BIVŠI OPERATIVAC DB BOŽIDAR SPASIĆ: Forenzičar Šipka je sumnjiv, TREBA GA ISPITATI

Autor: mediji, Republika

Hronika

28.08.2018

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i tužilaštvo trebalo bi da pozovu forenzičara Nenada Šipku na informativni razgovor zbog pesme koju je posvetio ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović, smatra bivši operativac DB.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Jelena Marjanović

Boža Spasić, bivši operativac DB, smatra da bi nakon objavljivanja pesme i spota "Uzmi srce", koju je forenzičar iz Novog Sada Nenad Šipka posvetio ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović (33), policija i tužilaštvo trebalo da ga ispitaju.

Pre dva dana je Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI), izbacio spot za pesmu koju je na predlog porodice ubijene pevačice otpevao u Jeleninu čast. Dirljivi stihovi posvećeni brutalno ubijenoj zvezdi "Granda" kod Bože Spasića su, međutim, probudili sumnju.

- Mislim da bi posle objavljivanja ove pesme policija i tužilaštvo trebalo da pozovu forenzičara Šipku da objasni neke stvari. Ovo nije pesma, ovo je ljubavni poklič, a veoma je interesantno da je peva neko ko Jelenu uopšte nije poznavao. Kada čujete stihove, shvatite da je to nešto što pišu ljudi koji su zaljubljeni, pa ostavljeni - kaže Spasić za beogradske medije.

On ističe da ga stihovi pesme "Uzmi srce" teraju na razmišljanje.

- Podseća me na onog momka, Jeleninog simpatizera, što je dolazio na grob. Ne mogu da razumem da neko ko se bavi forenzikom peva pesme, pojavljuje se po Jutjubu, ne znam da li je harmonikaš ili pevač. Organi bezbednosti koji prate Jelenin slučaj trebalo bi da popričaju sa njim kako bi objasnio odakle toliko interesovanje za to ubistvo. On pokazuje neuobičajeno veliko zanimanje za nekoga koga uopšte nije poznavao - dodaje naš sagovornik.

Spasić tvrdi da je Nenad Šipka sve vreme svojim izjavama i papirima koje je slao tužilaštvu pokušavao da skrene istragu.

- Hvala bogu što policija nije uvažila nijednu njegovu rečenicu, a ni papire. On je ekonomista, ne poznaje temu, a predstavlja se kao neki ekspert. Svojim izjavama je skretao istragu i stvarao nejasnoće šta se zapravo dogodilo. Treba utvrditi da li je sve to radio po nečijem nalogu - kaže bivši operativac DB.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading