(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS U VRBASU: Sa bandere od 5 metra hteo u vodu, završio na BETONU!

Autor: Republika

Hronika

01.06.2018

23:51

Jedan tinejdžer teško je povređen prilikom pada sa bandere na koju se popeo da bi skočio u Veliki bački kanal u Vrbasu. Snimak ovog incidenta brzo se proširio društvenim mrežama.

youtube.com/The AIO Entertainment
Foto: Ilustracija

Na snimku koji se pojavio na mreži Fejsbuk, a koji su okačili Vrbašani, vidi se maloletni mladić koji visi sa bandere i ljulja se, ne bi li došao u poziciju da se odbaci do vode i skoči, dok ga pojedini drugovi, koji su događaj i snimali, ohrabruju da to i uradi. Nakon njihanja, on pada na beton sa nekoliko metara visine, a zatim se čuju jauci.


 

U opisu snimka navodi se da se sve odigralo u četvrtak u Vrbasu. Kako su u komentarima ispod videa pisali pojedini korisnici društvenih mreža, radi se o šesnaestogodišnjaku koji je zadobio prelome butne kosti, rebara i kičme, a da je smešten na intezivnu negu.

Zvanične informacije o tome da li je dečak primljen u Opštu bolnicu u Vrbasu ili je odvezen u neku drugu ustanovu za sada nismo dobili, kao ni o kakvim se povredama radi, ali nam je potvrđeno da je mesto gde sve odigralo prevodnica za brodove u tom gradu.

Komentari (0)

Loading