HOROR! SNIMAO KAKO UBIJA ŽENU, A NJIHOVU ĆERKU OSTAVIO U LOKVI KRVI! Monstrum iz Gradačca pre 10 meseci počinio je zločin kakav se ne pamti!

Autor:

Hronika

10.06.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sulejmanović je zatim izvršio samoubistvo, a njegovo telo niko nije hteo da preuzme četiri meseca.

HOROR! SNIMAO KAKO UBIJA ŽENU, A NJIHOVU ĆERKU OSTAVIO U LOKVI KRVI! Monstrum iz Gradačca pre 10 meseci počinio je zločin kakav se ne pamti!

Foto: ST/D. KADIĆ

Tragedija koja se desila pre deset meseci u Gradačcu i dalje ostavlja dubok trag u sećanjima ljudi. Nermin Sulejmanović snimao je uživo prenos na Instagramu dok je brutalno tukao, a zatim i ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Ovaj strašni događaj izazvao je veliku uznemirenost u javnosti i postavio pitanja o sistemu zaštite žrtava nasilja u porodici.

Nakon ubistva ćerku koju je Nizama držala u naručju ostavio je da leži u majčinoj krvi, a zatim krenuo u svoj krvavi pohod. Ubio je i 23-godišnjeg Denisa i 55-godišnjeg Đengiza Ondera, a ranio je Nizaminog brata Nedima Paumovića, policajca Huseina Kotorića i Denisovu majku.


Nizama Hećimović je nekoliko puta prijavljivala nasilje koje je trpela od Nermina Sulejmanovića. Poslednji put je to učinila samo tri dana pre stravičnog masakra. Njena hrabrost i odlučnost da se suprotstavi nasilniku su svedočile o njenom očajničkom naporu da zaštiti sebe i svoje dete. Nažalost, ti napori nisu uspeli da zaustave tragičan kraj.

Nakon ovog strašnog događaja javnost je bila potresena ne samo samim činom, već i sumnjama i kontroverzama koje su se pojavile. Suspendovanje policijske službenice Dženane S. zbog kontakta s ubicom, kao i spekulacije o emotivnoj vezi između njih, dodatno su zakomplikovale ovu već tešku situaciju. Smene načelnika Policijske uprave Gradačac, kao i propusti suda u izricanju zaštitnih mera, dodatno su produbili sumnje i neizvesnosti oko celog slučaja.

Porodica Nizame Hećimović je suočena s teškim emotivnim izazovima nakon ovog nemilog događaja. Njihova briga o malenoj Lene, koja je proslavila prvi rođendan bez svoje majke, predstavlja primer snage i ljubavi usred duboke tuge. Nizamina sestra je preuzela privremeno starateljstvo nad devojčicom, dok je porodica odlučna da joj pruži maksimalnu ljubav i negu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading