SLUČAJ NESTANKA ĆERKE UGLEDNOG LEKARA IZ KRAGUJEVCA NE DA MIRA SRPSKOJ POLICIJI VEĆ 19 GODINA! Taman kad se pomislilo da je razrešeno šta se Mariji desilo, došlo do OBRTA!

Autor:

Hronika

09.06.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet godina posle njenog nestanka, jedan policajac je u kafani čuo, kako se jedan od osumnjičenih hvali kako je ubio i opljačkao Mariju uz pomoć druga, oni su tada bili i uhapšeni, međutim, usled nedostatka dokaza, kasnije su se našli na slobodi.

SLUČAJ NESTANKA ĆERKE UGLEDNOG LEKARA IZ KRAGUJEVCA NE DA MIRA SRPSKOJ POLICIJI VEĆ 19 GODINA! Taman kad se pomislilo da je razrešeno šta se Mariji desilo, došlo do OBRTA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Već gotovo dve decenije, misteriozni nestanak Marije Miladinović (27) iz Kragujevca ostaje kao tamna senka nad gradom, prožet nejasnim okolnostima i neispričanim pričama. Uprkos dugogodišnjim naporima srpske policije, tajna nestanka Marije Miladinović još uvek nije razjašnjena.

Marija Miladinović, tada dvadesetsedmogodišnja devojka iz ugledne porodice, nestala je 2005. godine pod nerazjašnjenim okolnostima. Iako su mnogi spekulisali o njenom tragičnom kraju, njen životni put ostao je obavijen velom tajne, a njeno telo nikada nije pronađeno.

Iako su se neki tragovi ukazivali na mogućnost da je Marija bila žrtva zločina, uhapsivši dvojicu osumnjičenih, Igora Spasojevića zvanog Mačak i Ivana Simovića, policija se suočila s nedostatkom dokaza, što je dovelo do oslobađanja osumnjičenih, a samim tim i do daljeg zamračivanja slučaja.

Naime, Marija je bila ćerka uglednog lekara iz Kragujevca, a kada su joj roditelji umrli, neposredno pred njen nestanak, ona je prodala stan za 30.000 evra. Ni novac, a ni ona nikad nisu nađeni. 

Pet godina posle njenog nestanka, jedan policajac je u kafani čuo, kako se jedan od osumnjičenih hvali kako je ubio i opljačkao Mariju uz pomoć druga. Navodno, tada se verovalo da je Spasojević zadavio devojku, a potom uz pomoć Simovića, koji je radio kao taksista, telo prevezli na periferiju Kragujevca. Telo je traženo, ali nikad nije nađeno, a Spasojević i Simović su pušteni zbog nesdostatka dokaza.

Iako su se činile kao ključne tačke u rešavanju slučaja, ovi tragovi nikada nisu doveli do konkretnog razrešenja. Čak i nakon hapšenja osumnjičenih i sprovedene istrage, telo Marije Miladinović ostaje nepoznato, a istina o njenom nestanku i dalje je skrivena u senkama prošlosti.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading