JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJKA KOD MLADENOVCA: Vozilo potpuno izgorelo!

Autor:

Hronika

29.05.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila oko 5:40 sati kod restorana "Vetrenjača" kod Mladenovca poginuo je vozač automobila Miloš Nikolić iz Velike Ivanče.

JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJKA KOD MLADENOVCA: Vozilo potpuno izgorelo!

Foto: Shutterstock

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se kod Mladenovca, na putu za uključenje na auto-putu Beograd-Niš, istom onom na kome je jutros došlo do teške saobraćajne nesreće.

Nakon ovog incidenta, ponovo su se stvorile velike saobraćajne gužve i dugačke kolone vozila na pomenutom putu. Ovo je bio drugi ozbiljan incident na istom putu tokom jednog dana, što je izazvalo dodatnu zabrinutost među vozačima i lokalnim stanovništvom.

Reakcija nadležnih organa

Nadležne službe su odmah reagovale i izašle na teren kako bi sanirale posledice nesreće i omogućile nesmetan protok saobraćaja. Takođe, sprovedena je istraga kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je došlo do požara na vozilu i da li je bilo povređenih osoba.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila oko 5:40 sati kod restorana "Vetrenjača" kod Mladenovca poginuo je vozač automobila Miloš Nikolić iz Velike Ivanče.

Miloš Nikolić, nastradali vozač automobila, krenuo je jutros ka aerodromu da odveze tetku na let i najverovatnije je zaspao u trenutku nesreće.

- Pre šest meseci mu je nastradao otac Duško, juče su davali šestomesečni pomen. Porodica je izuzetno vredna i radna, bave se poljoprivredom, imaju krave - rekli su nam meštani njegovog rodnog mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading