"Problem je kad hoćeš da uguraš nešto golemo, a ono neće da uđe": HIT auto-oglas koji će vas nasmejati do suza!

Autor:

Razonoda

20.08.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je biti originalan!

Foto: pixabay.com/Ilustracija
Foto: Ilustracija

U poslednje vreme smo svedoci sve zanimljivijih, originalnih oglasa za prodaju automobila, koji iskaču iz kalupa standardnih ponuda.

Jedan od takvih je oglas za prodaju automobila Fiat 500X, koga je na nesvakidašnji način oglasila njegova vlasnica iz Pirota na sajtu polovniautomobili.

- Otiš'o mamuran muž da traži kola. I gledao, gledao... gledao da je mlado, da ne kažem novo, da ga nisu mnogo pregazili, da je zategnut, stegnut, štedljiv, da šljašti, da je našminkan, da je pod ful opremu, da ne treba da se u njega stalno ulaže. I izabrao. I onda poslao ženu da kupi auto na neviđeno. I žena ga tako i kupila. Ko ćurka. Kupila, a nije izmerila ono što treba da meri. I onda nastaju problemi. Kad pokušavaš da mesecima uguraš nešto golemo u nesto što baš i nije tolko u mogućnosti da primi nešto tolko, ono neće da uđe. Neće!

 

 

 

- I tako mi mesecima pokušavamo da namestimo da nam u gepek uđe neki Honda motor za čamac, al ono cvrc. Badava je auto i nov tj. mlad, i sve ful, i zategnut i sve kako treba, kad ono za šta nam treba ne može da nam završi. I zato ga sad prodajem. To ti je isto ko kad biraš devojku na po s**e i d**e, pa ukapiras da si se brzo za*ebo. U svakom slučaju, menjamo auto za neki s veći gepek, neki karavan ili neki džip džip, znači bitno da je golemo. Pre ovog fićka smo vozili renault vel satis, pa bi sad opet tako nešto golemo. Ko zna o cemu pricam, razumece! Auto je stvarno tip-top al nama gepek ne vrši rabotu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading