Astrološko predviđanje za decembar: Ova 4 znaka očekuje fantastičan završetak godine

Autor:

Lifestyle

28.11.2020

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro ulazimo u decembar mesec, a prema predviđanjima astrologa, nekim znakovima će se dogoditi fantastične stvari do kraja godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Decembar će biti u znaku Ovna što će proizvesti impulstivnost u vezi želja i emocija. Istovremeno Uran će biti nasuprot Venere, planeta ljubavi - to znači da ovog mjeseca možete biti otvoreni po tom pitanju i najverovatnije je da ćete imati dosta uspeha.

Iako će svi znakovi na ljubavnom polju biti jako srećni, astrolozi su izdvojili nekoliko njih koji mogu očekivati nešto veliko i posebno.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku biće vrlo seksi i privlačni, pa će lako uspostavljati duboke veze koje imaju velike šanse pretvoriti se u nešto ozbiljno u budućnosti. U spavaćoj sobi stvari bi mogle biti prilično uzbudljive.

Lav

Tokom praznika, Lavove čeka zadovoljstvo, kreativnost i pronalaženje prave ljubavi. Oni koji su slobodni dobijaće mnogo pažnje, a oni koji su u stabilnom odnosu osetiće nalet romantike i zabave u vezi.

 

 

 

Vaga

Vage se mogu pripremiti za romantiku, kreativnost i ulazak nove osobe u život pre praznika. Očekuje ih i jedan veliki i bitan susret 21. decembra. Ovaj period će biti prekretnica u pronalaženju ljubavi, sastanaka, unoseći više intimnih odnosa i užitaka u vaš život.

Strelac

Strelac neće imati problema sa privlačenjem partnera, a privlačnost i tuđa pažnja posebno će dolaziti do izražaja od sredine decembra do početka januara. Velika je verovatnoća da ćete imati sreće u ljubavi, a mogli biste pronaći i srodnu dušu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading