KO JE BIO U KOLIMA, ZAŠTO NAM RADE OVO? Dankina majka ZAJECALA, pa priznala da je na brdu videla NJIH!

Autor:

Hronika

08.06.2024

19:04 >> 20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod jakim sam stresom.

KO JE BIO U KOLIMA, ZAŠTO NAM RADE OVO? Dankina majka ZAJECALA, pa priznala da je na brdu videla NJIH!

Foto: ST/Tamara Pavišić, facebook

Nakon izjave Srđana Jankovića da na dan nestanka nije video devojčicu, majka male Danke Ilić, Ivana Ilić, izrazilа je uznemirenost zbog sablasnih tvrdnji osumnjičenog za ubistvo njenog deteta.

Ona je izjavila da je zbunjena i da joj nije jasno zašto im to rade ubice,  jer je videla dve osobe u kolima tog dana na brdu, pa nije jasno ko je bio drugi putnik.

Ja sam sada zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima, ja sam tada na brdu videla dve osobe u kolima? Ništa mi nije jasno... Ako nije ništa uradio, kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom - rekla je Ivana za Informer. 

Jankovićev advokat Živadin Bogdanović je prethodo rekao medijima da navodno, prema dogovoru s klijentom, "insistiraju da ne daje nikakve izjave", nakon čega se oglasilo i tužilaštvo, potvrdivši da je Janković negirao izvršenje krivičnog dela.

- Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva meseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što pre da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, a dete im neću oprostiti - poručio je Miloš Ilić, otac ubijene Danke.

Otac preminule Danke, Miloš Ilić, izrazio je šok i nezadovoljstvo Jankovićevim negiranjem optužbi. Izrazio je nadu da će agonija njegove porodice uskoro biti okončana i poručio da neće oprostiti onome ko je odgovoran za smrt njegove ćerke. Takođe, izrazio je nezadovoljstvo zbog negativnih komentara na društvenim mrežama, zbog čega navodi da je sa suprugom bio primoran da se povuče sa istih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading