"Sa pokojnim ocem i bratom napravio gazdinstvo, bio pošten i vredan": Ovako je živeo Miloš, koji je poginuo u nesreći kod Požarevca, meštani tuguju za njim

Autor:

Hronika

29.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna sudbina porodice, koja je već preživela niz gubitaka

"Sa pokojnim ocem i bratom napravio gazdinstvo, bio pošten i vredan": Ovako je živeo Miloš, koji je poginuo u nesreći kod Požarevca, meštani tuguju za njim

Foto: TV PRVA / SCREENSHOT, Republika

Jutros rano, kod naplatne rampe Mali Požarevac kod Mladenovca, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je Miloš Nikolić izgubio život. Vozeći džip "Volvo", Miloš se direktno sudario sa autobusom, pri čemu je on nastradao, a više od 30 putnika u autobusu povređeno.

Istraga je pokazala da je nesreću prouzrokovao umor vozača, jer je Miloš najverovatnije zaspao za volanom.

Miloš Nikolić se vraćao sa beogradskog aerodroma gde je ispratio tetku, koja je bila u poseti njegovoj porodici povodom šestomesečnog pomena njegovom ocu.

Ovo je dodatna tragedija za porodicu Nikolić, koja je već pretrpela niz gubitaka. Milošev deda je izvršio samoubistvo pre nekoliko godina, a njegov otac je preminuo pre pola godine nakon teške bolesti.

- Sa pokojnim ocem i bratom je napravio pravo poljoprivredno gazdinstvo, preko hiljadu litara mleka dnevno su imali. To vam sve govori o kakvoj je porodici reč. Kada smo od njegovog brata čuli da je nastradao, verujte da smo zanemeli. Pa danima smo ga viđali po selu dok je spremao ocu pomen. Sve to nam deluje neverovatno - navode meštani.

Miloš je iza sebe ostavio suprugu i dvoje maloletne dece. Bio je vredan, pošten i posvećen porodičnom životu, po rečima komšija. Pored porodičnih obaveza, bavio se poljoprivredom i imao veliko imanje sa stokom. Njegova smrt je duboko potresla porodicu, prijatelje i komšije.

Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu je obavilo uviđaj i zaključilo da nema krivične odgovornosti, jer je uzrok nesreće bio umor vozača. 

Deo povređenih zbrinut je i na VMA. Većina povređenih ima povrede glave, razbijen nos, zube… Ima i nekoliko osoba koji su zbrinuti na ortopetediji zbog preloma kostiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading