ISKORISTITE POLOŽAJ PLANETA: Pun Mesec je vreme za...

Autor: atma.hr

Lifestyle

04.10.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ljudi oseća energiju punog Meseca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pun Mesec

To znači da su Sunce i Mesec u suprotnim znakovima Zodijaka. To je vreme ispunjeno nabojem, ali i ravnotežom. Solarni yang i lunarni yin su u harmoniji.

Šta uraditi?

Mesec raste i, ako ste postavili sebi neki cilj za vreme mladog Meseca, spremni ste za delovanje! U žamoru energija može doći do uvida u stvari vezano za nejasne želje za vreme mladog Meseca.

Pretvorite to u stvarnost pomoću konkretnog delovanja, možda s ritualom koji šalje poruku da ste spremni da integrišete svoje namere.

U čemu je poenta?

Svakog meseca imate priliku da doživite novi početak. Namere koje smo hteli da realizujemo u određenoj Mesečevoj fazi mogu dobiti specifične osobine te faze Meseca.

To je način da ostanete usredsređeni na kosmičke struje i da plovite s tokom. Mesec se puni i prazni, to je konstanta u haotičnom vremenu. Svaka mena je prilika za postavljanje novih ciljeva i za približavanje većoj misteriji.

 

 

 

Šta je namera?

Ova reč se puno koristi, zamenjuje reč – cilj. Možda ipak sugeriše aktivan angažman u tome šta zajednički kreiramo sa svemirom.

Vaša namera je ono što nameravate da stvorite u svom životu.

Priprema za pun Mesec

Svaki puni Mesec donosi drugačiji intuitivni osećaj i svaki ritual koji izvršite može izvući suštinu znaka. Kako se približava, možda ćete prikupiti fotografije, pronađene predmete, značajne toteme i postaviti ih sa svojim namerama na istaknuto mesto.

Vreme za slavlje

Pun Mesec često donosi bogatu vibraciju, stvarajući ozrače za proslavu. To otvara vrata značajnim ljudima da mogu ući u vaš život. Međutim, imajte na umu da to može biti intenzivno.

Postoji razlog zašto se sve više policajaca šalje u patrolu na punMmesec! Odvojte vreme za sebe i iskažite sebi poštovanje na neki način za svaki korak više koji napravite od faze mladog Meseca.

Vrhunac i “otkrivanje”

Ponekad pun Mesec osećate kao kraj jedne faze na životnom putu. To je kao u filmu u kojem su sve tačke radnje odvojene i za trenutak možete ih videti isprepletane u celinu.

Ako postavite nameru, pun Mesec je vreme kada otpočinjete svoj put. To je ujedno i kulminacija i vreme za pokretanje delovanja kako biste ostvarili ono što ste zamislili. Delovanjem vi iznosite ideju u stvarnost i stvarate magiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading