NIKOLA KOJI JE NOŽEM UBIO LELU, PA SEBE BIĆE SAHRANJEN SUTRA: Presudio nesrećnoj ženi 5 dana pre rođendana!

Autor:

Hronika

25.05.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre ubistva, on je pretukao

NIKOLA KOJI JE NOŽEM UBIO LELU, PA SEBE BIĆE SAHRANJEN SUTRA: Presudio nesrećnoj ženi 5 dana pre rođendana!

Foto: Društvene mreže

Nikola Lazarević (45), autolimar i vlasnik šlep službe iz Požarevca, koji je 15. maja zverski ubio svoju emotivnu partnerku Lelu Stojadinović (55) u stanu njene majke na Novom Beogradu, pre nego što je sebi prerezao grkljan, biće sahranjen sutra na groblju u Brežanu. 

Surovi napad

Prema izveštajima, kobnog dana, Nikola Lazarević je došao u stan Leline majke, gde je došlo do žestoke svađe između njega i Lele. Nesrećna žena je brutalno pretučena pesnicama, a potom je Nikola uzeo kuhinjski nož i izvršio jeziv čin ubistva. Nakon toga, izvršio je samoubistvo prerezavši sebi grkljan istim krvavim nožem.

Tragičan kraj za dvoje ljudi

Njihova tela pronašao je Lelin sin, koji je bio zapanjen i šokiran ovim užasnim događajem. Lela Stojanović je sahranjena pre nedelju dana na starom požarevačkom groblju, dok će se Lazarevićeva sahrana obaviti sutra na groblju u Brežanu.

Pokušaj bega od nasilnika

Prema rečima Lelinih prijatelja, ona je pokušavala da pobegne od nasilnika, ali je nažalost bila neuspešna u svojim naporima. Svaki put kada bi pokušala da pobegne, on bi je pronašao. Navodno, vraćala mu se svaki put kada bi joj pretio da će ubiti njenog sina, svesna posledica koje bi to moglo imati.

 - Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija - rekao je juče za Kurir prijatelj Lazarevića.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading