NIKO NE MOŽE DA IM ODOLI: OVA 4 horoskopska znaka su FATALNI ZAVODNICI!

Autor: malihoroskop.com, Republika

Lifestyle

16.11.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Flert i zavođenje imaju svoje čari, a astrolozi tvrde da horoskopski znak dosta utiče na ovu sposobnost.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova četiri astro znaka ruše sve rekorde u zavođenju:

Lav

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, sa neodoljivim šarmom i sa osmehom koji će osvetliti celu prostoriju. Lavovi su „gradske face”, poznaju sve bitne ljude i sigurno vam ne može biti dosadno. Sa njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lepim, i pomalo zaboravljenim manirima.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da gube i uvek idu na na pobedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju da se malo više pomuče oko nekoga. Lavovi su takođe i strastveni ljubavnici, pa budite sigurni da će užitak sa njima biti kompletan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Kada Škorpija uđe u prostoriju, to jednostavno svi primete. Prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plen, osvaja ga za najviše par sati. Škorpijama posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok „pažljivo” slušaju o vašoj karijeri. Niste ni postali svesni da vas je Škorpija još na početku večeri izabrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u čvrstom zagrljaju. U krevetu su strasni i uživaju da vode ljubav satima, žene Škorpije pažljivo biraju zavodljiv i skup veš.

Blizanci

Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvek završava posao. Duhoviti, veoma šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli sate da provedete u ćaskanju sa njima. Imaju neodoljivu harizmu kojom prosto privlače ljude oko sebe, veoma su pozitivni i vrlo učtivi i nikada vam neće biti neprijatno sa njima.

 

Rak

Puni saosećanja, razumevanja i ljubavi za vas u svakom trenutku. Imaju beskrajno veliko srce u koje mogu da stanu svi vaši strahovi, padovi, uspesi i želje budućnosti. Uz Raka ćete imati i najboljeg prijatelja kome ćete moći da poverite bilo koju tajnu. Često iz prijateljstva nastaju predivne ljubavi, pa razmislite o tome kada sledeći put izađete sa svojim „najboljim drugom” na kafu. Uz Raka će vam porasti i samopouzdanje, a seks će poprimiti neku sasvim novu dimenziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading