Seks-poze prema Zodijaku! Vodolije vole da TRESE, Jarčevi pozu 69, Škorpije OBRNUTU JAHAČICU

Autor: Republika

Lifestyle

25.08.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte šta pali vaš i znak vašeg partnera.

RepublikaFoto: pixabay.com/fotomontaža

Svaki znak ima svoje erotske fantazije, ali i sklonosti da ljubav vodi na određeni način

OVAN

Žena je gore. Ovnovi znaju šta žele i znaju kako to da dobiju. Isto važi i za žene, pa ne čudi što im je omiljena poza gore, s partnerom oči u oči jer s vrha najbolje kontrolišu situaciju. Partner nema na šta da se žali jer će uz sve dobiti imati i nesmetan pogled na devojku u akciji!

BIK

Leptir. Bikom upravlja Venera, boginja ljubavi i telesnih uživanja, pa ne čudi što Bikovi žive za seks i vole poze koje omogućuju duboku penetraciju. Kod leptira, žena leži na leđima podignute karlice na ivici kreveta, stola, sofe... noge su raširene, kolena savijena, muškarac stoji ili kleči među njenim nogama. Širenjem i skupljanjem nogu, poput krila leptira, žena menja ugao i ritam penetracije.

RepublikaFoto: pixabay.com

BLIZANCI

Tačke. Blizanci su vitalni, spremni na sve, a uz to su i fleksibilni. Vole da osvajaju i dokazuju se, a to se vidi i po njihovoj omiljenoj pozi. Žena se iz stojećeg stava savija napred, sve dok joj glava i ruke ne dođu do površine kreveta. Partner prilazi otpozadi, hvata je za gležanj i podiže jednu njenu nogu do visine svojih kukova kako bi mogao penetrirati otpozadi. Druga ženina noga je na tlu, blago savijena, kako bi mogla rasporediti težinu - podizanjem i spuštanjem noge pronaći će idealan položaj.

RAK

Ubod. Rakovi teže intimnosti i dubokoj emotivnoj povezanosti, a ova poza, koja je varijacija misionarske, nazvana trn ili ubod, omogućuje najdublju fizičku penetraciju. Žena leži na leđima, visoko podignutih nogu, noge su blizu da bi stisnula donje mišiće karlice. Kad muškarac prodire pod tim uglom, pogađa G-tačku, što omogućuje orgazam.

LAV

Kamila. Svi Lavovi potajno misle da imaju super pozadinu i super kosu, a poza kamile omogućuje im da i jedno i drugo dođe do izražaja. Žena se spusti na sve četiri, stopala su joj spojena. Partner kleči iza, a njegova kolena obljubljuju njena. Tokom penetracije žena se spušta, sve dok zadnjicom ne dodirne pete. Ova strastvena poza omogućuje duboku penetraciju.

DEVICA

Nakovanj. Device se u spavaćoj sobi pretvaraju u životinje i vole brzo i žestoko. Za pozu nakovnja žena legne na krevet i podigne kolena prema prsima. Muškarac kleči, leđa su mu uspravna i ima neometan pristup G-tački.

RepublikaFoto: pixabay.com

VAGA

Ples u krilu. Vage vole da pokazuju seksualne supermoći jer je njihov vladar Venera, i kao takve, najveći su ljubavnici horoskopa. Sve su im poze dobrodošle, ali ono što ženske Vage najviše vole je seksi striptiz i mazni ples. Nadraživanje i stimulisanje će podjednako uzbuditi nju, kao i njega.

ŠKORPIJA

Obrnuta jahačica. Jahačica okrenuta leđima pruža brz i žestok seks, a istovremeno čuva barijeru među partnerima jer se ne vide lica. Nije baš romantično, ali odražava snažnu potrebu Škorpije da sačuvaju svoj prostor.

STRELAC

Stojeći. Strelac je pustolovan i slobodouman ljubavnik, a ono što ga posebno pali je mogućnost da bude uhvaćen tokom seksa. Upravo zato voli seks napolju, a za svaku priliku tu je stojeći položaj. Žena se nasloni na zid s malo raširenim nogama, partner je čvrsto uz nju, zgrabi je za zadnjicu i podiže je prema svojim kukovima. Muškarac kontroliše ritam penetracije.

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash

JARAC

69. Jarac voli da sve bude fer i pošteno, da oboje podjednako daju i dobiju, pa poza 69 za njih ima mnogo više od telesnog zadovoljstva. Shvataju je više kao timski rad jer i ona i on rade na istom cilju - velikom O za oboje.

VODOLIJA

Neka se trese. Prirodno znatiželjni i analitični, Vodolije uživaju u otkrivanju neutabanih staza, novih poza i tehnika. To može biti seks na mašini za veš koja centrifugira punom brzinom. Žena leži licem na mašini, nogama dodiruje pod. Muškarac stoji iza, ruke su mu na ženinim bokovima, prodire otpozadi. Brze vibracije mašine slaće uzbudljiva podrhtavanja kroz vaša tela.

RIBE

Slovo X. Provesti ceo dan u krevetu Ribama se čini kao dobra ideja Ovaj znak je gladan ljubavi, ali voli i da se zabavi, pa igračkice neće škoditi. Za pozu X oboje leže na boku, licem prema licu. Kad počne penetracija, trebalo bi ispružiti noge i odmaknuti se prsima da bi telima oblikovali slovo X. Sada muškarac ima dovoljno prostora da zadovoljava ženu i vibratorom, a može i žena da stimuliše njega. Super za oboje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading