DA, DA I DA! OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE SE VERITI U 2021. GODINI: Srećnici mogu da počnu da planiraju venčanje iz snova!

Autor: Republika

Lifestyle

20.02.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima će se ove godine osmehnuti sreća na polju ljubavi. Neki od njih će do kraja godini i izgovoriti sudbonosno "da".

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Mnogo toga se promenilo kao rezultat pandemije. Čak se ni venčanja više ne mogu slaviti kao 2019. godine. Srećom, jedno uvek ostaje isto - ljubav!

Pa će tako i ove godine neki znakovi slaviti ljubav i veriti se. Veridbu ćemo čestitati Lavu, Ovnu, Raku i Jarcu.

Rak

Rak je apsolutno porodični tip. Već dugo planira vlastitu porodicu. Nakon što 2021. glatko prođe profesionalno, usudiće se da napraviti sledeći korak sa svojim partnerom.

Veriće se i planiraće veliko postpandemijsko venčanje. Tako da cela porodica, kao i širok krug prijatelja mogu biti na veselju. A rak će napokon dobiti venčanje iz snova kakvo je oduvek želeo.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Lav

Lav od malena zamišlja kako će izgledati njegova veridba. A to zna i njegov partner. Zato planira veliki, romantični gest koji će se dogoditi na leto. I to je jednostavno savršeno! Ovaj horoskopski znak će se istopiti i neće moći da ne kaže da. Venčanje mora biti spektakularno - kao i veridba, naravno. Zato će planiranje trajati nekoliko godina. Ali, samo najbolje za lava!

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Ovan

Ovan nije horoskopski znak za vezu za jednu noć. Jednom kad se zaljubi, zna da će njegova ljubav trajati večno. Ovnovi u dugotrajnim vezama mogu da se raduju velikom iznenađenju u 2021. godini. Naime, dobiće bračnu ponudu. Oba partnera žele da odvoje vreme za planiranje venčanja, ali i dalje će biti na sedmom nebu tokom cele godine.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Jarac

Zvezde će jarcu doneti apsolutnu ljubavnu sreću u 2021. godini. Horoskopski znak nikada pre nije bio srećniji u vezi. Ni argumenti, a ni svakodnevni stres ne mogu pokvariti ljubav jarca ove godine. A to će kulminirati romantičnom prosidbom u drugoj polovini godine. I naravno presrećnim „da“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading