Evo koji su najbezbolniji načini raskida za svaki horoskopski znak

Autor: cosmopolitan.rs, Republika

Lifestyle

04.10.2020

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijedan raskid nije lep, ali ako već postoji neka blaža varijanta onda je to ova!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pogledajte kako najbezbolnije da raskinete, imajući u vidu horoskopski znak vašeg partnera.

Ovan

Ako želite da se rešite Ovna, budite ljubomorni i posesivni i nastojte što češće da pribegavate emocionalnim ucenama.

Preuzmite uzde u svoje ruke i učinite ga papučarom, jer Ovan ništa ne mrzi više od žene koja ga ne ceni kao muškarca. Ukoliko nekim čudom i dalje ostane uz vas, pobrinite se da vas ulovi u nekoj laži ili mu na drugi način dajte do znanja da uživate u tračevima, podmetanjima i raznim igricama, što će Ovnu biti jasan znak da vas više ne želi u svom životu.

Ako ništa drugo ne upali, sprijateljite se sa ženskom osobom koja je njegov tip i pobrinite se da često ostanu sami – svaki pravi Ovan neće moći da odoli njenim čarima.

RepublikaFoto: Photo by Kelly Sikkema on Unsplash
Foto: Ilustracija

Bik

Bika ćete se najlakše osloboditi ako počnete da ga terate da se bavi sportom i vežbanjem. Preuredite svoj stan u teretanu i kupite dve identične trenerke s odgovarajućim znojnicama.

Najavite mu da ste odlučili da pređete na makrobiotiku i da će se odsad u kući kuvati isključivo povrće i semenke. Ako to ne upali, organizujte u stanu svakodnevne žurke, jer će žamor i buka onemogućiti vašem muškarcu da se odmara i izležava ispred televizora.

Bik kom je uskraćena fina hrana i mogućnost da se odmara u svom domu nije srećan Bik, pa bi to trebalo da bude dovoljno dobar razlog da započne razgovor na temu "Nisi ti kriva, ja sam..“

Blizanci

Muškarca Blizanca ćete se najlakše rešiti ukoliko prestanete da izlazite iz stana i postanete ćutljivi i dosadni.

Nemojte s njime ulaziti u nikakve razgovore i ignorišite svaki njegov pokušaj da s vama započne konverzaciju. Nemojte se smejati njegovim šalama i terajte ga da s vama gleda drame i filmove Terensa Malika.

Ako ni to ne upali, zabranite mu da poziva društvo u stan te ga stalno zivkajte kad je negde s prijateljima – nijedan Blizanac koji drži do sebe neće izdržati takav teror...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Ovog muškarca se nećete tako lako otresti. Kad jednom uđe u ljubavnu vezu, spreman je da podnosi brojne žrtve kako bi ona uspela.
Kako biste se njega rešili, moraćete da budete strpljivi i uporni. Počnite da čitate feminističke knjige i citirajte ih što češće, zapalite demonstrativno svoj grudnjak i objavite mu da nikad ne želite da se udate ni imate decu.

Ako slučajno pomisli da je to tek jedna od vaših mušica, zaigrajte na kartu njegove majke. Nijedan Rak vam neće oprostiti ako se usudite išta reći protiv najvažnije žene u njegovom životu.

Lav

Sujetnog Lava možete da se rešite ukoliko prestanete da ga poštujete i cenite. Nemojte da mu delite komplimente, a svaki put kad uradi nešto lepo, pronađite mu zamerku.
Ako i dalje ostane uz vas, prestanite da vodite računa o izgledu. Po stanu se šetajte u bade mantilu i s viklerima, a vrhunac će biti ako izađete u grad s njegovim društvom u šuškavoj trenerci, s kosom skupljenom u rep, bez trunke šminke.

Ako ni ovo ne upali, uvek ga možete naterati na štednju i odricanje od luksuza, bez čega nijedan Lav ne može istinski da bude srećan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devica

Ove cepidlake ćete se najlakše rešiti ako prestanete da vodite brigu o sebi i svom zdravlju.
Spremajte svaki dan svinjetinu s krompirima, jedite sendviče s majonezom i pijte mnogo piva. Pobacajte svo povrće i voće, a kućni bicikl počnite da koristite kao vešalicu.
Strpljiva Devica neće biti zadovoljna, ali ostaće uz vas jer će misliti da prolazite kroz fazu.

Kako biste mu dokazali da mislite ozbiljno, prestanite da se obazirete na njegove komentare i ne uvažavajte "dobronamerne“ savete koje vam pruži, a ako vam ništa drugo ne upali, uvek se možete izvući na kartu neurednog stana, što čak ni najtolerantnija Devica neće moći da podnese.

Vaga

Vrlo jednostavno, prestanite da vodite računa o svom izgledu. Nemojte da se depilirate, prestanite neko vreme da čupate obrve, a po stanu se krećite isključivo u ogromnoj majci koji skriva svaki dokaz ženstvenosti.

Prestanite da se doterujete, a ukoliko usto zapustite i ličnu higijenu, ovaj čistunac će se vrlo brzo dati u beg. Ako vas slučajno toliko voli da je spreman da toleriše vaš zapušteni izgled, zahtevajte od njega da bude prodoran, odlučan i da prestane sa flertovanjem sa svakom ženom – svaka Vaga će posle ovoga sreću ipak potražiti na drugom mestu.

 

Škorpija

Ovog muškarca ćete se najlakše rešiti ako prestanete da budete zainteresovani za seks. Izvlačite se na glavobolju ili one dane u mesecu, a u krevetu redovno spavajte u muškoj pidžami.

Nosite staromodni donji veš i ni na koji način nemojte dozvoliti da mu budete poželjni. Svaki pravi Škorpion pobeći će glavom bez obzira iz veze koja mu ne pruža fizičko uživanje.

Osim toga, Škorpion će poludeti ako budete očijukali sa svakim muškarcem, posebno u njegovom društvu. Ako vas usto uhvati u laži, ne brinite, već je na putu.

Strelac

Ovog filozofa ćete najlakše otkačiti priređivanjem ljubomornih scena. Slobodoljubivi Strelac ne voli da iko i išta guši njegovu slobodu, zato će ga vaša posesivnost zasigurno udaljiti od vas. Ipak, ovo su vrlo tolerantna stvorenja, zato ćete možda morati da uložite malo više truda kako biste ga se rešili.

Na njegova duboka filozofska promišljanja ostanite skeptični, odbacite ikakvu mogućnost da se duhovno uzdižete i proglasite se ateistom.

Zabijte se u kuću i izbegavajte ikakve fizičke aktivnosti. Strelcu ćete vrlo brzo dosaditi pa će se pitati što je uopšte video u vama.

RepublikaFoto: www.pexels.com
Foto: Ilustracija

Jarac

Ako želite da se ratosiljate Jarca, naterajte ga da vam priča o svojim osećanjima. Zahtevajte od njega da vam stalno govori koliko vas voli, i pritom mu nastojte što više tepati i umiljavati mu se. Budite plačljivi, histerični i ćudljivi, jer Jarac ne podnosi ljude koji ne znaju da kontrolišu svoja osećanja.

Ako vam nekako progleda kroz prste emocionalnu nestabilnost, uvek ga možete dokrajčiti rastrošnošću i ekstravagantnim trošenjem novca. Nakupujte gomilu nepotrebnih i kičastih stvari, prekoračite minus na računu i pretvorite njegov dom u oltar kiča.

Osim toga, počnite da širite liberalne ideje, učlanite se u sektu ili se zalažite za slobodnu ljubav - tradicionalni Jarac pomisliće da vam je ispran mozak i brzo će nestati.

Vodolija

Nijedan horoskopski znak ne ceni toliko svoju ličnu slobodu (čitaj: pravo da radi šta god poželi bez brige hoće li time ikoga povrediti) kao što to čini Vodolija.

Ovog liberalnog muškarca oteraćete od sebe ukoliko počnete da ga gušite ljubomorom i posesivnošću, ili ga stalno zivkate i ispitujete gde je i s kim je. Ako Vodolija oseti da želite da ga vežete, pobeći će od vas glavom bez obzira.

Ako ovo ne upali, imate i drugu opciju. Ponašajte s prema njemu kao da je dosadan i prosečan, a sve njegove originalne ideje proglasite plagijatima. Nijedna prava Vodolija neće vam oprostiti što ste se drznuli posumnjati u njegovu posebnost.

RepublikaFoto: www.pexels.com
Foto: Ilustracija

Zadnja opcija vam je da budete konzervativni. Pričajte protiv demokratije i gej brakova, a Džima Džarmuša i Lejdi Gagu proglasite kvazi umetnicima – ovo vam nikad neće oprostiti.

Ribe

Nežnu Ribicu nećete tako lako oterati od sebe. Ovo je poslednji romantik koji veruje u pravu ljubav, zato je spreman na velike žrtve u njeno ime pa će ćutke trpeti sve vaše mušice.

Reč je o muškarcu koji je spreman čak i da pređe preko prevare, zato ćete ovde morati da uložite više truda. Ipak, čak i požrtvovna Riba ima neku granicu, a ono što vam nikad neće oprostiti jeste agresivnost i zlostavljanje slabijih i nemoćnih.

Pričajte koliko ne podnosite životinje, usprotivite se veštačkoj oplodnji i usvajanju dece ili ne pokazujte nimalo milosti prema bolesnima i nemoćnima. Ako ga ni vaša hladnoća ne otera, jedino što vam preostaje jeste zabraniti mu uživanje u alkoholu i naterati ga da se suoči s realnim svetom.

Nijedna Riba ne može da živi ukoliko nema neki način bega od stvarnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading