ŽENSKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Dame, pripremite se za magične trenutke!

Autor: luftika.rs, Republika

Lifestyle

18.11.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko će morati da se izbori sa ljubomorom, dok će drugi morati da nauče kako da prihvate poraz. S druge strane, pripadnice nekih znakova Zodijaka mogu da se nadaju novom poglavlju u svom životu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Decembar je mesec velikih promena. Sumira se godinama za nama, prave planovi za novu, planira odmor. Ženski horoskop za decembar na otkriva kako će se ova godina zavšriti za svaki znak.

Ovan

Ženama rođenim u znaku Ovna astrolozi predviđaju promene na polju ljubavi. Povećana energija pomoći će predstavnicama ovog znaka da steknu poverenje u sebe, postanu uspešne i popularne.

U decembru ćete upoznati veoma atraktivnog muškarca.

U novu godinu ćete ući sa osećajem topline u srcu, a bićete okruženi prijateljima, porodicom i novom ljubavi. Desiće se i novi i neočekivani susreti sa ljudima, koji će vam veoma prijati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bik

Decembar je mesec kada bi trebalo da se posvetite sebi: odete kod kozmetičarke, na manikir, pedikir, kod frizera, te da obnovite gardarober.

Bolje je da 2020. godinu završite u najpozitivnijem raspoloženju, kako biste bili srećni u novoj godini. Decembar je pravo vreme za promenu posla, za traženje novih hobija, poznanstava.

Astrolozi savetuju da se borite sa ljubomorom i budete malo skromniji, posebno u komunikaciji sa drugim ljudima.

Blizanci

Poznato vam je da negativna energija izaziva razne bolesti i tegobe. Pravovremeni odmor u decembru će pomoći Blizancima da reše probleme sa raspoloženjem i podignu nivo energije.

Na radnom mestu vredi pokazati više aktivnosti, češće pokazati svoje snage i kreativnost. To će dovesti do napredovanja u karijeri.

Decembar je povoljan mesec za ljubavne veze i provod sa porodicom.

RepublikaFoto: Photo by Cassie Lopez on Unsplash
Foto: Ilustracija

Rak

U decembru će zvezde i planete pomoći predstavnicima ovog znaka da brže ispune svoje snove. Žene Rakovi mogu očekivati posebnu energiju na polju ljubavi, tako da će prevazići usamljenost. Moguće je da se otvori priča sa muškarcem koji je već duže vreme prisutan u vašoj okolini, ali nije bio u prvom planu.

Na poslu je bolje da preuzmete jednostavnije zadatke i da nikome ne pričate o svojim ambicijama i planovima za budućnost.

Lav

Lavice će početkom decembra biti u priličnoj žurbi, i to u svim životnim sferama. Druga polovina meseca će doneti stabilnost, ali i konflikte koje treba izbegavati.

Najbolje je da se Lavice usredsrede na finansije: kupe poklone za Novu godinu, obnove garderobu, obave važne planove...

RepublikaFoto: Photo by freestocks.org on Unsplash
Foto: Ilustracija

Devica

Ljubav će u decembru postati najvažnija za Device koje traže vezu. Druga po važnosti za njih je sfera novca i posla.

Morate pokušati da mirno reagujete na kritike i donosite preuranjene odluke. Na kraju meseca morate da izdvojite vreme za porodicu i voljene osobe.

Vaga

Vaga uvek teži da vreme provede sa porodicom. Posetite roditelje, prijatelje. Zajedničke porodične aktivnosti dobro će uticati na raspoloženje.

Vaga mora da se fokusira na svoje zdravlje. Morate se više kretati i udisati svež vazduh.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Škropijama su ovaj mesec finansije na prvom mestu. U drugoj polovini meseca, Škorpije mogu očekivati dobitak.

Pripreme za Novu godinu ne teku kako ste navikli ranijih godina. Moguće poznanstvo na privatnom druženju izvan grada.

Astrolozi preporučuju da stvari ne ostavljate za kasnije, da ne odustajete od posla. Aktivnost će vam doneti novac, ali i ukloniti loše misli.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca u decembru će uraditi sve kako bi stekle naklonost muškarca. Decembar će biti mesec velikih ljubavnih pobeda i sudbonosnih susreta. Markantan muškarac vam daje diskretne signale, na vama je da odlučite.

Ako žena Strelac uspe da se okruži optimističnim ljudima i prilagodi se pozitivnom talasu, onda će im se sreća nasmešiti.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Jarac

Svaki znak ima svoje poroke i slabosti. Početkom decembra, Jarčevi će pokazati svoje nedostatke, koji mogu negativno uticati na posao.

Nema potrebe da vas vređaju ljudi oko vas i vaš voljeni čovek. Astrolozi takođe preporučuju ograničavanje troškova početkom meseca.

Novac morate trošiti opreznije. Prijatelji i rodbina pomoći će vam donesete pozitivne promene u život.

Vodolija

Vodolija ima užasne navike kojih se mora osloboditi u decembru. Sve probleme koji joj se dese u decembru, mora prihvatiti mirno.

Vodolija se mora setiti da svi imaju uspone i padove. Astrolozi savetuju da ne zaborave da uspeh takođe može da nanese štetu.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Ribe

Decembar je idealno vreme za fizičke i intelektualne aktivnosti. Na poslu i u ljubavi za Ribe neće biti prepreke.

Moći ćete da ostvarite svoje snove, da upoznaju prijatnog čoveka, postignu sklad u vezi, reše složene poslovne probleme. Glavna stvar je da nikad ne popuste pred poteškoćama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading