da ulazite u neke bespotrebne nesporazume. Izađite u prirodu i provedite tako neko vreme zajedno. Razbistrite glavu. To je najbolje za oboje. Slobodni, niste sigurni šta tačno hoćete, ali znate da ne želite da vas neko opterećuje. Šanse za novu vezu su velike, iskoristite ih.

Posao

Lako ostvarujete planiranu zaradu. Mogući su manji nesporazumi sa drugim ljudima. Ne nervirajte se oko posla, nego se potrudite da date sve od sebe da se opustite i da odradite na poslu sve najbolje moguće. Budite otvoreni za neke nove poslovne saradnje.

Zdravlje

Ne premarajte se ovog meseca. Nađite više vremena za odmor.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

JARAC

Ljubav

Zauzeti, posvetite partneru malo više pažnje. Potrudite se da date svoj maksimum i da ne zapostavljate vezu zbog obaveza. Slobodni, preko prijatelja ili na kraćem putu možete da upoznate neku osobu koja će da vam se dopadne.

Posao

Konačno ćete biti zadovoljni sumom koju zarađujete, ali i svim što se dešava na poslu. Nema više tereta koji je do sada postojao i mnogo vam je lakše. Promene su uvek dobre. Promenite pristup rešavanju svih problema, pitajte druge za savet, ne morate sve sami.

Zdravlje

Moguć je povećan stres zbog previše posla, ali budite fizički aktivni pa ćete lakše sve da podnesete.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VODOLIJA

Ljubav

Uživajte malo više sa partnerom. Ugodite jedno drugom, bitno je da se osećate voljeno i sigurno u vezi. Potrudite se da smislite neke dodatne aktivnosti da vam ne bude dosadno. Slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Venera u polju rada donosi kontakte na radnom mestu.

Posao

Ako budete imali priliku da radite od kuće, iskoristite je. Bićete produktivni. Porodični posao je odličan za vas tokom meseca, makar da počnete bilo šta da radite, ako već niste. Odličan je period za napredovanje. Pomoć saradnika je sigurna. Ne donosite odluke vezane za posao brzo.

Zdravlje

Preosetljivi ste. Moguća je prehlada.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

RIBE

Ljubav

Imate odličan odnos sa partnerom. Veoma ste romantični i komunikacija je odlična. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na osobu koja vam se dopada odavno. Potrudite se da joj date neki znak da vam se dopada.

Posao

Moguć je napredak. Novac vam može stići preko neke saradnje sa osobom koju znate duže vreme. Budite kreativniji nego inače. Isplanirajte sve dobro, da ne biste radili duže.

Zdravlje

Jačajte imunitet. Bavite se sportom da biste se bolje osećali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading