NAJDETALJNI HOROSKOP: Šta nam donosi godina METALNOG BIVOLA

Autor: Republika

Lifestyle

22.02.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineska 2021. odvijaće se u znaku Metalnog Bivola, što je, na neki način, dobro s obzirom na to da su metal i Bivo u skladnom odnosu i postoji šansa da će ovo biti mirna i stabilna godina. Bivo predstavlja veliki rad, čvrstinu, iskrenost, odanost, postojanost i izdržljivost, i to nam govori da ćemo uspeti ako budemo ispoštovali njegovu simboliku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dakle, 2021. možete očekivati intenzivan trud. Ali na kraju godine uslediće uspeh i osećaj ličnog zadovoljstva zbog vašeg napora.

Kinezi za ljude koji su rođeni u ovom znaku kažu da su veoma iskreni, vredni, radni i ozbiljni, koji ne traže mnogo pažnje, imaju mnogo talenata i kroz trud i rad postižu rezultate. Veoma su ljubazni, prijatni, ali nikako nisu patetični. Retko kada gube živce, ali, kada se to dogodi, onda reaguje veoma burno.

Metalni Bivo je tvrdoglav i troši mnogo vremena na detalje i formu koju je sebi zacrtao. Ova godina bi mogla doneti mnoga prijatna iznenađenja svim znakovima. Iskustvo je do sada pokazala da je ovaj period veoma plodonosan za poljoprivredu, tehnologiju i sva kreativna zanimanja. Međutim, problem može nastati zbog previše metala i nedostatka elementa vatre.

Ovo može biti hladna energija u kojoj možemo doći u iskušenje da neke stvari presečemo, što u nekim situacijama ne mora biti loše, ali u drugim može biti ekstremno, naglo i destruktivno.

Poslednji put je godina Metalnog Bivola bila 1961. Te godine je Jurij Gagarin odleteo u orbitu, i to je predstavljalo prekretnicu za čoveka. Došlo je do zaoštravanja odnosa između Rusije i Amerike. Napravljen je Berlinski zid, započeo je Vijetnamski rat, Džon Kenedi je inaugurisan za 35. predsednika SAD, Ivo Andrić je dobio Nobelovu nagradu za književnost... Ova godina će sigurno biti veliki izazov za čovečanstvo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Verovatno će se dosta kupovati nekretnine, plemeniti metali i rude. Ekonomska kriza bi mogla da se produbi, a moguć je rast nepoverenja.

Moguće su pobune i demonstracije, poplave, cunami i zemljotresi. Srećan period mogao bi da očekuje Petlove, Pacove i Zmije, a najbolje bi trebalo da bude svima onima koji su rođeni u znaku Bivola.

U godinama Bivola manje je romantike u vazduhu, ali bi moglo da dođe čvrstih i stabilnih veza. Stoga će se većina odnosa graditi na lojalnosti, podršci i stabilnosti.

Na zdravstvenom planu mogli bi da bude više problema sa disajnim organima, urinarnim traktom i kožom.

Ove godine bi trebalo da se uspostave prioriteti, pa je važno da se usredsredite na ono što zaista ima vrednost u vašem životu. Energija Bivola uklanja ono što je suvišno i ostavlja više prostora za jasnoću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading