SAVRŠEN MUŠKARAC: Ovaj horoskopski znak je idealan paket, I MUŽ, I OTAC, I LJUBAVNIK

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

26.12.2020

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad se jednom oženi, ne razvodi se tako lako. Strpljiv je, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Vrlo je senzualan i učiniće sve da njegova partnerka uživa.

RepublikaFoto: Photo by Mael BALLAND on Unsplash
Otac i ćerka (Ilustacija)

Od svih znakova u Zodijaku najbolje osobine koje čine savršenog supruga ima - Bik.

Njemu su brak i porodica na prvom mestu. On čvrsto stoji nogama na zemlji, ne živi u oblacima i ne obećava ono za što nije 100 posto siguran da će moći ispuniti.

On je veran, blag i dobar. Vrlo je senzualan i učiniće sve da njegova partnerka uživa - zapravo to mu je na prvom mestu. Odličan je ljubavnik, prepun strasti i dok vodi ljubav njemu se nikuda ne žuri - voli da sve ide polako i emotivno.

 

 

Muškarac rođen u znaku Bika je vrlo uporan i kada nešto poželi - to će i imati, ili će barem dati sve od sebe kako bi došao do toga. Karijera, posao i zarada mu nisu na prvom mestu, iako želi biti uspešan i izdržavati porodicu. On želi da uživa u životu, u svojoj porodici, želi da ima dom...

Vrlo je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije rasipan i ne toleriše ljude koji žele da ga iskoriste. Kad se jednom oženi, Bik se ne razvodi tako lako - daće sve od sebe da taj brak uspe, prenosi Atma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan I

26.01.2021 14:44

Kao da sam procitao horoskop za Jarca