HAPŠENJE ZBOG PREBIJANJA MMA BORCA I NJEGOVE DEVOJKE: Nanesene teške telesne povrede muškarcu, ženu tukli do krvi

Autor:

Hronika

29.05.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljeni će biti saslušani 30. maja 2024.

HAPŠENJE ZBOG PREBIJANJA MMA BORCA I NJEGOVE DEVOJKE: Nanesene teške telesne povrede muškarcu, ženu tukli do krvi

Foto: shutterstock

Ilustracija

U zajedničkoj akciji Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PS Novi Beograd, otkriven je identitet lica koja su 25. maja 2024. godine u "Gradskoj kafani" počinila krivična dela.

Okrivljeni su N.B. (rođen 1973. godine) i A.G. (rođen 1972. godine). Oni su prepoznati od strane oštećenih kao izvršioci krivičnih dela teške telesne povrede prema S.D. i lake telesne povrede prema A.D.

Po nalogu javnog tužioca, policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju N.B. i A.G. Javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu će 30. maja 2024. godine saslušati okrivljene u vezi sa navodima krivične prijave.

Podsećamo, u jednoj beogradskoj kafani, navodno se dogodio brutalan napad na Beograđanku S.D. i njenog partnera. Žena je izjavila da su je udarali po licu sve dok nije postalo krvavo. partner je, kako je ispričala, zadobio teške telesne povrede. Navodno, oko dvadeset ljudi je učestvovalo u napadu, muškarac je čak četiri puta gubio svest tokom brutalnog napada. 

Kako prenosi "Blic", žena je sa koleginicom izašla da se provesele, ali se veče pretvorilo u noćnu moru kada je njen partner stigao na kraj žurke. Radnici obezbeđenja su ih po njenim rečima napali, ostavivši ih sa stravičnim povredama.S.D. je dodala da su napadnuti tako brutalno da su jedva preživeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading